- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Totheground #491 üzenetére
Én is csodálkoznék ha félévente cserélgetés lenne bárhol is a "normális"...
Amúgy baromság is lenne...
Akinek van fél év alatt ideje megunni egy telefont, az valószínűleg mást sem csinál csak azt buzerálja, és azon gondolkozik, hogy unja-e már -
lcee79
addikt
Ha valaki szereti az összeesküvéselméleteket:
Milyen jó is az, hogy megvédjük az adatainkat...
Aha méghozzá úgy hogy önként és dalolva megadjuk az NSA-nak ás társainak minden adatunk mellett még az ujjlenyomatunkat is, ha netán egyszer majd arra lesz szükség, nekik meglesz, biztos ami biztos
És most már nemcsak iphone-al hanem lassan majd már mindegyikkel, örülhetünkAttól persze nem kell félnünk hogy ott ül az ujjlenyomatunk egymagában, mert ott van a facebook-unk, a levelezésünk, az érdeklődésünk stb...
-
lcee79
addikt
Vagy ilyen?
Ha már papucs...
-
lcee79
addikt
válasz
maximilian4 #417 üzenetére
JA ez igaz
-
lcee79
addikt
A ram ügyben nem vagyok biztos, ha már a 4.4-es android is a kevés ram használatról szól főleg...
Miért kell 3GB? Ha a 4.4-nek elég 512 is?
Igazából 1 gb ramnak is jónak kellene lennie ezek után (persze ha naív lennék el is hinném)
Lényeg, hogy ha megpróbálnának a programgyártók is takarékoskodni, akkor nem kellene szerver szintre fejleszteni egy mobilt -
lcee79
addikt
válasz
rosszfiu18 #370 üzenetére
"Samsung facebook hivatalos oldalán szinte csak "pozitív" vélemények vannak! Csodálkoztam, hogy miért nincs negatív...gondoltam megtöröm a csendet és "valamilyen oknál fogva 15 mp után eltűnt a hozzászólásom és hirtelen az oldal hibát írt ki"... azt hittem, hogy a netem megadta magát, de tökéletesen működik és más face oldalak is..."
Hát ezen miért nem lepődök meg?
Aki csak olvasni akar annak pont jó "tévinformációnak"
, így biztosan nem derül ki náluk legalábbis, hogy többen vannak akinek nem tetszik, mint akinek igen
-
lcee79
addikt
Nekem a htc-k mindig tetszettek, ha mindig adtam volna pénzt egy új telefonra legtöbbször arra esett volna a választásom, de attól hogy szerintem jó telefont csinálnak, még k..rvára nem sikeres egyik szériájuk sem, ami jónak nevezett az is kb a samsunghoz képest jelentéktelen eladásokat produkál...
Szóval ezért is mondom, hogy nem az számít, hogy mennyire jó, hanem hogy mennyire jól tudja eladni...
És a samsung nagyon jó ebben(#308) M5Norbi: szerintem sem lesz sokkal jobb egyik sem, és a kinézete sem annyira gáz...
MOndjuk, hogy szerintem a többi még gázabb volt és vették mint a cukrot, hiába ment arra is a fikázás
Nagyon csodálkoznék, ha ez nem lenne kelendő annak ellenére hogy drága lesz...Bár ebben a kategóriában az iphone-ok a verhetetlenek...
A fizetésekhez és panaszkodásokhoz mérten az iphone eladhatatlan lenne mégis veszik mint a cukrot, én csak értetlenül állok ezek előtt. Most akkor az embereknek van pénze v nincs? -
lcee79
addikt
Mindenki írja, hogy mekkora csalódás 3 hét múlva meg majd az lesz a hírekben, hogy már 10 milliót előrendeltek, a megjelenés napján
Teljesen mindegy ki csinál jobbat, sosem az számított...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest