Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szucsi

őstag

válasz w333 #650 üzenetére

"a Z2 pedig fényévekkel jobb, prémiumabb, és olcsóbb is"

igazából egy dologban nem tudja egy gyártó sem beérni a Samsungot per pillanat, és az a prémium szerviz szolgáltatás. Ha sokat dolgozol, és napi szinten, napi 10-12 órában nyüstölöd a telefonodat munkaeszközként, nem engedheted meg magadnak, hogy

a) a halál f@szán, újpesten lévő szervizbe fuvarozd nyitvatartási időben (fél nap a melóból)
    b) ott sorszámot tépve üldögélj, mint valami sztk rendelőben
    c) ott elvegyék a készüléket tőled, aztán napokig ne legyen telefonod
    d) 3-4 nap múlva visszaadják (újabb fél nap bumlizás, idő, benzin) egy újratelepített szoftverrel, hogy nesze, kész van
    e) amikor visszaviszed (újabb fél nap) hogy ugyanolyan szar mint volt, megint elveszik 3-4 napra
    f) amikor visszamész (újabb fél nap) adnak egy egy hivatalos papírt, hogy az ő diagnosztikai szoftverük szerint nincs semmi baja (ergo ők nem tudnak mit kezdeni vele, vedd tudomásul, hogy ez így jó!), te meg ott maradtál egy hibás készülékkel, napokig nem volt telefonod, benne fekszik a pénzed, és ráadásul még papírod is van róla, hogy ami 10-ből 2x nem működik, az úgy jó, mer 8x meg igen. Várhatsz a szoftverfrissítésre, ami:

1) vagy soha nem jön
    2) ha jön, sokára, és a hibát nem javítja

Na itt szűnt meg köztem és a Sony között minden jövőbeni kapcsolat a részemről.

Ehhez képest a Samsung csúcstelefonjaihoz (korántsem tökéletesek, persze) S3-ig visszamenőleg 2 év 3 hónapig jár a házijavító. Online bejelented a hibát sorozatszámmal, te választasz napot, felhívnak, hogy pontosan hányra jöjjön a muki. A muki jön, pontos, kedves, ápolt, nem szájszagú, nem okoskodik, nem mutogat a gyerekéről fotókat, leveszi a cipőjét, leül egy asztalhoz, és addig ül ott, amíg megcsinálja a telefonod. A cserélhető alkatrészek száma véges, van nála minden. Leteszteli, megköszöni, aláírod, és távozik. Ennyi.

Na EZÉRT szarom le a designt, a műanyagot, az árat, a prémium fílinget meg minden mást. Megértem, hogy másnak más szempontjai vannak, de nekem igásló kell, amit a lehető legkisebb időbeli kieséssel javítanak, ha beszarik.

Új hozzászólás Aktív témák