- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #506 üzenetére
Sokkal jobb lett Mantle alatt az új bétával a 280X,lekopogom,megszűntek a drasztikus fps droppok,talán még kiegyensúlyozottabb is lett ,mint dx alatt ( csak el ne kiabáljam ) Ezennel megszűntek a nyűgjeim,lehet Mantle alatt bf4 ezni,illetve a hangpattogás is javítva lett.Így kell ezt csinálni és elégedett lesz és nem morog a mezei user
-
törölt tag
Pirkó pont az AMD nek,tudom nem ide való téma,de ha már itt panaszkodtam,hogy pattog a hang TV vagy házimozi összeköttetésnél HDMI vel,akkor jeleznem kell,hogy a 14.4 bétával javították a hibát.
Mantle-t még nem próbáltam BF4 multival,kíváncsi vagyok lesz e változás. -
törölt tag
válasz
atti_2010 #297 üzenetére
Rendben köszi,de azt tudnod kell,hogy a hiba az R9 280X-290X szériától van jelen.A régi kártyámnál (7870 ) nem volt ilyen probléma azonos driverrel és másoknál is csak az újaknál jelentkezik.Én úgy orvosolom,hogy elindítok egy filmet 5.1 be, leállítom és lerakom a tálcára az alkalmazást.Valami a terheletlen alapórajelnél nincs rendben.Én azt sem zárom ki,hogy a kártyák biosa a ludas ( bár gyártótól független a jelenség )
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #294 üzenetére
A DVGA HDMI kimenete adja a hangot,ez az AMD driver része.Tud az AMD a hibáról már hónapok óta,csak éppen nem történik ( egyenlőre ) semmi előrelépés az ügyben. A házimozi erőlködőn úgy villognak a hangszóró ikonok,mint a karácsonyfán decemberben az égők a pattogás ütemére.Mondjuk ez lehet egy látványvilágbéli feature is
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #291 üzenetére
Félreértesz, a hang pattogás épp akkor nem jelentkezik amikor terhelve van a kártya.Mantle alatt semmi hang hiba nincs.ellenben sima használatnál,böngészésnél ultra gáz amit művel.Valami az alapórajeles használatnál nem kóser vele.
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #287 üzenetére
Nézd ebben igazad van,de ha valaki valamilyen hiányosságot felemlít azért nem kell átlökni az ellenséges lövészárokba egyből és sortüzet nyitni rá.Én feltettem a 14.1-14.3 ig az összes bétát és a Mantle t használnám ha tudnám ( nem tudom sajnos).Az utolsó WHQL driverben meg ugyanolyan elviselhetetlenül pattog a hang ,mint a bétákban.Várok egy olyan verzióra,ami normálisan fog működni,de ettől még nem jó a driver és leírom,hogy mivel vagyok elégedetlen.Erre nem az a jó megközelítés,hogy akkor adjam el és álljak át a zöldekhez.Ezek csak darab vasak,nem a hitvilág részei,nincsen se templomuk se bibliájuk.Éppen ezért alázatos hívői sokaság és szent áhitat se kell egyiknek sem.
-
törölt tag
"akinek nem tetszik a béta az várjon a WHQL -re ", "akinek nem teszik a driver vegyen másik gyártótól kártyát"
Ha kereskedők lennétek,ezzel a gerilla marketing el éhen halnátok.A helyes és nem demagóg álláspont az az,hogy: igen vannak hibák,aminek a javítására törekedni kell mielőbb.
Ne csináljátok már ezt az elvakult lóellenzős retorikát az isten szerelmére
-
törölt tag
Jó persze belátom,hogy béta driver és hogy bughalmaz a bf4,ennek ellenére én csak a tapasztaltak alapján tudom megítélni a Mantle-t,nekem sovány vigasz hogy másnál nincs ilyen gond.Sajnos a driverekkel hadilábon áll az AMD jó példa erre hogy hosszú hónapok óta nem tudták kijavítani,hogy TV-re,házimozira HDMI n direktbe kötve pattog a hang terheletlenül.Amint bármilyen jelet kap elmúlik.Roppant idegesítő,pedig tudnak a hibáról ,mert említették is,hogy javítva lesz ( úgy fél éve ) de semmi változás azóta se.
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #212 üzenetére
Ahogy mondtátok két lehetőség van,egy hogy user error ( szegény buta felhasználó annyira sötét,hogy a battlelogból így indítja el a játékot,esetleg direkt letöltött egy fps korlátozó alkalmazást és telepítette csak súlyosan és álnokul eltitkolja és a Mantle ra fogja )
Esetleg van egy harmadik lehetőség amit csak hallkan merek megjegyezni,hogy 280X alatt úgy sz@ar a Mantle és a legújabb béta driver ,ahogy van.
Ugyanez DX alatt soha nem fordul elő,még ultra beállítások mellett sem. -
törölt tag
Nem azon van a hangsúly,hogy milyen fps növekedést lehet elérni Mantle alatt.Nekem is nőtt a pillanatnyi teljesítmény,de ameddig hosszú,hosszú másodpercekre leesik az fps 2-10 re,és szinte csontra lefagy az egész,b@szhatjuk a benchmark bűvészeredményeket,mert semmit nem ér az összképhez viszonyítva.
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #143 üzenetére
Persze igazad van,ezt a legkönnyebb kimondani,de majd elbeszélgetek a konfigommal különösen,hogy full AMD s rendszer
( amúgy lehet csak a 280X maradt ki az optimalizációból,mert tényleg nem lehet vele játszani Mantle alatt ,vagy tényleg user error a négyzeten )
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #117 üzenetére
Nekem tragédia Mantle alatt a BF4 multi ( biztos user error )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest