Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
<Lacy85> #437 üzenetére
Ne aggódj. Jó az üzemidő. Nekem egy napot simán hozott mindig mindegyik iphone.
Mobilnet,wifi,BT,szinkronizálás,háttérben frissítés,stb.mindig bekapcsolva. 8órán át Spotify Bluetooth-on hangfalon. Így este 50%-kal raktam töltőre. A plus verziók kb.65%-kon este és töltő.
Szerintem ez nem rossz. Ezek a tesztek meg “hagyjuk” kategória. Hiszem,vagy nem. Én nem. -
-
Stabi83
senior tag
válasz
<Lacy85> #201 üzenetére
Ilyet sem mondtam sehol, sőt!
Az TÉNY hogy az iPhone IPS kijelzője a legjobb a piacon.
Sokan félreértik amit írok. Én azt nem tudom elképzelni hogy az XR kijelzője jobb minőségű képet ad mint pl a közvetlen előd i8 Plus kijelzője ( bár erről tényleg érdemes lenne vitázni hogy tényleg tekinthető e elődnek, bár ha azt nézzük hogy az volt a nagyobbik IPS paneles variáns akkor érthető a párhuzam ) -
lolal
senior tag
-
kchris78
veterán
válasz
<Lacy85> #136 üzenetére
az 500 feletti rgb subpixel felbontas megint mas teszta!
itt konkretan amire reagaltam az egesz elejen az egy xs ppije (pentile!) es egy xr ppije volt.
az egyik 458ppi pentile a masik 326ppi rgb, hogy utobbit megszokni kell elozohoz kepest. ezek kozott olyan nagy difi nincs (felbontasban)... en is tudom hogy vannak ennel jobb felbontasu panelek oled es ips vonalon is, de itt nem ezekrol volt szo... -
kchris78
veterán
válasz
<Lacy85> #133 üzenetére
en nem 2 amoled szinhuseget hasonlitottam ossze hanem 2 ips ppi erteket, azert ez kicsit mas teszta. de ha mar igy szoba hoztad az xs rs x kep minoseg kulonbseget boltban az ottani fenyviszonyok mellett en sem lattam. mellesleg az hogy mi forumozok latjuk a difit sokat nem jelent mert mi nagyon nagyon kis reszet tesszuk ki a vasarlokozonsegnek, erre probaltam utalni.
-
válasz
<Lacy85> #103 üzenetére
Nem mondtam,hogy előrelépés történt. Arra reagáltam,hogy visszalépést mondtál.
Szerintem sem történt nagy fejlődés,de visszalépés sem.
Várjuk meg a teszteket a kamerával.
Nekem pl nem hiányzott a dupla kamera a 8plus-nál,mert a 2-szeres optikai zoom videózásnál borzalmas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardverkemping június végén
- Total Commander
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged