- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomson67
tag
Nekem azért valószínűleg feltűnne a X és a Xr közötti kijelző különbség, de azért teljesen egyetértek azzal amit írtál. Ahogy már írtam is sok-sok videót láttam már a Xr-ről, teljesen vállalható a kijelző.
Jó lenne kézben tartani, hogy a valóságban milyen, videókon szép.A hsz-ed az első valóban szakmai hozzászólás a topikban!
-
tomson67
tag
Hát, nem gondoltam, hogy ilyen érdelődést váltanak majd ki a böngészési szokásaim!
Ha számodra nehéz is rációt találni benne, ez csak azért van, mert mindannyian mások vagyunk.Van olyan oldal, ahová mindig, újra és újra visszatérek, épp ezért nem végzek ott sosem. Ezért van állandóan megnyitva pl. 7 PH oldal.
Szükségem van rájuk, igen. Mindegyikre! Személy szerint engem nem zavar, főként nem látok káoszt benne, mert elég sokfelé tudom irányítani a figyelmemet, nekem ez nem jelent gondot.
Hát, ennyit rólam, most pedig jöhet a topik témája, a különleges, szép és igen jól sikerült iPhone XR! -
tomson67
tag
Az igazság az, hogy nekem már egyszerűen nem alternatíva egy androidos rendszer, legyen az bármilyen komoly gyártó készülékébe pakolva, bármilyen olcsón. Az IOS megvett kilóra.
Túl vagyok egy P9 plus, Note 8, S9+, Mate 10 pro-n, ( nem volt rossz egyik sem) de egyik sem volt fogható SZÁMOMRA az iPhone X-hez, így, ha nem tehetném meg, hogy iPhone XS Maxot vegyek, és mondjuk a X sem lenne elérhető, akkor bizony az XR lenne képben valamely szolgáltatói ajánlattal. Ez van.
Voltak már mondjuk azelőtt is iPhonjaim, 4, 4s, 5s, 6, 6s, de azt a nyomorult home gombot nem tudtam megszokni.
-
tomson67
tag
Gondolom, hogy akik megvásárolták a készüléket, azoknak nem lényeg a HDR.
Ezért is vették meg. Ahogy írtam és még írták rajtam kívül ezren mindenütt és mindig, drága.
Ezen túllépve mondtam, hogy nekem ettől függetlenül nagyon tetszik a telefon és a jelek szerint nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel, bár az én telefonom egy Xs max lesz, ami szintén kurva drága és nem éri meg az árát és át vagyok baszva vele, a cég iránti feltétlen lojalitásból veszem meg, iPhone zombi módjára, stb, stb, stb.Ezelőtt egy X-em volt, életem legjobb telefonja volt, ezért akarok, ha nem is nagy léptékben, szintet lépni a lehető legnagyobb és legjobb kijelző, hardver irányába. Nem fogom megbánni.
-
tomson67
tag
A Telekomnál az összes forgalmazott iPhone kapható, csak az Xr-ből van készlethiány...
A sok fikázás ellenére is népszerű lett a jelek szerint a készülék.
Nekem is tetszik, mert fiatalos küllemű, elegáns, a hardver időtálló, a videók alapján a kijelző sem katasztrófa...
A magas ár ellenére is viszik. Kicsit azért engem is meglep, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged