Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
infectedmann #91 üzenetére
Szerintem a koncepció alapvetően jó, viszont néhány ikon bénára sikerült. Például a beállítások vagy a Safarié.
-
Tigerclaw
nagyúr
Legalább ez az új kinézet csak egy opcionális feature lenne, amit ki lehet választani és nem csak ráerőltetik az emberre.
-
infectedmann
őstag
válasz
Csabulator #17 üzenetére
Nekem ez sokkal jobban kelti a "pro" hatást, mint a régi csili-vili bazári UI.
Persze ez az én személyes véleményem -
Tigerclaw
nagyúr
A francba. Már reméltem, hogy arra már nem jön. Minden frissítéssel csak rosszabb lesz. Ráadásul ha jól emlékszem, akkor is letölti az updatet az iPad-ra, ha nem kérem...pontosabban nem lehet nem kérni, attól függetlenül, hogy később telepítem vagy se. Szóval feleslegesen foglalja a helyet.
-
dezs520
senior tag
...én pedig azért látogatom a kedvenc oldalam,hogy a kedvenc rendszeremről olvassak,de ha már a házigazda is elfogult az gáz,és a védekezés nem egyenlő a pattogással...
A szerk.,és a OFF-ba igazat adok,de ne legyen már az tényleg,hogy jön a sok kis 10 éves alultáplált,és ne lehessen hozzájuk szólni.... -
CoDWaW07
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha választanom kellene a régi kinézetet választanám egyértelműen. Még szerencse hogy iPad 2-re már nem jön a 7-es verzió.
-
Dilikutya
félisten
válasz
buvartacsko #77 üzenetére
Ne vedd magadra!
Igazából én azt nem értem meg, hogy mitől lesz valaki olyan elvakult fanboy, hogy nekiáll szétoffolni mindent, mert neki van igaza. Pedig józanésszel belátva a két platform ugyanazt nyújtja, az ugyanannyiba kerülő iPhone ugyanazt tudja ugyanolyan gyorsan, mint az ugyanannyiba kerülő androidos készülék. Egy bajom van az iPhone-al, az, hogy nem esik úgy az ára, mint az androidos telefonoknak. Maga a rendszer gyors, pont mint a drága androidos telefonokon is. A hardver képességein kár vitázni, az iOS és az Android különbségei miatt lehetséges "gyengébb" hardveren ugyanaz a teljesítmény, viszont azt is figyelembe kell venni, hányféle eszközre kell az iOS-t fejleszteni, és mennyire Androidot - ezért kell a virtuális gépes környezet. De ez meg már szoftverfejlesztés, amihez a fanboyok úgysem értenek.
Az ikonok sarkainak lekereketítettségén meg térhatásán vitázni meg szánalmas. Az egykurvaikon. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
buvartacsko #77 üzenetére
Nem azért írtam neked azt, amit, hogy utána még folytasd. Többször nem szólok.
-
buvartacsko
addikt
ez persze teljesen rendben van mi ? Minek kell olyat állítani ami nem igaz ? De ha ez elfogadott akkor rendben.
Kar hogy a jelly bean animáció teljesen olyanok mint a Nokia 3210ese.
Ed3r_X_: es annak mi az értelme hogy ezek az emberek bejönnek ide es megpróbálják elhitetni hogy az apple egy szar es vegyünk inkább Sony SP-t mert az a világ legjobb telefonja ? Mi nem tudhatjuk hogy nekünk mi a jo?
Ez a topic nem arról szól szerintem hogy minden android fanboynak be kell jönnie ide es megpróbálják elhitetni velünk hogy az ios szar es vegyünk androidot. mert ha nem akkor hülyék vagyunk.
Elhiszem hogy nekik az a megfelelő azt szeretik de nem vagyok ra kiváncsi. Azt miert nem lehet elfogadni hogy nekünk ez a megfelelő ez kell ez tetszik?!?!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko #74 üzenetére
Mert csak baromságot tudnak írni igaz? Azért ennyire ne nézd le a másikat szerintem. Attól mert Te pont mást használsz, attól Ő neki lehet, hogy az a jobb rendszer, ahhoz ért jobban, és az szimpatikusabb neki.
Mindkét tábor között vannak fanok, nem csak Androidnál. Illetve mikor egyik tábor a másikkal veszekszik, sosincs reális, adott időre vonatkozó összehasonlításuk két eszközről. Mert vagy az iPhone volt régebbi, vagy az Androidos telefon (ami alatt hasonlításnál jobb a Nexust érteni, mivel azon olyan a rendszer, amilyen) Persze ez az ész nélküli vitára vonatkozik, amiből igen sok van. Tisztelet a kivételnek.
Ennyi hsz-t írni meg felesleges volt, egybe is be tudtad volna szerkeszteni, nem túl hosszúak.
Bog: Bocsi, nem láttalak már.. Vége részemről.
77# De Ő nem úgy fröcsögött, mint itt egyesek.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
buvartacsko #74 üzenetére
Én pedig nem azért járok bármilyen topikba, hogy valakinek a pattogását olvassam, ami a témához nem kapcsolódik, nincs offban, nem tudja beszerkeszteni egy hozzászólásba és még személyeskedik is.
Igen, ez te vagy. Ez pedig egy figyelmeztetés.
-
buvartacsko
addikt
válasz
korpicschess #71 üzenetére
En aztán biztosan nem... Szarok az összes androidra es nem azért járok apple topicba hogy android fanboyok baromsagait olvassam.
-
korpicschess
veterán
válasz
buvartacsko #66 üzenetére
Átjártok, ne izgulj.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko #64 üzenetére
e-pénisz benchmarkokról miért nem tud leszokni senki sem?
-
jozso1989
őstag
Ez egyre rondább... mintha valami csimpánz rajtolta volna zsírkréta készlettel... Amúgy megint máshogy néz ki valamelyik ikon? Egyre több az "újítás"!
jonnyjoker01: Elég vicces, hogy az iOS7 animációk ugyanazok, mint Jelly Beanben...
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #66 üzenetére
Azért szerintem enyhén túlpörgöd a témát.
-
buvartacsko
addikt
Jah, elképesztően gáz, megint bejött egy android fanboi és megmondja nekünk a frankót, hogy mekkora szar amit használunk, milyen hülyék vagyunk hogy ezt vettük és nem egy zte bladet mert az is jobb. Nem értem mikor fogják már fel hogy nem érdekel.
Tényleg, mi apple fanboiok miért nem járunk át android topicba fikázni naphosszat? Ja biztosan azért mert egy kicsit se izgat a téma, így kb el se olvassuk a hírt... érdekes!
Soha nem fogom megérteni hogy ezeknek a fika gépeknek miért okoz örömet bejönni ide és agybafőbe fikázni szarozni .
-
joey04
titán
válasz
jonnyjoker01 #62 üzenetére
Ami gáz, hogy egy iPhone nem is olyan erõs, mint egyes androidos okostelefonok, csak a rendszere kevesebb erõforrást igényel
Hát ez tényleg gáz. -
buvartacsko
addikt
válasz
Jaja, biztosan azért veri el iOS7 alatt az iPhone5-öm SunsSpiderben a galaxy esnégyet mert közel se olyan erős.
Te se sokat tudsz a technikai háttérről sokat. Android alá a java virtuális gép miatt kelle a rohadt erős hardver. iOS meg natívan fut ezen a hardveren. Ezért nem kell neki akkora hardver, nem értem mi a baj ezzel?
Szerinted az a szarabbik rendszer ami jól van optimalizálva egy adott hw-re, natívan fut és nem igényel feleslegesen nagy erőforrást nem pedig az aminek erőmű kell ahhoz hogy ugyanolyan teljesítményt nyújtson mint az előbbi? És ebből kifolyólag optimalizálni se nagyon lehet jól minden hardverre?
Ja csak az hogy agyatlanul fikázol. Értem.
Amúgy ki kell ábrándítsalak, közel se hasonlít az iOS7 az androidra, én napi szinten használom ezt is, meg az android 4.3at is.
És nem szaggat iPhone 5ön se az iOS7.
Csak sajnálni tudlak azért amiért ilyen rossz indulatú ember vagy. Gondolom az életben is minden ismerősödnek csak a rosszat kívánod.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Attól, hogy hasonlít rá, még nem kell erőforrásigényesnek lennie. Lehetne a másik oldalra tenni az akkukijelzőt, és jobbra a térerőt, de minek. Túl sok lehetőség nincs egy ilyen felületet variálni, meg értelme se sok van.
-
jonnyjoker01
veterán
Hát ez az iOS 7 nagyon android-feelinget kelt bennem. Ami gáz, hogy egy iPhone nem is olyan erõs, mint egyes androidos okostelefonok, csak a rendszere kevesebb erõforrást igényel. Remélem az iOS 7 már szaggatni fog
-
Dilikutya
félisten
válasz
Csabulator #17 üzenetére
Az iPhone mitől professzionális? Okostelefon, mint az S3-S4, Xpreia Z stb... és nem, nem is státuszszimbólum, legfeljebb bizonyos banánköztársaságokban. Szerintem jól néz ki, amúgy is másodlagos, hogy egy ikon lapos vagy nem, a lényeg az, amit elindít. Túl sok újdonságot egy grafikus felületben már nem lehet kitalálni, az Androidnál is így néz ki egy főképernyős, sőt még a menüje is ugyanolyan, nincs új a nap alatt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem kell átnézniük, nem kell keresni. Aki esetleg belebotlik egy elütésbe, az szólhat, javítjuk. Biztos te mindent tökéletesen, egyetlen hiba nélkül csinálsz, mi gyarló emberek vagyunk és becsúsznak elütések. Miután rajtad kívül láthatóan senki nem akar a témáról diskurálni, ezért ennek az OFF-nak nincs a továbbiakban itt helye, ha még van közlendőd, akkor azt tedd meg privátban, ahogyan általában mindenki más is megteszi.
-
Touch-ko
őstag
LOL Mar megint 3, 16 a HZ-ek sorszama.. Latom megint benezett par hater....
A temahoz hozzaszolva, nekem valami tetszik, valami viszont nem.. Az ikonok egy resze baromi benan nez ki..
Remelem ezeket az ido folyaman valtoztatjak, ugy mint anno is tettek pl a calculator es a voice recorder ikonokkal.. -
Pantal
senior tag
válasz
buvartacsko #55 üzenetére
Szerintem ti elbeszéltek egymás mellett. Ő infrás távírányítós tulajdonságra gondolt szerintem, mint ami az S4ben is van.
-
-
halkow
őstag
válasz
buvartacsko #34 üzenetére
apple tv hez? jó de hagyományoshoz nem
-
daniel909
addikt
szívesen megnézném milyen lenne az ios 7 ha Steve papa még köztünk lenne. szerintem valami ilyen... [link]
-
HawerKing
őstag
Nagyon szep lessz szerintem
-
Ádám16
addikt
De mégis ki mondta, hogy "S" lesz, és csak egy javított verzió, és alig lesznek változások, és lesz 5C, és...
A kedves cikkíró feltételezéseket ne kezeljen már tényként, mert egy hozzá nem értőt alaposan megzavarhat. -
daniel909
addikt
nekem az opening/closing animációk nem jönnek be, bár ezzel lehet egyedül vagyok. a 2008-as xyz android launcherben láttam hasonló animációkat..
ott sem tetszett.. olyan wannabe iphone hatású volt...
mondjuk a Safari valóban ronda...
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #39 üzenetére
Az első béta óta használom, jelenleg is az van a telefonomon. Nem tetszik, számomra ronda. Nincs egy grafikai elem sem, ami tetszene. Plusz logikai bukfencek is vannak benne, de ez másodlagos.
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #36 üzenetére
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Az egyéni dolog, hogy szép-e az iOS 7. Szerintem mondjuk okádék. De arra akartam utalni, hogy attól mert valami modernebb/frissebb még nem biztos, hogy szép is.
-
válasz
Csabulator #17 üzenetére
Az Apple nem professzionalis, hanem meregdraga consumer.
En pl kezdetektol fraszt kapok a generaciok ota lathato telefonos gui-tol, amit alkalmaznak..
Ellenben ez, bar furcsa, de egy fokkal hasznalhatobbnak tunik.
Varjuk meg, mig beerik..1-2 generacio, gondolom.. -
halkow
őstag
Hát legalább tv-kapcsolot tehetnének bele
-
vinibali
őstag
a mobil oprendszerek nagyjából már mindent tudnak, nagyot nem lehet már alkotni.
-
DS39
nagyúr
már az Apple is átvette ezt a designbeli szemléletmódot. szomorú. (az alább linkelt képen a bal oldali sokkal tetszetősebb felület nekem)
-
dreamdancer
őstag
Én a tabletes verzióra lennék már kíváncsi...
-
daniel909
addikt
a főképernyő tényleg frissebbnek hat...
-
csumika90
csendes tag
Nekem kifejezetten tetszik az új iOS
-
buvartacsko
addikt
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
„Flame”: erőteljes érzelmi töltetű, indulatokat gerjesztő, lejárató, elfogadható érv nélküli, valami ellen hangoló tartalom.
El is lett küldve a moderátorokhoz
Egyébként elmondom neked, hogy mikor a Galaxy S4 megjelenése előtt voltunk pár héttel, akkor meg arról volt naponta 1 hír, de gondolom az véletlenül se zavar. Engem sem zavart, de ha zavart volna, akkor sem mentem volna be a topicjába FOSOZNI. De hát ez már a te szegénységi bizonyítványod nem az enyém.
-
Csabulator
tag
(#22)(#23) - Köszönöm a segítséget!
-
Blyan
félisten
válasz
Csabulator #21 üzenetére
A véglegesen nincs lehetőség, csak az első pár órában, max napban (vagy ha JB-s készüléken sikerült ssh-t menteni).
A bétáról bármikor egy restore-ral helyreállítható az utolsó iOS6-os változat.
-
válasz
Csabulator #21 üzenetére
Ha jól tudom nem lehet, persze ha béta verzióról van szó akkor az lehet más tészta.
-
NGA
addikt
válasz
Csabulator #17 üzenetére
Ocsmány. Nem fogom frissíteni erre az ipadot.
-
válasz
Csabulator #17 üzenetére
Én nagyon utáltam az elején, de mostanra nagyon tetszik. Droidon IOS 7 téma van fent.
-
oszi666
őstag
válasz
Csabulator #17 üzenetére
fura szerintem a domboru ikonok voltak gyerekesek, olyan mintha duplo kockakbol legoztak volna ossze. nekem ezek jobban bejonnek, bar a mostani is tetszik, nem szeretem a tul komoly kinezetet a telomon.
-
Csabulator
tag
Én kicsit tartok ettől a végtelenül minimalista, már-már igénytelenül egyszerű dizájntól. Számomra így egy apple készülék elveszíti a professzionális jellegét. Az ikonok térbeli hatása is eltűnt, tényleg olyan hatást kelt, mintha valami kisgyerek rajzolta volna meg őket. Szomorú vagyok.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Köszönöm a fórumtársnak, aki privátban szólt. Szomorú, hogy mások inkább publikusban fröcsögnek.
-
GALARDO
addikt
Már alig várom, a végleges verziót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az utolsó fejlesztői béta változat után rövidesen elérhető lesz az iOS 7 véglegesnek jelölt kiadása is.
- Synology routerek
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest