- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Anno, amikor megvettem az S8-at, összehasonlítottam párom S7 Edge-ével. Feltettem mindegyikre ugyanazt a 4K HDR videót, mert kíváncsi voltam, van-e különbség, vagy csak marketing rizsa.
Nagyjából egy "aztak@rva" volt a reakcióm, annyival szebb volt az S8-on.
Szóval nem is kell TV-vel, vagy monitorral hasonlítani. Elég egy HDR képes, meg egy nem HDR képes telefon. -
tomson67
tag
Hát, nem gondoltam, hogy ilyen érdelődést váltanak majd ki a böngészési szokásaim!
Ha számodra nehéz is rációt találni benne, ez csak azért van, mert mindannyian mások vagyunk.Van olyan oldal, ahová mindig, újra és újra visszatérek, épp ezért nem végzek ott sosem. Ezért van állandóan megnyitva pl. 7 PH oldal.
Szükségem van rájuk, igen. Mindegyikre! Személy szerint engem nem zavar, főként nem látok káoszt benne, mert elég sokfelé tudom irányítani a figyelmemet, nekem ez nem jelent gondot.
Hát, ennyit rólam, most pedig jöhet a topik témája, a különleges, szép és igen jól sikerült iPhone XR! -
ruarua
tag
A fenti képet inkább árazás miatt raktam be. Mert hogy ilyen meg olyan drága. Android se áll tőle messze. Mondjuk egy Mate 20 Porsche design? 600e feletti ára? Az nem túlárazott? Ugyanaz mint a sima mate, csak van rajta bőr. Ha most olyan hülye lennék mint a sok troll, akkor azt mondanám hogy veszel már 10e-ér bőrcipőt, minek kell plusz 100e ezért telefonra?
-
-
nkmedve
őstag
Én az 5S-emet hasonlítottam X-el és ott sem volt semmi egetverő különbség, nagyon közelről nézve látszott a PPI különbség de semmi olyan ami a mindennapi használatban észrevehető lenne.
Amúgy az XR még mindíg a 8 utódja, amihez képest hozott előrelépést, nem is keveset. Ha valaki azt várta, hogy a 8 utódját féláron fogja dobálni az Apple, akkor ott nem az Apple-el van a baj
Az pedig, hogy XY Androidos telefont olcsóbb az teljesen irreleváns, más rendszer, más szintű támogatás, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged