- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
a htc kb össze tenné a kezét, ha a samsung lábát nyalhatná...
egyébként a samusng nyakát kb az fogja megenteni, h az androidos konkurencia(még ha ez így erős kifejezés is
) kb semmit nem mutat ahogy ők se, a Z2 egy kb szarabb vicc kategória, nem komolyan vehető piaci szempontból, a htc kiszivárgott üdvöskéje undorítóbb a ONE-nál...tehát tetszik nem tetszik 2014 q1-q2 a megrekedésről szól.
-
RaveForce
veterán
válasz
Stanley-B. #483 üzenetére
többször leírtam, h nekem se jön be,meg is indokoltam, normális stílusban,
de a Te stílusod, ahogy előadod, a szokásos samsung troll oldalad. -
RaveForce
veterán
válasz
Stanley-B. #464 üzenetére
véleményed érteke 0
emberek száma aki itt kiváncsi rád 0
indokok,h mit keresel itt 0trollok, trollok mindenhol...
-
RaveForce
veterán
ha most anyagra gondolsz, és nem formára, abban egyetértek, de szerencsére az megoldható, az S3-asnál egy sima matt fémhátlapot pattintottam rá, az s4-re pedig egy szintén matt dekorfóliát(autóipari) formáztam rá. nekem egyénként nem lenne bajom a fényes matúrával se, ha nem gyűjtené az ujjlenyomatot, és a fehéren kívűl szokásuk nekik....dehát mint írtam áthidalható, ezért nem látom az üvegnes se sok értelmét, az is gyűjti, ergo K.O.
-
RaveForce
veterán
A Z1/2 esetében jó a design a Samsung esetében pedig nem. És ami jó azt minek cseréljék le ?
ez mondjuk erősen idiótaság kategória. a sonyk semmilyen kocka designja minden csak nem szép és nem egyedi, akár nokia is lehetne, v random bármilyen kínai telefon...anno az S3 protója is ilyen házba volt csomagolva.... azonkívűl a sony ergonómiailag is zsákutca a kockájával.... erről ennyit.
-
RaveForce
veterán
hát kíváncsi leszek, hogy az S5 sikertelen széria lesz-e, nagyon kíváncsi leszek, én simán levágtam volna a fejét a cégnél aki ezt így ki akarta adni, de ha tényleg a piackutatás alapján erre van igény, akkor viszont ők játszák jól a focit, ahogy eddig, és ezzel is rekordokat fognak döntögetni. ami biztos, nekem ilyenem nem lesz.
-
RaveForce
veterán
hátttt nem cserélném le az S4-emet.... az eddigi legkisebb továbblépés 2 széria között...
NAGGGGGGGYON remélem, h ez azért van, mert igazak a pletykák, és tényleg lesz majd S5 Prime, ami odarak....amúgy vicces, h a futottak még másodvonalbeli sony-htc-nokia stb gyártókat nem övezi ilyen hatalmas várakozás, de a samsungtól kb földöntúli telefont vár mindenki, és ha nem jön be, ők az antikrisztus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PICO PSU kérdések
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest