- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
Szerintem pont itt csúszik el az egész.
Egy nézőpont van, mégpedig az hogy mi az ami az S5 alternatívája... És fordítva mi a helyzet???
Z2, G2, N5, 5S mellé most már van S5 alternatívának.
Ugyan azt tudják kb? igen.
Mindegyik máshogy néz ki? igen
Azt veszed meg amelyik tetszik? igenAz árakon meg amíg a magyart beszéljük anyanyelvünkként, pont nem kellene rugózni.
Mi pöcsölünk 20-30k HUF-on. A külföldi meg a saját hazájában pont letojja, hogy melyik készülék a drágább.
Azt veszi meg amelyik tetszik neki, és kielégíti az igényeit.
Aki prémiumot akar vesz szifont.
Aki vízállóságot akar vesz Z2-t.
Aki smoothságot akar vesz N5-öt.
Aki gagyi plasztik fhost akar venni (mert a "népítélet" szerint a Samsung csak az lehet), de akar egy páratlan szerviz szolgáltatást, az vesz S5-öt.
Aki nem szereti az eddig felsoroltakat, az meg vesz G2-öt.Nálunk meg mi megy??? Ez drága és xar, az meg xar de legalább olcsó, de nem vesszük meg mert xar. Mindig minden topicban csak ez megy. Xar ez, xar az. Mindegy csak valamiért lexarozhassunk valamit.
Örüljünk, hogy a gyártók törekednek arra hogy minél nagyobb választékunk legyen.
Na most jóóóól kipanaszkodtam magam a sok agyalágyult trollkodást látva. És jóóól odamondtam az én okos véleményem.
-
Peterson_
addikt
Már ne haragudj, de mindenki tudja, hogy ha a Samsung találná fel a spanyolviaszt, akkor is találnál valamit amibe beleköthetsz.
Nincs is ezzel semmi baj, mindenki tudja, hogy pár dologban jócskán vannak hiányosságaik.
Csak azt nem értem, ha neked tényleg ennyire unszimpatikus, és a termékei is, miért nem maradsz távol az ezeket érintő témáktúl.
De ha egyetlen olyan hsz-t mutatsz nekem, ahol tényleg írtál objektív véleményezést mindenféle ironizálás meg akár egy hangyányi ellenszenv nélkül, esküszöm visszavonom.
Addigis amit csinálsz nem más, mint hangulatkeltés és igen: trollkodás.
Attól, hogy számtalan Samsung totyikban elhintesz egy-egy ilyet, aztán felszívódsz, vagy mint jelen esetben próbálod élét venni a mondandódnak, még nem fog a dolog változni.
Egy egyszerű példa:
-Én pl az Apple termékeit és cégpolitikáját nem szeretem, ettől függetlenül elismerem, ha valami jót dobnak a piacra.
Ellenben, ha tényleg nem tudok semmi jót mondani rájuk, nem tolom be az arcom az Apple-témákhoz és fosozom az épp aktuális cuccot.
Pláne nem rendszeresen. -
szucsi
őstag
"a Z2 pedig fényévekkel jobb, prémiumabb, és olcsóbb is"
igazából egy dologban nem tudja egy gyártó sem beérni a Samsungot per pillanat, és az a prémium szerviz szolgáltatás. Ha sokat dolgozol, és napi szinten, napi 10-12 órában nyüstölöd a telefonodat munkaeszközként, nem engedheted meg magadnak, hogy
a) a halál f@szán, újpesten lévő szervizbe fuvarozd nyitvatartási időben (fél nap a melóból)
b) ott sorszámot tépve üldögélj, mint valami sztk rendelőben
c) ott elvegyék a készüléket tőled, aztán napokig ne legyen telefonod
d) 3-4 nap múlva visszaadják (újabb fél nap bumlizás, idő, benzin) egy újratelepített szoftverrel, hogy nesze, kész van
e) amikor visszaviszed (újabb fél nap) hogy ugyanolyan szar mint volt, megint elveszik 3-4 napra
f) amikor visszamész (újabb fél nap) adnak egy egy hivatalos papírt, hogy az ő diagnosztikai szoftverük szerint nincs semmi baja (ergo ők nem tudnak mit kezdeni vele, vedd tudomásul, hogy ez így jó!), te meg ott maradtál egy hibás készülékkel, napokig nem volt telefonod, benne fekszik a pénzed, és ráadásul még papírod is van róla, hogy ami 10-ből 2x nem működik, az úgy jó, mer 8x meg igen. Várhatsz a szoftverfrissítésre, ami:1) vagy soha nem jön
2) ha jön, sokára, és a hibát nem javítjaNa itt szűnt meg köztem és a Sony között minden jövőbeni kapcsolat a részemről.
Ehhez képest a Samsung csúcstelefonjaihoz (korántsem tökéletesek, persze) S3-ig visszamenőleg 2 év 3 hónapig jár a házijavító. Online bejelented a hibát sorozatszámmal, te választasz napot, felhívnak, hogy pontosan hányra jöjjön a muki. A muki jön, pontos, kedves, ápolt, nem szájszagú, nem okoskodik, nem mutogat a gyerekéről fotókat, leveszi a cipőjét, leül egy asztalhoz, és addig ül ott, amíg megcsinálja a telefonod. A cserélhető alkatrészek száma véges, van nála minden. Leteszteli, megköszöni, aláírod, és távozik. Ennyi.
Na EZÉRT szarom le a designt, a műanyagot, az árat, a prémium fílinget meg minden mást. Megértem, hogy másnak más szempontjai vannak, de nekem igásló kell, amit a lehető legkisebb időbeli kieséssel javítanak, ha beszarik.
-
novinyul
veterán
Azért nincs fényévekkel lemaradva Z2-z képest,tudásilag rendben van.A külső meg egyén függő,de tény hogy a Z2 sokkal minőségibb borítást kapott.Amit elvártál volna az S5-l a 4.pont felesleges,az 5.pontnál a ház vékonysága miatt a xenon kiesik(max.új nagy erejű ledek)stabilizátor jöhet a 6.pontnál meg a Sony is ajtokkal oldotta meg a védelmet,kivétel a jack csati.A többivel nagyjából egyet értek.
-
OutsideR
aktív tag
Tehát mindenki aki usb3-at használ az tuti az applet majmolja, az hogy végre felkerült a 3-as 1-2 samsung telefonra az már apple majmolás, véletlenül sem az hogy a "zászlóshajókon" a legnagyobb elérhető teljesen szabvány usb sebességet használják. Ha választani lehet hogy pár gigányi adatot usb2 vagy 3 sebességen másolok fel a telefonra én is a 3-ast választanám. De hogy ennek a nyílt mindenki által használható technológiának mi köze a zárt, csak új apple termékekkel működő csatlakozóhoz az még mindíg nem tiszta. Mondjuk abban az tetszik hogy mindegy hogyan dugod be, nem kell forgatni.
A Samunak eddig is volt zárt rendszere, a bada, sőt... a nem okostelefonok is zártak voltak még az iphone előtt. ujjlenyomat olvasó... egy rakás laptopon is használták már, az hogy először az apple rakta telefonra (nem mert volt már korábban is telefonon, de meg nem mondom melyiken) egy dolog. Te mit raknál a csúcs telefonodra amit még nem rakott egyik gyártó sem?
Sőt véletlen hasonlóság a színes érintőkijelző a telefon előlapján meg az ujjal vezérlés is.
Valójában manapság alig lehet már valamit beépíteni ezekbe a cuccokba amit valaki nem használt volna már korábban.
Mondjuk tény hogy ez az S5 nem volt akkora nagy durranás mint anno az s2 vagy az s3, de még az S4 is nagyobb előrelépés volt az elődjéhez képest. -
kovadika
őstag
"Bocs azt elfelejtettem hogy az Androidos telefonok között"
Még ott sem. N5-öt használok, de annyira tetszett a Z1 compact, hogy elgondolkoztam a cserén. Két perc nyomkodás után éreztem, hogy visszalépés lenne sebességben. Ha megjelenik GP Edition, majd visszatérek a kérdéshez.
-
kovadika
őstag
"Ugyan ez a "legerősebb hardver" már 1 éve benne van a G2 -ben"
Kb. fél éve jelent meg a G2.
(#607) w333
"A világ leggyorsabb telefonja jelenleg az Xperia Z1 Compact"
Uhh, te nagyon elvitted magad. Ezeket a kisujjadból szopod ki? Esetleg az Iphone 5S, vagy a Lumia 1520, talán a N5 pályázhat erre a címre.
-
MartOOn
addikt
Augusztus óta eltelt volna már1ev?
G2 is csak GPE variansban kellene. Kijelzo AKKSI ok. A ház... Hát hagyjuk...
De basszus ez az s5 nem annyira zaklatott fel... Délelőtt még mosolyogtam h a Sony betlizett a z2-vel,erre kiderül h ők guritottak eddig a legnagyobbat.
HTC felejtos... Ki vagy mi maradt? Ha n5-ot akarok cserélni? Meizu vagy xiaomi?W333: probaltad a z1c-t? Eloszor is qrvara nem kompakt... Én itt kukaztam a lehetőségégét h vegyek másodszor egy bughalmaz és akad rendesen. (nexus 5 után természetesen ) szóval csinjan banjuk itt a leggyorsabb telefon hiresztelessel! Amúgy az elv ami menzen haladsz jó, csak kihagytad belőle a sonyt.
mondjuk egy 4"-os nexus 720as kijelzovel ők lennének.
-
lcee79
addikt
Vagy ilyen?
Ha már papucs...
-
h3lios
addikt
Nincs vele bajom, ugyan olyan színes mint az LG UI-ja, de ez az új setting menü... Már a régit se szerettem, mert minden beállítás szét van dobálva és az LG-vel ellentétben a Samsungokban NEM lehet lista nézetre váltani. De most jött az innováció ! Még jobban szétdobálták az ikonokat és még meg is fejelték egy adag asha koppintással. Ez számomra vállalhatatlan, ennél még a ZTE féle UI is szebb.
Egyébként formán hiba vitázni, de érdemes megnézni, hogy kinek melyik mennyire tetszik. Gyanítom, ha a fórumban elindítanánk egy szavazást a Z2 80-20 arányban tetszene az embereknek, ez a csoda pedig 30-70-re bukna be...
-
h3lios
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest