Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Laptopon én is így szoktam. Feedly megnyit, érdekes híreket megnyitom külön lapon és szépen haladok. Telefonon nem, mert ott a feedlyben egyesével olvasom el. De ott meg ha mondjuk nézem HA-t és van 10-15 telefon akkor azokat külön lapon nyitom meg simán. Mondjuk i7 és 2 gb ram simán elég ehhez.
-
<Lacy85>
addikt
Ár/érték arányról beszéltem (azon belül is a hivatalos árakról, ami 359.900Ft), nem MacOS-ről.
Ha Neked mindenképp ez kell, akkor nyilván kénytelen vagy jó drágán megvenni a régi hardvert, de attól még nem lesz best buy termék. Főleg ha megnézem, mit ad ennyiért a konkurencia. -
joey04
titán
hagyd. csak a felbontás érdekli, semmi más. amúgy sokan ebbe a hibába esnek. nem csak ennél a típusnál és márkánál. egy sima hd kijelző is lehet sokkal fejlettebb és jobb, mint mondjuk egy sok éves 4k akár. emlékszem az első fhd kijelzőre valamelyik sonyban, és egy rakás szar volt. ez nagyon sok tényezős dolog. régebbi, vagy újabb technológia, minőség kérdése (betekintési szög, színek, stb, stb) és aztán még van a felbontás IS. De felbontás alapján ítélkezni egy panelről, főleg úgy, hogy az iPhone 7-8-ban volt a valaha készült legjobb IPS, azért elég meredek.
-
Stabi83
senior tag
Hol láttad hogy azt írtam hogy "szar"???
Azt írtam hogy ez nem ebbe a kategóriába való!
Volt i7 Plus-om és annak valóban szép volt a képe, nem is volt egy rossz szavam se rá még ha nem is volt szetintem olyan mint más gyártó OLED panelje.Egy 5,5"-os 1080P panelt meg nem lenne fer összehasonlítani az XR paneljával. Kb azonos technológia, nagyobb felbontáson, sokkal magasabb ppi értéket felvonultatva...
-
-
-
Stabi83
senior tag
Talán mert más az ár és jóval nagyobb a felbontás illetve ppi?
Amúgy meg a HTC tradícionálisan a saját LCD megoldását alkalnazza az LG meg még elég küszködősre tudja venni az OLED témát.
Az pedig egész más téma hogy pont azt a két gyártót hoztad fel példaként akik folyamatosan tökönrúgják magukat és csak keresik a régi dicsőséget...
-
Stabi83
senior tag
Na még egy marketinghuszár....
Nemtudom hogy tudsz e olvasni vagy értelmezni de segítek.
Az X és az XR között pont ott van különbség az XR javára amiben nem sokat veszel észre, cserébe legalább drágábban kapod meg. Egy ilyen készülékben meg igen is fontos a kijelző ott meg tényleg egy világ választja el a két készüléket.
Mit veszel észre abból hogy erősebb a SOC? ( Még a 2-3 éves SOC-k is szépen elvannak iOS alatt ). A kamerás képességekben meg semmi rendkívüli nem történt. A FaceID mennyivel gyorsabb? Tized vagy század másodperceket nyersz vele? -
.Szaki.
addikt
Én csak annyit nem értek ebben, hogy hogyan lehet úgy szarozni valamit, hogy még nem is tudni hogy milyen a gyakorlatban. Ha kijön róla a teszt és kiderül, hogy szar (benne van a pakliban) akkor jogos lesz a kritika, mind a kijelzőről, mind egyéb dolgokról, amik kiderülhetnek, de addig semmi értelme az egésznek.
Én kíváncsian várom a tesztet, nekem pl bőven elég lenne az a tudás, amit a XR képvisel, egyedül a mérete az ami szerintem irreális, de hát sajnos ebbe az irányba megy a világ.
Juhaszatti
Ez pusztán azt a szemétséget bizonyítja, amit a legtöbb gyártó bevetett és az Almánál sem túl szimpatikus: Ha csúcsfelszereltséget szeretnél, akkor a nagyobb modellt kell választanod. Több RAM, jobb kamera, stb. A 6 és 6 Plus esetében még nem volt olyan eget rengetően nagy eltérés a két modell között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged