- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
Dark KillerX #510 üzenetére
Egyenlőre ott tartunk hogy a mantle csak azoknak jó akiknek a cpu nemtudja maximumon hajtani a vgat. Ahogy elnéztem a mantle inkább csak a kaverinek kedvez.
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #291 üzenetére
Félreértesz, a hang pattogás épp akkor nem jelentkezik amikor terhelve van a kártya.Mantle alatt semmi hang hiba nincs.ellenben sima használatnál,böngészésnél ultra gáz amit művel.Valami az alapórajeles használatnál nem kóser vele.
-
lowzor
veterán
válasz
Dark KillerX #265 üzenetére
Szoftveres téren azért egyértelmû, hogy jobb az NV.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Dark KillerX #275 üzenetére
Pont ezért nem is említettem először a laptopot, és nincs is összehasonlítási alapom, de valahogy mégis kikívánkozott belőlem.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Dark KillerX #271 üzenetére
Igen, először szabályosan letörlöm a régit. Tehát nem össze-vissza telepítek.
Például nekem volt egy Brazos netbookom, de miután feltelepítettem a frissen telepített rendszerre a drivert már nem lehetett állítani a fényerőt, sem a Control Panelben sem a gyors billentyűkkel. Nem számított az sem, hogy Win 8 vagy Win 7 van a gépen. Ahogy nézegettem az AMD-s fórumokat, nagyon sokan panaszkodnak sok mindenre. Nvidia oldalon is vannak hibák, de nem ekkorák és nem ilyen sok. Persze vannak olyan emberek (pl. te és én), hogy soha semmi baja nem volt a driverekkel, de attól még léteznek ezek a hibák.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Dark KillerX #263 üzenetére
Akkor kiegészítem annyival, hogy jó drivert tud írni, ellenben az AMD-vel.
Nincs AMD kártyám, de a barátomnak AMD-s gépet raktam össze. Mivel ő nem ért hozzá, csak nekem van bajom a folyamatosan rossz driverekkel. Nem is kicsit haragszik rám, hogy olyan a gép amilyen.
-
Jack@l
veterán
válasz
Dark KillerX #265 üzenetére
Nem értem a kötekedés lényegét. Ha nincs az adatlapomon semmi, akkor már egy senki vagyok?
(Asus 7970 DCU2TOP, hogy megnyugtassalak) -
Jack@l
veterán
válasz
Dark KillerX #263 üzenetére
Tud, csak nem akar, december óta nem adtak ki whql drivert. (és abban se volt mantli)
-
belinho
senior tag
válasz
Dark KillerX #199 üzenetére
Igen, akinek gyengébb procija van, az köszönetet mondhat, viszont én egy picit becsapva érzem magamat.
A DX12 már régebb óta van, készül mint a Mantle szóval nem sok köze van egymáshoz.
-
lowzor
veterán
válasz
Dark KillerX #194 üzenetére
Mire normálisan használható lesz, már itt lesz a DX 12. Persze attól még jó kezdeményezés.
-
belinho
senior tag
válasz
Dark KillerX #194 üzenetére
Semmi probléma vele, örülök is neki. Nekem csak azzal volt problémám, hogy sokan úgy hangoztatták a Mantle-t, hogy az majd ugyanúgy gyorsít minden rendszeren, meg mennyivel gyorsabb lesz az NV-nél, ha egy játék megkapja a Mantle támogatást.
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #143 üzenetére
Persze igazad van,ezt a legkönnyebb kimondani,de majd elbeszélgetek a konfigommal különösen,hogy full AMD s rendszer
( amúgy lehet csak a 280X maradt ki az optimalizációból,mert tényleg nem lehet vele játszani Mantle alatt ,vagy tényleg user error a négyzeten )
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #117 üzenetére
Nekem tragédia Mantle alatt a BF4 multi ( biztos user error )
-
Sinesol
veterán
válasz
Dark KillerX #133 üzenetére
Azt az összeállitást nem ök talalták ki hanem a megrendelöik mondtak meg mi hogy legyen bennük
Ellenpéldának lásd kaveri vs 2 konzol..kaveribe sajat ötlet konzolba megrendelöi kérés..no comment.
Ha van egy kis eszük akkor kaveri ugy nezne ki hogy 8 mag+igp +4csatornas memvezerlö ha mar ddr5 nem is jarhato desktop szinten.
Ehelyett a top amd cpu a 7850 ami egy ratyi...okos ratyi de akkoris ratyiEz persze erösen sarkitott egyeni vélemény..de akkor is.
-
lowzor
veterán
válasz
De a színvilágról beszélek, meg a textúrák is csúnyábbak lesznek.
-
deja vu
addikt
válasz
Mindenkinek neki fogsz menni aki esetleg nem elvakult Amd vérfanboy? A szabad véleménynyilvánítás jogával élek, ha nem tetszik ugord át, ha belémkötsz írok a moderátoros topicba. Úgy hogy akadj le rólam de gyorsan, és mással kötekedj, a továbbiakban ne szólj hozzám. Egyébként mantle képes radeonom van.
-
deja vu
addikt
válasz
Dark KillerX #113 üzenetére
Nem több, hanem dupla annyi, nekem legalábbis Abu azt mondta.
beerbear2
Én sem hiszek a mántliban, csak arra jó, hogy fölkavarja az állóvizet. -
deja vu
addikt
válasz
Dark KillerX #109 üzenetére
Nem user error, kevés neki a 2gb ram, a mántlinak több kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest