Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rakeem

aktív tag

válasz w333 #652 üzenetére

Szerintem pont itt csúszik el az egész.
    Egy nézőpont van, mégpedig az hogy mi az ami az S5 alternatívája... És fordítva mi a helyzet???
    Z2, G2, N5, 5S mellé most már van S5 alternatívának.
    Ugyan azt tudják kb? igen.
    Mindegyik máshogy néz ki? igen
    Azt veszed meg amelyik tetszik? igen

Az árakon meg amíg a magyart beszéljük anyanyelvünkként, pont nem kellene rugózni.
    Mi pöcsölünk 20-30k HUF-on. A külföldi meg a saját hazájában pont letojja, hogy melyik készülék a drágább.
    Azt veszi meg amelyik tetszik neki, és kielégíti az igényeit.
    Aki prémiumot akar vesz szifont.
    Aki vízállóságot akar vesz Z2-t.
    Aki smoothságot akar vesz N5-öt.
    Aki gagyi plasztik fhost akar venni (mert a "népítélet" szerint a Samsung csak az lehet), de akar egy páratlan szerviz szolgáltatást, az vesz S5-öt.
    Aki nem szereti az eddig felsoroltakat, az meg vesz G2-öt.

Nálunk meg mi megy??? Ez drága és xar, az meg xar de legalább olcsó, de nem vesszük meg mert xar. Mindig minden topicban csak ez megy. Xar ez, xar az. Mindegy csak valamiért lexarozhassunk valamit.

Örüljünk, hogy a gyártók törekednek arra hogy minél nagyobb választékunk legyen.

Na most jóóóól kipanaszkodtam magam a sok agyalágyult trollkodást látva. És jóóól odamondtam az én okos véleményem.

• Rakeem

aktív tag

válasz Burt1793 #503 üzenetére

Értem én hogy neked egy Note3 "nagyon nagy, használhatatlan", de mindenféle kötekedés nélkül jegyzem meg, hogy majd én eldöntöm a kis lelkemben hogy mi az ami nagy és mi az ami használhatatlan. Volt már nem 1x nem 2x a kezemben note3 és nálam a vállalható kategória. No offense :D Persze örülök, hogy megosztottad velem a véleményed, és sajnálattal olvasom, hogy neked nem felelne meg egy note3-as. Használd egészséggel az s4-ed. Bizonyára remek készülék az is. (Bár nekem meg az nem tetszik. Valahogy nálam egy kicsit felszteroidozott s3, és mivel s2 után s3 szerintem nem volt akkora dobás így s4 is a kieső ágon mozog. note2 meg egy meghízott s3, ami az előbbi levezetés alapján megint a futottak még kategória sereghajtója. :D)

M5Norbi: Lehet igazad van, hiszen egy samsung hír, főleg ha zászlós hajóról van szó az mindig nagyon jó kis eledel a trolloknak, amin napokig tudnak csámcsogni. :D

• Rakeem

aktív tag

Kicsit csalódott vagyok. Ennél kicsit többet vagy mást vártam a Samutól.
    Egyik szemem sír mert nem látok nagy innovációt, a másik meg nevet, mert nyugodt szível cserélhetem s2-öm note3-ra. :D

Mindettől függetlenül várom a srácok véleményét, ők már biztos megtapicskolták az s5-öt, majd ha olvashatjuk a véleményüket, akkor okosabbak leszünk. Nem feltétlenül szükséges az "újszülöttet" rögtön temetni.

(Várom, hogy mikor üt ki a balhé a Knox miatt, vagy odáig még nem jutottak el a trollok az olvasásban? :D)

Új hozzászólás Aktív témák