- MIUI / HyperOS topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
Szerintem több amd terméke volt mint neked. Erre ne vegyél mérget okoska...A nyelvnek meg, meg van helye. Szóval amd gyűlölettel nem lehet vádolni Hol olvastál hasonlót? De egyébként nem érdekel, hogy milyen procit használ, sőt az sem lényeges én milyet használok. A lényeg ott van az előző hsz.-ben.
(#222) Sinesol Leginkabb te tünsz fanboy-nak, hiszen ugy tünik erzekenyen érint a kérdés.. Tévedsz. Akkor még egyszer olvasd el figyelmesen azt a hsz.-t és rájössz, hogy nem csak te voltál akinek szólt, így kicsit igazságtalan is, de ez van..
Szép estét részemről lezártam a dolgot..
-
Dark KillerX
addikt
Nem értelek téged,csak kérdeztem próbáltad-e,és hogy milyen konfigod van,mert hiányos az adatlapod
Ha ezzel megsértettelek akkor bocs!
és nem mondtam hogy tilos véleményt nyilvánítani,csak téves mások véleményére alapozni,jobb a saját tapasztalat,mert bárki tud ollózni mindenféle cikket a neten
asdxv 14.1 -es és 2-es driverrel a köd miatt tény és való fakók voltak a színek,de a legutolsó béta ezt orvosolta
-
beerbear2
újonc
Szerintem is csak arra jó, hogy a Microsoft-ot rugdossa vele az iparág.
A szabványos megoldás (DX12), majd stabil lesz, és - mivel szabványos - nem ennyire konfigfüggő...
Azért vagyok kicsit pipa az AMD-re, mert a Mantle volt a döntő szempont, ami miatt R9 270x-et vettem és nem gtx760-at. -
beerbear2
újonc
"kevés neki a 2 GB RAM"
Megint egy kifogás. Ha kevés neki, akkor ne lehessen bekapcsolni 2 gb-os kártyákon. Ja, hogy akkor csak egy-két legdrágább típus marad? Na, erről megint nem szól a hype...
Nem hiszem hogy user error van.
Egyszerűen annyira instabil az egész, hogy vannak konfigok, amin jól megy, és van olyan, amin meg .... .
Pont ezért van meg a véleményem az egészről. -
Dark KillerX
addikt
Több a Vram igénye,de nálam high-on AA nélkül jó fut Mantle-val 64-fős szervereken ennyi.
beerbear2 Egyszerűen annyira instabil az egész, hogy vannak konfigok, amin jól megy, és van olyan, amin meg ... Na pont ezért nem csak az AMD-t kell szapulni,a patch-et úgy gondolom,nem csak ők készítették
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest