- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
tényleg soha nem fogom érteni, miért könnyebb elővenni egy másik telefont csak azért mert ott ott van a zárolási képernyőn.
elhiszed nekem hogy fél másodperccel később én is megtudom neked mondani milyen az idő? mert nem tart sok időbe feloldani a képernyőt és lehúzni a notif centert.
-
buvartacsko
addikt
válasz
daniel909 #243 üzenetére
ha olyan rossz valakinek a szeme, hogy nem látja mi van írva a felső sávban akkor nem hiszem hogy bármi mást eltudna olvasni a képernyőn.
totálisan értelmetlen az óra widget, meg a legtöbb widget is... nagyon kevésnek látom/látnám értelmét. mert a legtöbb ismerősömnek még nem volt olyan widget kirakva az androidos telefonján amire húde nagy szükség lenne. láttam óra widgetet, semmi értelme. névnaptár: ioson ott van a notif centerben, semmi értelme külön. időjárás itt ott van, esetleg az lenne a jó ha az óra mellé ki lenne írva a lock screenen, de nem olyan szükséges az sem, mert napi 2-3x nézem meg maximum.
winamp/ akármilyen más gagyi lejátszó widget:
dupla home gombra bárhol előlehet hozni. (ios 7 alatt ott van a control centerben)
vagy lezárt állapotban is dupla home gomb és ott van :
stb...
-
buvartacsko
addikt
Mindig röhögök magamban mikor Androidon kint van a usernek egy óra widget. Egyszerűen nem értem hogy mi a fasznak... mikor ott van a jobb felső sarokban az óra. iOS-ra is nemtudom minek lenne igénye bárkinek óra widgetet kirakni, mikor ott egy iszonyat nagy óra a zároló képernyőn, meg a home screenen is ott van középen fent az óra. Mi a picsának óra widget ?
Nem értem minek akar bárki is +1 képernyőt amin át kell vergődni magatokat az appokhoz. Részemről ez kifejezetten idegesítő lenne.
El lehet képzelni azt hogy valakinek nincsen szüksége widgetekre? Meg azt hogy elég neki az ikonos rendszer? Ez nem egy desktop oprendszer, nem hiszem hogy hasonlítania kellene ilyen téren rá...
Szerintem teljesen nyilvánvaló hogy a 3rd party appok ikonjai is igazodni fognak, nem is értem ez miért kérdés egyáltalán.
-
buvartacsko
addikt
Senki ne vegye sértésnek, de nagyon kíváncsi leszek rá, hogy meddig fog tartani ez a fanyalgás. Szerintem 1-2 hónappal a megjelenés után mindenki azt fogja mondani hogy tényleg jó cucc ez.
Eleinte én is annyira elleneztem ezt mint Ti, de azóta tényleg valahogy sokkal jobb érzetet kelt használat közben stb... én biztos vagyok benne hogy nagyon is jó lesz ez.
-
buvartacsko
addikt
Ti probaltatok 5 percnél tovabb az ios7 beta5öt? Mert en nem értek egyet egy szóval se. Max beta1nel volt ez igaz.
-
buvartacsko
addikt
Elhiheted hogy en sem kertem sőt elleneztem hogy változzon. De mindenki más itt nyivakolt hogy JAJDEUNCSY!!!!4444 es ami a legviccesebb hogy nagyrészt azt android tábor mondta ezt akik nem is használják. No comment. Most itt a változás es megy a hiszti. Amúgy nem kell rózsaszín hátteret beállítani es nem lesz meleg felvonulas.
-
buvartacsko
addikt
ha ennyire szar miért nem adod el most rögtön az iPhoneod és veszel egy androidos telefont?
Ha meg nem változtattak volna, meg tobb ember sírna hogy jajjj mar 7eve ugyanazt kell bámulni de unalmas, elavult stb. Az ios 6 alig hozott újdonságot, ment is a sírás rendesen.
+10000000000000000000000
eddig ezért ment a sírás mert nem változott, itt a változás, amiről használat közben kiderül hogy nem is rossz, SŐT! nagyon is jó! és most mindenki ezért hisztizik... semmi se jó senkinek.
kb mint mikor mindenki rinyál télen hogy legyen már meleg, utána nyáron meg JAJ LEGYEN MÁR HIDEG!
én sem akartam hogy változzon az iOS kinézete, imádom a mostani designt, a részletesen megrajzolt ikonokat, és nekem sem tetszett az iOS 7 első látásra, aztán beta 1-2-3-ra sem tetszett, majd jött a 4. 5. beta, és elindultak egy jobb irányba, nem erőltetik annyira ezt az ultra light fontot, szerintem nem rossz, vannak benne nagyon jó dolgok, és tényleg minden egyes betaval egyre kevésbé volt kedvem visszarakni az ios6ot.
az üzenetek résznél meg rohadt jó ahogy a kis szöveg buborékok önálló életet élnek scrollozáskor, nagyon király a facetime audio is, nagyon jó hogy le lehet tiltani végre számokat, stb...
kíváncsi vagyok hogy a fikázók közül hányan próbálták valójában, és nem csak képről látták ...
-
buvartacsko
addikt
válasz
CoDWaW07 #109 üzenetére
Nem hiszem hogy a szép rendszerre bárki vissza akarna húzni egy régebbi elavult témát. Majd használat közben a végleges iosnal kiderül hogy mégse olyan szar az aztán majd lekerulnek a rip ios feliratok is az alairasokbol.
Nem hülyék dolgoznak az applenél. Jo lesz ez. Ez mar a beta5nel is látszik hogy jo lesz. Az ikonok pedig változhatnak mert eddig is változtak frissítéseknél. pl
-
buvartacsko
addikt
ez persze teljesen rendben van mi ? Minek kell olyat állítani ami nem igaz ? De ha ez elfogadott akkor rendben.
Kar hogy a jelly bean animáció teljesen olyanok mint a Nokia 3210ese.
Ed3r_X_: es annak mi az értelme hogy ezek az emberek bejönnek ide es megpróbálják elhitetni hogy az apple egy szar es vegyünk inkább Sony SP-t mert az a világ legjobb telefonja ? Mi nem tudhatjuk hogy nekünk mi a jo?
Ez a topic nem arról szól szerintem hogy minden android fanboynak be kell jönnie ide es megpróbálják elhitetni velünk hogy az ios szar es vegyünk androidot. mert ha nem akkor hülyék vagyunk.
Elhiszem hogy nekik az a megfelelő azt szeretik de nem vagyok ra kiváncsi. Azt miert nem lehet elfogadni hogy nekünk ez a megfelelő ez kell ez tetszik?!?!
-
buvartacsko
addikt
válasz
korpicschess #71 üzenetére
En aztán biztosan nem... Szarok az összes androidra es nem azért járok apple topicba hogy android fanboyok baromsagait olvassam.
-
buvartacsko
addikt
Jah, elképesztően gáz, megint bejött egy android fanboi és megmondja nekünk a frankót, hogy mekkora szar amit használunk, milyen hülyék vagyunk hogy ezt vettük és nem egy zte bladet mert az is jobb. Nem értem mikor fogják már fel hogy nem érdekel.
Tényleg, mi apple fanboiok miért nem járunk át android topicba fikázni naphosszat? Ja biztosan azért mert egy kicsit se izgat a téma, így kb el se olvassuk a hírt... érdekes!
Soha nem fogom megérteni hogy ezeknek a fika gépeknek miért okoz örömet bejönni ide és agybafőbe fikázni szarozni .
-
buvartacsko
addikt
válasz
jonnyjoker01 #62 üzenetére
Jaja, biztosan azért veri el iOS7 alatt az iPhone5-öm SunsSpiderben a galaxy esnégyet mert közel se olyan erős.
Te se sokat tudsz a technikai háttérről sokat. Android alá a java virtuális gép miatt kelle a rohadt erős hardver. iOS meg natívan fut ezen a hardveren. Ezért nem kell neki akkora hardver, nem értem mi a baj ezzel?
Szerinted az a szarabbik rendszer ami jól van optimalizálva egy adott hw-re, natívan fut és nem igényel feleslegesen nagy erőforrást nem pedig az aminek erőmű kell ahhoz hogy ugyanolyan teljesítményt nyújtson mint az előbbi? És ebből kifolyólag optimalizálni se nagyon lehet jól minden hardverre?
Ja csak az hogy agyatlanul fikázol. Értem.
Amúgy ki kell ábrándítsalak, közel se hasonlít az iOS7 az androidra, én napi szinten használom ezt is, meg az android 4.3at is.
És nem szaggat iPhone 5ön se az iOS7.
Csak sajnálni tudlak azért amiért ilyen rossz indulatú ember vagy. Gondolom az életben is minden ismerősödnek csak a rosszat kívánod.
-
-
buvartacsko
addikt
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
„Flame”: erőteljes érzelmi töltetű, indulatokat gerjesztő, lejárató, elfogadható érv nélküli, valami ellen hangoló tartalom.
El is lett küldve a moderátorokhoz
Egyébként elmondom neked, hogy mikor a Galaxy S4 megjelenése előtt voltunk pár héttel, akkor meg arról volt naponta 1 hír, de gondolom az véletlenül se zavar. Engem sem zavart, de ha zavart volna, akkor sem mentem volna be a topicjába FOSOZNI. De hát ez már a te szegénységi bizonyítványod nem az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged