- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
Dark KillerX #199 üzenetére
Igen, akinek gyengébb procija van, az köszönetet mondhat, viszont én egy picit becsapva érzem magamat.
A DX12 már régebb óta van, készül mint a Mantle szóval nem sok köze van egymáshoz.
-
belinho
senior tag
válasz
Dark KillerX #194 üzenetére
Semmi probléma vele, örülök is neki. Nekem csak azzal volt problémám, hogy sokan úgy hangoztatták a Mantle-t, hogy az majd ugyanúgy gyorsít minden rendszeren, meg mennyivel gyorsabb lesz az NV-nél, ha egy játék megkapja a Mantle támogatást.
-
belinho
senior tag
Mindjárt eret vágok magamon, nézd már meg a ph-s tesztben a 3770K Mantle vs Direct x eredményeket!
min fps 36 vs 37 és 42 vs 43Ha ez neked nem elenyésző akkor nem tudom mi az!
Pont ez a lényege a MANTLE-nak, ha gyengébb a proci, akkor látványosan javul az eredmény, de ha erős procid van, akkor gyakorlatilag semmit nem gyorsít. -
belinho
senior tag
Pont erről írtam, de nem tudom mit nem lehet ezen érteni!
Meg kéne nézni azt az összeállítást egy 3770K-val Mantle vs DirectX, hogy mennyit hagy benne az FX8350-es.
Egy 3770K-val ahogy a tesztben is van elenyésző a különbség Mantle vs Directx.
Igen az én értékrendszerem szerint nem egy kategória a két proci teljesítményben, viszont árban sem.Látom asdvx te érted miről beszélek, meg az alattam levő kollega is!
-
belinho
senior tag
válasz
adamadd1 #176 üzenetére
Nem az ár-érték arányról van szó, hanem hogy sokan itt azzal érveltek korábban, hogy majd a Mantle mekkora gyorsulást hoz, és lemossa a jóval drágább NV-t.
Viszont nagyon jól látszik a tesztben is, hogy a gyengébb proci-erős vga párosnál látványos a gyorsulás.
Szóval akinek erős proci- erős vga párosa van, annál elenyésző a növekedés, és sokan azzal érveltek, hogy náluk is meg lesz ez a gyorsulás, de láthatjuk, hogy nem. -
belinho
senior tag
Az a baj gyerekek, hogy kicsit túl lett lihegve ez a Mantle dolog, főleg az AMD fanok által, hogy majd így meg úgy veri majd az NV-t az AMD a Mantle-val és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest