Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
...én pedig azért látogatom a kedvenc oldalam,hogy a kedvenc rendszeremről olvassak,de ha már a házigazda is elfogult az gáz,és a védekezés nem egyenlő a pattogással...
A szerk.,és a OFF-ba igazat adok,de ne legyen már az tényleg,hogy jön a sok kis 10 éves alultáplált,és ne lehessen hozzájuk szólni.... -
buvartacsko
addikt
ez persze teljesen rendben van mi ? Minek kell olyat állítani ami nem igaz ? De ha ez elfogadott akkor rendben.
Kar hogy a jelly bean animáció teljesen olyanok mint a Nokia 3210ese.
Ed3r_X_: es annak mi az értelme hogy ezek az emberek bejönnek ide es megpróbálják elhitetni hogy az apple egy szar es vegyünk inkább Sony SP-t mert az a világ legjobb telefonja ? Mi nem tudhatjuk hogy nekünk mi a jo?
Ez a topic nem arról szól szerintem hogy minden android fanboynak be kell jönnie ide es megpróbálják elhitetni velünk hogy az ios szar es vegyünk androidot. mert ha nem akkor hülyék vagyunk.
Elhiszem hogy nekik az a megfelelő azt szeretik de nem vagyok ra kiváncsi. Azt miert nem lehet elfogadni hogy nekünk ez a megfelelő ez kell ez tetszik?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az utolsó fejlesztői béta változat után rövidesen elérhető lesz az iOS 7 véglegesnek jelölt kiadása is.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Sivatagi Titán Színben 2025.10.30-ig Apple Garanciával
- Xiaomi 15 BONTATLAN
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest