- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
A középmezőnyben is érdemes kicsit körülnézni, ott rendszeresen mellélőttek az árazással.
Azzal meg soha nem tudtam azonosulni, hogy bárki túlzott megértéssel konstatálja, ha egy gyártó felső és felső-közép kategoriás modelleknél elkaszálja a supportot.
Mert az Nvidia nem adott drivert.
Lárifári, ha már az én telefonomban kel el az általa gyártott SoC, csak lehetne erőszakoskodni.
De akkor ott az One S, abban pl nem tegra van...de support ott megszűnt létezni.
Szervizzel sincsenek túl pozitív tapasztalataim, pl hogy egy töltő cseréért el kell küldeni két hétre a telefont(!) is.
De ez az én véleményem, ettől még baromira bejönnek a HTC-k, csak épp venni nem mernék.
De aláírom, hogy bizonyos dolgokat előtérbe helyezve nem nagyon van konkurenciája. -
Peterson_
addikt
A két legidegesítőbb dolog.
A Knox-ban nem is a szoftveres rész lesz a lényeg, hanem a számláló, az meg szvsz bele lesz építve az összes modellbe.
A bloat programok ritkításának lehetősége kifejezett örvendetes, ha jól tudom, Koreában a törvény gyakorolt nyomást ezzel kapcsolatban a gyártókra.
Remélem ezt a Note 3 későbbi szoftvereinél is alkalmazzák majd. -
Peterson_
addikt
Már ne haragudj, de mindenki tudja, hogy ha a Samsung találná fel a spanyolviaszt, akkor is találnál valamit amibe beleköthetsz.
Nincs is ezzel semmi baj, mindenki tudja, hogy pár dologban jócskán vannak hiányosságaik.
Csak azt nem értem, ha neked tényleg ennyire unszimpatikus, és a termékei is, miért nem maradsz távol az ezeket érintő témáktúl.
De ha egyetlen olyan hsz-t mutatsz nekem, ahol tényleg írtál objektív véleményezést mindenféle ironizálás meg akár egy hangyányi ellenszenv nélkül, esküszöm visszavonom.
Addigis amit csinálsz nem más, mint hangulatkeltés és igen: trollkodás.
Attól, hogy számtalan Samsung totyikban elhintesz egy-egy ilyet, aztán felszívódsz, vagy mint jelen esetben próbálod élét venni a mondandódnak, még nem fog a dolog változni.
Egy egyszerű példa:
-Én pl az Apple termékeit és cégpolitikáját nem szeretem, ettől függetlenül elismerem, ha valami jót dobnak a piacra.
Ellenben, ha tényleg nem tudok semmi jót mondani rájuk, nem tolom be az arcom az Apple-témákhoz és fosozom az épp aktuális cuccot.
Pláne nem rendszeresen. -
Peterson_
addikt
Ebben mondjuk igazad van.
De ugye a HTC-nél maga a cég is ludas abban a marketingen túl, hogy annyira nem is népszerűek a vásárlók körében.
De én azt mondom, hogy belátható időn belül a Samsungnak is változtatnia kell néhány dologban.FET-MEN:
-Hát ha belegondolunk, hogy mire lehet számítani kezdőárra mire kijön, még akkor is jobban megérné Note3-mat venni, ha ez nem is nagyon fogja lenyomni az árát. -
Peterson_
addikt
Szerintem nem lesz semmilyen "igazi" S5.
Egyszerűen várható volt egy ilyen ballépés a Samsungtól...amikor azt már azt hittük, hogy...közben meg dehogy
Viccet félretéve azt tudom elképzelni, mint pl a HOX-nál is, hogy jött egy HOX+, viszont ott más volt a helyzet, mert az alapmodell tényleges csúcsmodell volt, míg ez kb egy ocsmányabb köntösbe átcsomagolt, kicsit lebutított Note3 lett.
Tehát míg ott csak a "+" verzió volt egy kissé rókabőr, itt már ez is az.
Szkeptikus vagyok.
Elvégre ha valamikor, akkor most kellett volna bemutatni a nagy dobást.(#166) foregister:
-A próféta szóljon belőled.
Akkor viszont olyan lesz a topik utólag nézve, mint egy brazil szappanopera érzelmi hullámvasuta -
Peterson_
addikt
(#92) QwErTy42:
-Ezt meg lehetett volna kissé kultúráltabban is fogalmazni, de végülis igaz.Én már nem igazán reménykedtem,mert a közelmúltban kiszivárgó képek már jó eséllyel a valóságot tükrözték, pont azért mert semmi extra nem volt rajtuk, sőt...
Szerintem egész egyszerűen nem tudtak mit letenni az asztalra a határidőig, úgyhogy bemutatták ezt, hogy valami legyen.
Nem is lenne ezzel semmi baj, ha nem az S5-ről lenne szó -bár személy szerinte akkor sem tetszene-.
A Note3 totyikban is szóba került, ott is leírtam, hogy ha ezt tényleg meglépik, akkor biztos hogy nem fogok a fikázások ellen érvelgetni, mert teljesen jogos. Ez így kevés, és gáz. -
Peterson_
addikt
Bár már felkészültem lelkiekben, de ez így is gáz.
Akkor egyelőre marad a Note3 a márkán belüli csúcs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest