Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
daniel909 #266 üzenetére
Biztos, hogy sikeres lesz, ez nem kérdés. Egy rétegnek bejön, egy másiknak mindegy. A harmadiknak nem jön be, de nem undorodik tőle. Aztán van olyan mint én, hogy undorodok tőle, de mégis visszaváltottam a droid hülyeségei miatt (bár...), és van még egy apró réteg akik tényleg váltanak. Tudom, hogy nem bukik meg, de azért drukkolok.
-
buvartacsko
addikt
válasz
daniel909 #243 üzenetére
ha olyan rossz valakinek a szeme, hogy nem látja mi van írva a felső sávban akkor nem hiszem hogy bármi mást eltudna olvasni a képernyőn.
totálisan értelmetlen az óra widget, meg a legtöbb widget is... nagyon kevésnek látom/látnám értelmét. mert a legtöbb ismerősömnek még nem volt olyan widget kirakva az androidos telefonján amire húde nagy szükség lenne. láttam óra widgetet, semmi értelme. névnaptár: ioson ott van a notif centerben, semmi értelme külön. időjárás itt ott van, esetleg az lenne a jó ha az óra mellé ki lenne írva a lock screenen, de nem olyan szükséges az sem, mert napi 2-3x nézem meg maximum.
winamp/ akármilyen más gagyi lejátszó widget:
dupla home gombra bárhol előlehet hozni. (ios 7 alatt ott van a control centerben)
vagy lezárt állapotban is dupla home gomb és ott van :
stb...
-
joey04
titán
válasz
daniel909 #169 üzenetére
Pedig nem, mert a külsőhöz köthető új funkció alig van (hozzáteszem szerintem nem is kell, a cc pont elég), a többi dolog meg ott van ahol régen, és úgy ahogy régen, csak éppen a gombok helyett feliratok vannak. Szóval ez csak egy új skin. Hogy tetszik-e az más kérdés. Ettől még aki widgeteket meg anyám kínját várt, annak ez is 0.
-
NGA
addikt
válasz
daniel909 #123 üzenetére
Ez szerinted változtatás? Hogy átrajzoljuk az ikonokat homárosra, és a menük alapszinét megváltoztatjuk? Én nagyon vártam egy igazi innovativ változást, amire azt mondják az emberek, hogy igen, az Apple megint megcsinálta. Helyette megkaptuk ugyanazt, csak ocsmányabban. Amikor pár nappal a nagy bemutató elött kijött, hogy várhatóan milyen lesz (valaki megrajzolta elmondás alapján) a nagy applefanok röhögtek, hogy ennyire szar nem lesz, ez biztos fake. Aztán amikor pár nap mulva pontösan ilyen lett, majd becsurrantottam a röhögéstől, ahogy olvastam a tudósításokat erről a gagyiről. Az emberek nem hitték el, hogy ez lett a változás.
Azóta is csak mosolygok, mikor olvasom, hogy milyen szép is ez. Persze.
Mint egy kandirozott mandarinzselé szinű áramvonal.Jobs azonnal kirugta volna az egész bandát, ha ezt megmutatták volna neki. Jogosan.
-
NGA
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az utolsó fejlesztői béta változat után rövidesen elérhető lesz az iOS 7 véglegesnek jelölt kiadása is.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest