- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
Dark KillerX #510 üzenetére
Egyenlőre ott tartunk hogy a mantle csak azoknak jó akiknek a cpu nemtudja maximumon hajtani a vgat. Ahogy elnéztem a mantle inkább csak a kaverinek kedvez.
-
dergander
addikt
válasz
FLATRONW #491 üzenetére
Ez az egész Mantle mizéria végülis az AMD CPUknak fog kedvezni,mint tudjuk a high-end kategóriás VGAkkal nemtudnak megbírkózni. Ahogy az eddigi tesztek igazolták,az FXeken is szépen muzsikál az a 2 játék(BF4,Thief) De még mindig az a baj hogy a legtöbb játék még nemfog erre építeni,valamint a DX12 is majd csak 2015be érkezik. Mire elkezd valami kialakulni akkor már 2016 írunk.
-
dergander
addikt
Eddigi mantle játékokból az jött le hogy a cpu kihasználtság nagyot csökkent,viszont még mindig sokan elfelejtik hogy multi alá meg kell az erős cpu,tehát nem minden ha gyenge cput veszel és erős vgat,a mantle csak a 3D terhet csökkenti viszont multiba az 50 főt valaminek mozgatni kell.
-
dergander
addikt
válasz
atti_2010 #457 üzenetére
A mantle csak addig viszi a prímet amig a dx12 nem fog befutni. A játékfejelsztőknek pedig csak az fog kelleni nem a mantle,utána meg itt sirjonak a nagy nv fanok. Jó dolog is a köztes út csak az a baj vele hogy megint ott leszünk ahol most,pl.az ubi játékok csakis nvidián mennek jól,értem én h pénzelni kell a játékfejlesztőket,de nincs az a pénz ami nem apadna.
Amikor VGA vásárlás előtt voltam,az volt előttem olyan kártya kell ami bőven elvan FHDba legalább 3 évet,de most hála a mantle még van benne még 2 év
-
dergander
addikt
Amiről te beszélsz az még bőven 2-3év múlva lesz,addigra már az FX semmit se fog érni,gyenge lesz. Én a jelennek veszem a gépem,most az a fontos hogy mivel tudok játszani,és játékra most igenis az intel a jobb.
Ezt lehet magyarázni meg nem akkor is a tények ezt mutatják. Nekem volt 8120 meg 8350 volt már kaveri 7850k is mindegyik hatalmas csalódás volt ha a PC játékokat nézzük. -
dergander
addikt
válasz
#52815360 #424 üzenetére
Egyátalán nem éri meg,egy 4770K ha letiltod az IGP-t elmegy 55wattal,a 9590 pedig 220w-al...csodás! Vegyél hozzá olyan alaplapot ami elbírja, és még a tápról ne ejtsünk szót,meg nemgyengén sok lesz a villany is,holott annyival több teljesítményt meg nemhoz
Ár / Teljesítmény mutatója nagyon rossz helyen van -
dergander
addikt
válasz
Malibutomi #100 üzenetére
Igazat mondasz,az unreal motor nagyon perfectül megy szinte minden masinán,az enyémen is nagyon jól fut,Bioshock és társai. A Thief is nagyon jól muzsikál,ha DXbe ha Mantleba én nem vettem észre semmit,vagyis egyet igen,a CPU használat jócskán kevesebb mantli alatt,ami jó,ha azt nézzük hogy ugyanaz a képsebesség csak épp a CPU használat 30%al kevesebb
-
dergander
addikt
Amúgy miért ajánlott jobban a második generációs GCN CI? avagy a 290/290x tudtommal egyforma a többi GCNel annyi eltéréssel hogy trueaudiós a cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gmail
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest