- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
A két legidegesítőbb dolog.
A Knox-ban nem is a szoftveres rész lesz a lényeg, hanem a számláló, az meg szvsz bele lesz építve az összes modellbe.
A bloat programok ritkításának lehetősége kifejezett örvendetes, ha jól tudom, Koreában a törvény gyakorolt nyomást ezzel kapcsolatban a gyártókra.
Remélem ezt a Note 3 későbbi szoftvereinél is alkalmazzák majd. -
lcee79
addikt
Nekem a htc-k mindig tetszettek, ha mindig adtam volna pénzt egy új telefonra legtöbbször arra esett volna a választásom, de attól hogy szerintem jó telefont csinálnak, még k..rvára nem sikeres egyik szériájuk sem, ami jónak nevezett az is kb a samsunghoz képest jelentéktelen eladásokat produkál...
Szóval ezért is mondom, hogy nem az számít, hogy mennyire jó, hanem hogy mennyire jól tudja eladni...
És a samsung nagyon jó ebben(#308) M5Norbi: szerintem sem lesz sokkal jobb egyik sem, és a kinézete sem annyira gáz...
MOndjuk, hogy szerintem a többi még gázabb volt és vették mint a cukrot, hiába ment arra is a fikázás
Nagyon csodálkoznék, ha ez nem lenne kelendő annak ellenére hogy drága lesz...Bár ebben a kategóriában az iphone-ok a verhetetlenek...
A fizetésekhez és panaszkodásokhoz mérten az iphone eladhatatlan lenne mégis veszik mint a cukrot, én csak értetlenül állok ezek előtt. Most akkor az embereknek van pénze v nincs? -
RaveForce
veterán
hát kíváncsi leszek, hogy az S5 sikertelen széria lesz-e, nagyon kíváncsi leszek, én simán levágtam volna a fejét a cégnél aki ezt így ki akarta adni, de ha tényleg a piackutatás alapján erre van igény, akkor viszont ők játszák jól a focit, ahogy eddig, és ezzel is rekordokat fognak döntögetni. ami biztos, nekem ilyenem nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest