- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
CharlieDrop #393 üzenetére
Mert az is egyébként. De az még kompromisszumképes méret. Kb egy hónapja telefonáltam egy 7 Plus-szal, ugyanolyan kényelmetlen volt egy idő után tartani, mint anno a Honoromat.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Millerchris #170 üzenetére
Nem hiszem, esélyes, hogy akár még a XS-nél is kelendőbb lesz. Az 5C ott volt elszúrva, hogy tulajdonképpen a minimálisan nagyobb akku kivételével szögre megegyezett az egy évvel korábban megjelent 5-tel, csak kapott egy - szerintem - gagyi műanyaghátlapot. Ugyanaz a kijelző, ugyanaz a chip, ráadásul a fapad nem 16GB-nál kezdődött, hanem 8-nál. Szóval szerintem az 5C buktatója maga az iPhone 5 volt.
A XR egészen más tészta. Kevesebbet tud, mint a XS, de legalább megkapta az idei chipet, ugyanúgy 64GB a kezdő tárhely, ...stb. Ráadásul ha minden igaz a X lekerült a palettáról, szóval aki olcsóbb új iPhone-t szeretne a XS-nél, akkor marad a XR. Ha pedig mégis hozzálehetne jutni a X-hez, akkor is másoknak szól, mint a XR. A X a mai világban egy kompakt 5,8"-es kijelzővel rendelkezik, a XR 6,1"-es. Ez már egy olyan különbség, ami miatt nem tudnak konkurensek lenni.
-
.Szaki.
addikt
Én csak annyit nem értek ebben, hogy hogyan lehet úgy szarozni valamit, hogy még nem is tudni hogy milyen a gyakorlatban. Ha kijön róla a teszt és kiderül, hogy szar (benne van a pakliban) akkor jogos lesz a kritika, mind a kijelzőről, mind egyéb dolgokról, amik kiderülhetnek, de addig semmi értelme az egésznek.
Én kíváncsian várom a tesztet, nekem pl bőven elég lenne az a tudás, amit a XR képvisel, egyedül a mérete az ami szerintem irreális, de hát sajnos ebbe az irányba megy a világ.
Juhaszatti
Ez pusztán azt a szemétséget bizonyítja, amit a legtöbb gyártó bevetett és az Almánál sem túl szimpatikus: Ha csúcsfelszereltséget szeretnél, akkor a nagyobb modellt kell választanod. Több RAM, jobb kamera, stb. A 6 és 6 Plus esetében még nem volt olyan eget rengetően nagy eltérés a két modell között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged