- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
CharlieDrop #321 üzenetére
Nem hinném hogy probléma, enyémben (iphone8) 2Gb van és nem láttam még megakadni a rendszert, minden azonnal történik, nagyon gyors.
-
Sinesol
veterán
válasz
Juhaszatti #145 üzenetére
Nekem főleg az tűnt fel, hogy a 8-asomhoz képest b@szotul irritálja a szemen az X kijelzője, szép meg minden, de valahogy nagyon fárasztó a szemnek. Eddig nem tudtam mire vélni, de gondolom a korábbi kommentekben emlegetett pwm miatt lehet, vagy a nagyon kontrasztos kijelző miatt is lehet, emlékszem említették valahol, hogy zavaró lehet a szemnek.
Egyszóval pár perces nyomogatás után én arra jutottam, ahogy szerintem többen mások is, hogy nem rossz, de az ips kijelzőssel sincs semmi gond.
Bár nekem gyanús, hogy a Samu valamit máshogy csinálhat, mert a Galaxy telók amoledje jóval kevésbé zavaró és sokkal szebb is mint akarmelyik egyéb gyártó telójában lévő. Media-ban nyomogattam pár csúcstelót és Amoledben egy osztállyal feljebb kategóriát képviselnek a Galaxy-k.
-
Sinesol
veterán
Nem látom hol van itt 720p, bár tökmindegy, mert a ppi számít, kivéve az Amoledet a pentile mátrix miatt.
Egyébként pár napja hasonlitgattam az Xs-t a 8-asomhoz és nincs túl nagy különbség kijelzőben, egyáltalán nem látszik a felbontásbeli különbség, na persze ha 1cm-ről nézegetném vagy nagyítóval, talán de az nem épp életszerű. De amúgy ott a sok 1080p pentile matrix amoled, ott szerintem sokkal neccesebb a helyzet, mégis jó rengeteg embernek, az is vállalható. -
Sinesol
veterán
Jó kis teló, viszonylag normalis áron. Egyelőre nem vagyok annyira odáig az Amoledert, valahogy a Samun kivül még sehol sem nez ki igazán jól, jó hogy van alternativa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged