- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Oké készült a DX12,de tudtál róla vmi konkrétumot,amíg nem volt Mantle,sztem semmit
Utána egyből jöttek az infók,szóval ez is érdekes
Sinesol Pont hogy az NV szarja torkon a tulajait,mert addig nem is akart csoda drivert kiadni pedig ilyen alapon gyúrhatót volna rá,amíg a kényszer rá nem vitte.De persze a dolgokat,mindig a másik oldalról kell nézni
-
Habugi
addikt
Kérlek ne tégy ilyet, helyette csak olvasd el újra a #183as hsz-emet!
Félreértettél, én pusztán annyit akartam megfogalmazni hogy az i5/FX az ami erős, az i7 pedig high-end és ugye minél feljebb megyünk annál kisebb lesz a differencia. Igen pont ez a lényege hogy minél gyengébb cpu annál jobban gyorsít, ezért nem értem miért megy az ítélkezés meg a summázás i7-es eredmények alapján?! -
Habugi
addikt
Kérlek meséld már el nekem, hogy pölö Laja333 Mantles eredményének DX-essel való összevetése után számodra mely érték esik az "elenyésző" kategóriába??
Min. fps majdnem a duplája, avg meg 50%..
Netán a Te értékrended szerint configjának bármely eleme nem sorolható az erős kategóriába?
Teszem azt a procival van kivetni valód, mert egy i7 az erős? Az i7 az high-end kategória (nálam), az i5/FX pedig erős. Persze nem vagyunk egyformák, de ezért írtam feljebb amit írtam, ez a teszt ezzel a két processzorral..., na mind1. -
szacsee
nagyúr
Szerintem csak a felfogással van baj.
Kicsit igaz több volt a füstje mint a lángja eddig, de AMD nem a hátrafelé nézelődéséről volt híres már ami a grafikus vezérlőket illeti. Laikusként annyit szűrtem le az egészből, hogy adott egy API (dx), ami nem nyújt semmivel többet hiába fejlődnek a hardverek. Pl 2 generációnként kb 2x-esére gyorsul a legerősebb VGA. (kis túlzással)
Hiába az újabb DX (anno dx10, majd 11 és 11.2 látványban sokkal nagyobb különbséget az előző verzióhoz képest nem venni észre (értsd jól áll leejtős effekt stb.) ahhoz képest, hogy a hardverek kétszer annyi fps-t pumpálnak ki magukból. PC játék eladások kevés száma ezt még tetőzi, így kevésbé optimalizálják a játékokat, hiába vannak a next gen konzolok számítási kapacitásával egyező hardverek pc-n, de látványban a majdan optimalizált next gen konzolokhoz képest sehol sincsenek és ha nem lenne változás nem is lennének a visszahúzó tényező miatt @ MS API. A hardvergyártó sokkal fejlettebb hardvert csinál mint amit az OS képes kezelni @ teljes kihasználtság és így csak toporognak egy helyben.
Erre lépett az AMD, hogy ne így legyen és egy megírt motorú játékhoz adott egy patch-et, amivel a saját API-jával pár új funkciót teszteltet a felhasználókkal... mit hittetek ingyen adja?
Egy teljesen új játék motorral 10K rajzolás többszörösét is segíteni fogja kiadásnál ha más nem portolással, hogy tesztelje az API-t. Egyrészt a játékfejlesztők rugalmasságát... gondolom én, másrészt a különböző hardvereken való futást tesztelve.
Sokáig NVIDIA: The Way It's Meant to be Played™ felirat díszelgett nagyon sok játék intrójában, ezt elfelejtette a nagy érdemű. ATI/AMD a háttérben fejlesztett... valahol a 2xxx szériától volt tapasztalható a változás, ahol a játékfejlesztőket is próbálta más irányba terelni. Sokszor lehetett is olvasni NV és ATI /AMD topikban, hogy miért a jövő játékaira fejleszt, hisz most akarnak a népek a játékkal játszani. A változást talán az 5-ös szériánál lehetett már tapasztalni, de mostanára érett be a dolog. NV-n is szép a játék és smooth, no meg FPS-ben sincs szégyenkezni valója, viszont AMD-nek van egy adu kártyája, ami a konzolokban rejlő APU-k jelentik.
Ha gyakorlatilag GCN radeonnal rendelkezők teljes pompájában viszontláthatnak egy next gen konzolos játékot 70-80K rajzolási ciklussal normális framerate mellett, akkor beérett a gyümölcs. A mantle csak irány mutatás volt AMD részéről, amivel a fejlesztők segítségével egy saját API-t dolgozott ki.
MS felé is egy jelzés, valamint a játékfejlesztők felé is. MS már lépett dx12 kiadásával, így NV tulajok is örülhetnek hogy közvetlen hozzáférést biztosítanak a fejlesztőknek a hardver felé.
VR megoldások is meglendülhetnek a kis késleltetési idővel... az a lényeg megmozdult valami, ennek örülök és remélem mihamarabb mindenki saját gépén élvezheti ennek áldásos hatását.
A next gen konzolok csak most jöttek ki, így a fejlesztőknek még tanulniuk kell programozást, ha viszont beér a gyümi, akár mantle, akár dx12 segítségével, de nem butított konzol portot kapunk remélhetőleg, hanem normális játékot.
Uh bocs, belinho nem Neked szántam az egészet, csak a sok hsz-t látva ez lett a reakcióm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest