- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
ha most anyagra gondolsz, és nem formára, abban egyetértek, de szerencsére az megoldható, az S3-asnál egy sima matt fémhátlapot pattintottam rá, az s4-re pedig egy szintén matt dekorfóliát(autóipari) formáztam rá. nekem egyénként nem lenne bajom a fényes matúrával se, ha nem gyűjtené az ujjlenyomatot, és a fehéren kívűl szokásuk nekik....dehát mint írtam áthidalható, ezért nem látom az üvegnes se sok értelmét, az is gyűjti, ergo K.O.
-
RaveForce
veterán
A Z1/2 esetében jó a design a Samsung esetében pedig nem. És ami jó azt minek cseréljék le ?
ez mondjuk erősen idiótaság kategória. a sonyk semmilyen kocka designja minden csak nem szép és nem egyedi, akár nokia is lehetne, v random bármilyen kínai telefon...anno az S3 protója is ilyen házba volt csomagolva.... azonkívűl a sony ergonómiailag is zsákutca a kockájával.... erről ennyit.
-
lcee79
addikt
A ram ügyben nem vagyok biztos, ha már a 4.4-es android is a kevés ram használatról szól főleg...
Miért kell 3GB? Ha a 4.4-nek elég 512 is?
Igazából 1 gb ramnak is jónak kellene lennie ezek után (persze ha naív lennék el is hinném)
Lényeg, hogy ha megpróbálnának a programgyártók is takarékoskodni, akkor nem kellene szerver szintre fejleszteni egy mobilt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest