Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
OutsideR #642 üzenetére
Értelek mit mondasz és van amiben igazad van ... de lehetett volna ettől sokkal jobbat is csinálni ha akar, de ahogy az előttem szóló kolléga is mondta, amíg a sz@rt is megveszik mert "Samsung" addig hülye lenne sokkal jobb és drágább anyagokból telefont csinálni
Amit én elvártam volna :
1. Minőségi fémház !
2. IPS full HD kijelző !
3. Fizikai gomb helyett érintő vagy szoftveres !
4. Ujjlenyomat helyett (retina scanner vagy hang scanner) !
5. Optikai képstabilizátor + dupla xenon vakku !
6. Ha már ip67 akkor az összes csatlakozó legyen vízálló (nem kell az ajtó) !Erről ennyit ... a Z2 pedig fényévekkel jobb, prémiumabb, és olcsóbb is
(#649) Peterson_
Nem üres trollkodás ... csak simán magánvélemény
-
w333
félisten
válasz
OutsideR #640 üzenetére
Apple thunderbolt > Samu usb 3 !
Apple iOS zárt rendszer > Samu Tizen zárt rendszer !
Apple ujjlenyomat olvasó > Samu ujjlenyomat olvasó !És még sorolhatnám a "véletlen" hasonlóságokat ...
De mindegy most már OFF vége ... nem érdemel még ennyi hozzászólást sem, a Samsung ismét bebizonyította hogy igen is lehet sz@rból várat építeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest