- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
válasz
nickedez89 #504 üzenetére
De jó infót adtál, felhívom a két üzletet és leellenőrzöm az apple oldalon!
Köszönöm.
-
Gigicuci
senior tag
Tud valaki megbízható GSM boltot mondani ahol lehet kapni ezt a csodát feketében anélkül hogy várni kellene rá napokat?
Köszi
-
Gigicuci
senior tag
Ennél alaposabb és objektívebb teszt a gsmarenaé azt is éppen most frissítették a mérésekkel. 78 lett az endurance ratingje.
-
Gigicuci
senior tag
Nem értem én ezt. Amikor megvettem az 5S-t, örültem neki, azt se tudtam mi az a ppi, használtam boldogan, imádtam azt a telót. Aztán pár évvel később rásandítottam az S7-re, hű mondom de k*va éles ez a kijelző és onnantól kezdve becsöpögtetett ürömmel. Utána vártam-vártam, talán a 7-es, de nem. Na mondom akkor a sima 8-as szériában tuti FHD-lesz, nem. Na mondom akkor a következőben akkor! És ebben sem. Szóval a f*sz kivan, hogy itt kell nyűglődnöm. Ennyi pénzért nem akarnék kompromisszumot kötni. Vagy várok egy évet, hátha. Lehet ezt fogom tenni. Előbb-utóbb csak meg kell ugrani a FHD-t.
Közben Jerry is megkínozta és adott neki szóban is rendesen.
-
Gigicuci
senior tag
Na tegnap megnyomkodtam az iCentreben. Korábban szénné szaroztam látatlanban az XR-t, de most megkövetem magam mert nagyon tetszett élőben. A mérete tökéletes, a fogásra számomra sokkal jobb mint az i7-em volt. Pont mellette volt a 8 Plus kirakva és hát igen, én láttam élességben a különbséget, de ha csak ezt nézed önmagában akkor megszokható. Túl jó lett volna full hd-val, nyilván ezért sem rakták bele. Ki van ez találva. Nehogy kannibalizálja az XS eladásokat. Meg az ára, tudom ezerszer ki lett tárgyalva, meg ne vegyem meg...de azért 300-ért na...durva. Néha az S9 is benéz 160-170 környékére hivatalosban, nem értem miért kellett ezt ennyire megnyomni.És elnézve az X áresését, hát várhatok egy darabig mire 200 körül lesz. 750 dodért 0%-os államban élve erősen elgondolkoznék rajta. Így most várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged