- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
#16729600 #286 üzenetére
Hidd el dolgoznak AMD-ék is a hibákon,csak éppenséggel sokan ezt meglovagolják és felfújják,és pont ez a gerilla marketing amiről te írsz,ez folyik Mo.-on a nagykereskedelmi láncok között,szóval nem értem mért csodálkozol ezen?
hogy pl az informatika világában is ez van
Amúgy meg nem lehet az ebet a karóhoz köti,szóval mindenki szíve jóga hogy mit választ,főleg ha csalódik vmiben
-
Laja333
őstag
válasz
#16729600 #211 üzenetére
Tolhatnék fel BF4 multis képeket is, ahol ugyan azon pályán fullhd ultrán DX alatt nem megy 70 fölé, Mantle alatt meg nem megy 80 alá az FPS. Arról nem is beszélve hogy a nálad jelzett fps drop nálam pont DX alatt jött elő. NA jó nem 2-10-re hanem 25-30-ra. De tudom tudom... BF4 az bughalmaz.
És még mindig csak egy lite verziójú Mantliról beszélünk béta driverrel és friss játékokkal.
Egyébként kihangsúlyozták már párszor, hogy Mantlihoz jelenleg azért ajánlott a 4 GB Vram.
14.3 patch notes: "Mantle performance for the AMD Radeon™ HD 7000/HD 8000 Series GPUs and AMD Radeon™ R9 280X and R9 270X GPUs will be optimized for BattleField 4™ in future AMD Catalyst™ releases. These products will see limited gains in BattleField 4™ and AMD is currently investigating optimizations for them."
Ugye bétát azért használunk hogy teszteljük. Pláne egy ilyen új dolognál nem kell meglepődni ha van hibája.
Én még mindig örülök annak, hogy az AMD ilyenbe bele mert fogni. Az ilyen cégeket szívesen támogatom azzal hogy megveszem a termékeiket. Szemben a riválisokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- RAM topik
- Google Pixel topik
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest