Új hozzászólás Aktív témák
-
OutsideR
aktív tag
-
OutsideR
aktív tag
Tehát mindenki aki usb3-at használ az tuti az applet majmolja, az hogy végre felkerült a 3-as 1-2 samsung telefonra az már apple majmolás, véletlenül sem az hogy a "zászlóshajókon" a legnagyobb elérhető teljesen szabvány usb sebességet használják. Ha választani lehet hogy pár gigányi adatot usb2 vagy 3 sebességen másolok fel a telefonra én is a 3-ast választanám. De hogy ennek a nyílt mindenki által használható technológiának mi köze a zárt, csak új apple termékekkel működő csatlakozóhoz az még mindíg nem tiszta. Mondjuk abban az tetszik hogy mindegy hogyan dugod be, nem kell forgatni.
A Samunak eddig is volt zárt rendszere, a bada, sőt... a nem okostelefonok is zártak voltak még az iphone előtt. ujjlenyomat olvasó... egy rakás laptopon is használták már, az hogy először az apple rakta telefonra (nem mert volt már korábban is telefonon, de meg nem mondom melyiken) egy dolog. Te mit raknál a csúcs telefonodra amit még nem rakott egyik gyártó sem?
Sőt véletlen hasonlóság a színes érintőkijelző a telefon előlapján meg az ujjal vezérlés is.
Valójában manapság alig lehet már valamit beépíteni ezekbe a cuccokba amit valaki nem használt volna már korábban.
Mondjuk tény hogy ez az S5 nem volt akkora nagy durranás mint anno az s2 vagy az s3, de még az S4 is nagyobb előrelépés volt az elődjéhez képest. -
OutsideR
aktív tag
Ez sima usb 3.0, abból is a micro usb, ez a szabvány csatlakozó, már a Note3 is ilyennel jött ki. Ettől függetlenül megy a cucc a hagyományos micorusb-vel is, csak akkor lassabb az adatátvitel, meg akkor csak a fele csatlakozót használja. Az ajtó meg.... az kellett a vízmentességhez gondolom, de nem egy szépségdíjas megoldás az tuti
-
OutsideR
aktív tag
Vicces ez az oldalról nem olvassa az ujjat felvetés
Ahhoz nem ártott volna az ujjat oldalról betanítani neki. Az iphone-nál is hányszor kell mindenféle pozícióban tanítani. itt is a 10 lehúzásnál fogást kellett volna váltania a fazonnak.
A designról, én is valami mást vártam, kissé csalódott vagyok, főleg hogy mintha az S4-nek még a kerete is kisebb lenne. Pont ellenkezőleg keretcsökkentést vártam tőlük nem növekedést.
A hátlap érdekes egy darab, tényleg béna ezekkel a mélyedésekkel így elsőre.
Innovációk.. ujjlenyomat olvasást már láttunk, maga az ötlet nem rossz amúgy, nem baj hogy benne van, ez a pulzusmérő cucc eddig nem igazán bejövős dolog, feleslegesnek érzem, de valamire biztos jó képek alapján jobban tetszett volna pl egy dupla vaku. Kijelző... a növekedés szinte boritékolható volt a felbontásnövelés is, de ez mégsem következett be. Volt már ilyen, ha jól rémlik az S1 S2 váltásnál is csak a méret növekedett, egyébként is minek nagyobb felbontás 5 colra?
Összességében sok újdonság hardveresem most nem történt, de mégis mit lehet még beletenni ami nincs benne az S4ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest