- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Az 5C képlete elég egyszerű: Amíg jobban megérte az előző modellt olcsóbban adni, és az nem bomlasztotta az "ökoszisztémát", addig azt hagyták a kínálatban. Korábban is voltak pletykák pl. iPhone 4C-ről, de jobban megérte tovább gyártani a 3GS-t, majd a 4/4S-t. Most viszont olyan helyzet állt elő, hogy mind a komponensek (kijelző, töltő csatlakozó, kiegészítők), mind a kijelző méret változás a 4S portfólióban tartása ellen dolgozik. Az Apple-nek inkább érdeke, hogy 4" kijelzővel és Lightning porttal adják el az összes telefont, ezzel egy irányba tolva a szekeret.
-
NGA
addikt
ajaj dezs520,már megint nem figyelsz...
Én nem feltételezgetek, hanem olvasok más forumokat, nem csak ezt. És nem csak magyart. Igy teljesen irreveláns, hogy te mit gondolsz itt, és mit irogatsz."Tehát az eredeti gondom az volt,hogy azt írtad,az Apple megint jót nevet,meg ezt is letolják az emberek torkán..."
Emlékszel? Nem jól fogod a telefont. Ezt is letolták az emberek torkán, És még sok mindent.
"NEKEM ez TETSZIK,Robikának is,és Józsikának is...tehát csak azok érzik át az orális nyomják a torkodon idézeted,akiknek NEM tetszik."
Szerinted ez a topic reprezentativ az apple juzereket tekintve? Azaz attól, mert ebbe a forumba irogat mondjuk 30e apple juzer, még nem csak ennyi van Mo-on,
"Attól meg hogy te 20 éve benne vagy ebben a color team-be,attól még neked is van izlésed....a másik koloor faszinak aki 30 éve nyomja az "ecsettel" a kezében meg lehet tetszeni fog..."
Te még mindig nem érted. Nem az számit, hogy 20-30 éve csinál valamit, hanem azt, hogy megtanulta az alapokat. A tipográfia sem ugy megy, hogy mert elkezdtem 20 éve venturázni, és azóta könyveket tördelgetek, akkor már értek is a tipográfiához. Ezeknek hatalmas szakirodalma van, amin nyugszik. De látom nem érted miről beszélek.
-
ZooLee
senior tag
Bármennyire is Apple-párti vagyok (ha úgy tetszik fan) ebben a kérdésben szerintem NGA-nak van igaza. Ez nem egy Apple-féle maximalista módon megtervezett, és (közel) tökéletességig reszelgetett dolog, hanem nagy sietve összedobott félkész cucc. Nem rossz, de még nincs kész. De ezt már kifejtettem korábban is.
Az Apple nem röhög, de letolja ezt is a felhasználók torkán. Csak amit eddig letolt (mert eddig is ezt csinálta) azzal nem volt ilyen gond, (b@ssza meg, az Öregnek mindig igaza volt, azért végül valahol jó lett a felhasználóknak) viszont egy kiélezett versenyhelyzetben, mint az Androiddal van (mert más nem számít jelen pillanatban) nem biztos, hogy jó húzás. Mert lehet, hogy az Androidnak is szar a kinézete, de ott tényleg megvan az a lehetőség, hogy szükség esetén meg tudd változtatni a kinézetet gyökeresen. Itt pedig nincs. És azért bármennyire is rajongó valaki, mégis kicsit rossz a szájíze, hogy hát jó, jó, ez az új rendszer, de hátb@sszák meg az ikonjaikat... Legalábbis nekem most ilyen.
És abban is igaza van NGA-nak, hogy a kezdőképernyő meghatározza az oprendszert, különösen az iOS-nél, ahol nem tudsz mást csinálni, csak ikonokat kirakni. Nem tudsz üres homescreen-t csinálni, nem tudsz csak egy óra widgetet kirakni, az ikonokat kell használnod.És megnyugodhatsz,minden appnak le fogják cserélni az ikonját,sőt,amelyik app megkapja a hivatalos iOS7 frissítést,az iOS6-on nem fog működni...
Hát, remélem is, ha az Apple ikonjai ilyenek maradnak, akkor majd a 3rd party alkalmazásokat rakom az első képernyőre, hogy legalább az nézzen ki valahogy...
-
NGA
addikt
Erős tévedésben élsz. Nem csak nekem nem tetszik, hanem nagyon sok embernek. Elég beirni, hogy ios 7 ugly meg hasonló. Még oldalakat is szenteltek annak, hogy milyenek lennének a dolgok ilyen pszihedelikus köntösben. Akinek van egy kis szépérzéke, az látja, hogy ez egy összetákolt gagyi, mindenféle konkrét elképzelés nélkül. Ez nem fiatalos, nem elegáns, nem divatos, ez olyan, mint aki befüvezett, és a látomását lefestette. Basszus, aki ezt ki engedte jönni a nyilvánosság elé, az nem tanult szinesztétikát az biztos. 20 év grafikusi és tipográfusi háttérrel képtelen vagyok megérteni ezt a szinorgiát.
Ki fogja lecserélni minden app ikonját? Nem az cserélheti le, aki irta a 3rd appot?
-
-
joey04
titán
Rosszul. Aki eddig fanyalgott, hogy nincs újítás, az most vagy
1.: Továbbra is fanyalog, mert "csak egy skin jött és lopott fícsőrök".
2.: Gúnyosan röhög, hogy milyen gyerekes/meleg/ronda lett.Esetleg ezek keveréke.
192: Már nem először fordul elő, hogy vagy elferdíted amit írok, vagy csak simán nem tudod értelmezni.
-
joey04
titán
A zöldek így is fanyalognak, mert véleményük szerint az újdonságokat az androidból vette át az alma, a rendszer alapja pedig nem változott, hiszen nincsenek widgetek meg icon packok, csak egy új (és még csak nem is változtatható) skint raktak le az asztalra. Utóbbi igaz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged