- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Szerintem nem lesz semmilyen "igazi" S5.
Egyszerűen várható volt egy ilyen ballépés a Samsungtól...amikor azt már azt hittük, hogy...közben meg dehogy
Viccet félretéve azt tudom elképzelni, mint pl a HOX-nál is, hogy jött egy HOX+, viszont ott más volt a helyzet, mert az alapmodell tényleges csúcsmodell volt, míg ez kb egy ocsmányabb köntösbe átcsomagolt, kicsit lebutított Note3 lett.
Tehát míg ott csak a "+" verzió volt egy kissé rókabőr, itt már ez is az.
Szkeptikus vagyok.
Elvégre ha valamikor, akkor most kellett volna bemutatni a nagy dobást.(#166) foregister:
-A próféta szóljon belőled.
Akkor viszont olyan lesz a topik utólag nézve, mint egy brazil szappanopera érzelmi hullámvasuta
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest