Hirdetés
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
válasz
1stVikman #176123 üzenetére
Szeva,
Nekem van Fonken töltőm, igaz nem pont ez, hanem még régebben lehetett venni az 5 portosat. Nagyon király cucc, valami 20 dolcsiért vettem anno.
Kábelből is rendeltem, csak ajánlani tudom a márkát! -
gyapo11
őstag
válasz
1stVikman #173702 üzenetére
Gondolom ennek a kigyullad meg elfüstöl témának csak akkor van értelme, ha benne hagyja valaki a konnektorban töltés után is. Nem kell bennehagyni, és akkor nincs veszély, max odanyúlok és kihúzom. Inkább azzal kellene törődni, hogy hány V jön ki belőle töltés közben, és hogy terhelés hatására ez milyen mértékben kezd el leesni, valamint hogy a kábelen mekkora feszültség esik. Nem tudom néztétek-e, ugyanazzal a töltőfejjel pár kábelt próbáltam, és 300 mA-től 1 A-ig mindenféle értéket vett föl ugyanaz a telefon ugyanazzal a töltöttségi szinttel. Szóval nagyon nem mindegy a kábel sem.
Van egy pár ingyen 1 A-es töltőfejem, mert a lökött kínai 2 meg 3 A-esnek akarta eladni, én meg lemértem és refundoltattam. Pedig vannak eszközök, amik 1 A fölött is tudnak töltődni, szóval kell a 2 meg 3 A, és akkor se gyulladjon ki, ha ekkora áramot ad le. Ezek legyenek a szempontok, ne az ára meg a neve. -
Saccco
nagyúr
válasz
1stVikman #173681 üzenetére
Ha nem szeretnél kettő Tronsmart-ot, akkor az Orico is jó.
[ORICO Mini USB Wall Charger 5V 1A 2A ]
[ORICO 5V 2.1A USB Charger 2 Port] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
7.99$ Tronsmart W02 12W 2pack
-
Degeczi
nagyúr
válasz
1stVikman #173688 üzenetére
Mielőtt vennél vmit, nézd meg a tesztoldal tartalomjegyzékében, találsz-e róla vmit.
Pl. az Ikeás töltők mind jól szerepelnek és nem drágák itthon sem.
De noname vackot tényleg semmiképp, ill. egy alig néhány $-os ár is sokatmondó, annyiért csak hulladék kapható. -
válasz
Let it Rock! 2,13 euró, 18 W
-
Roland8622
aktív tag
válasz
Szia. Nekem van valami OLAF nevű QC 3.0-ás töltőfejem. Úgy örültem neki, hogy 2 dolcsi volt. Tölt rendesen, de időnként sivító hangot ad
Szóval inkább valami jól beváltat javasolnék.
A Ventionnak jó cuccai vannak. Hangkábelt rendeltem és bevált.
Vagy esetleg egy 2-est 4.80-ért ? ORICOJó válogatást és boldog új évet
-
-
Janaboy
veterán
válasz
1stVikman #171961 üzenetére
Hát ezt annyira nem tudom.
Érdemes a topicjában érdeklődni.
https://mobilarena.hu/tema/amlogic_s905_s912_processzoros_keszulekek/friss.html -
válasz
1stVikman #171865 üzenetére
Nekem - az eddigi keresgéléseim alapján - konkrétan erre a típusra van szükségem.
Nemrég vettem 2 db 27"-os monitort.
Elképzelésem és gyors mérésem alapján ezt a lámpát az egymás mellé rakott monitorok találkozásánál középen hátulra rakva a a kapcsoló alattuk még átlógna előre. A két hosszú kar miatt a lámpa világító teste pedig fent átérne és előre hajolna a monitorok fölött, meg tudná világítani a billentyűzetet (asztalt).Mr.Csizmás:
Nem látom a terméknél a karok hosszúságát! Az talptól kiinduló első kar hosszúsága fontos: 400 mm körülinek kell lennie, mert a monitorok magassága 365 mm. -
Ra3
őstag
válasz
Ez sem rossz itthonról:
Mi desk 1s
Nálam több ilyen lámpa volt, a Xiaomi köröket ver minden ilyenre minőségérzetben meg design-ban. Az egyik jónak tartott Blitzwolf LT1 is van, full műanyag, kicsit ormótlan, nyikorog, meg a kezelése se olyan jó és árban kábé ennyi volt az is. A wifiről, okosotthon integrációról nem is beszélve, ami a Xiaomiknál nagyon jól működik. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Valóban nagyon jó, a családban sok ilyet használunk, de pont az utóbbi 1-2 hónapban vmikor volt, így egy jó darabig ismét nem lesz.
Ra3: okosotthon a hobbym pár éve, elég összetett rendszert raktam össze, amit csak lehet, automatizálva - de pont a tőlem karnyújtásnyira lévő asztali lámpánál nem hiányzik ilyesmi...
-
zolikaDB
veterán
válasz
1stVikman #171651 üzenetére
Meg van itthon nekem is egy ilyen, így ki is találtam
MASZK: köszi a tippeket. -5.75-el nem jó ötlet levenni a szemüveget, csökkennek a lehetőségeim ugyanis
Moshatóban lenne jó ilyen fémcsipeszes...
3M-es FFP2-esem van, és azzal minimális a párásodás. De azt demoban kaptam, és darabra vásárolgatni elég költséges mulatság. -
Skillet
addikt
válasz
1stVikman #171568 üzenetére
Hát jaja, kibaszott sok időt beszippant. Venni is lehet zsetonért vizet, de szintén az a kérdés, megéri-e!?
Felfelé kerekítve nekem 1000x kellene locsolni, hogy a végére érjek. Ha semmi mást nem csinálok, 10mp 1 locsolás, 10e mp az 1000 locsolás. Közel 3 óra és persze -600 zseton.
Ez valószínűleg úgy lesz, ahogy írtad, hogy napi az a kb 70 locsolás, és akkor a végére tuti megvan. De az a gyanúm, hogy bármi is van benne, nem hiszem, hogy megéri. Remélem fognak "osztogatni" is valami fasza kuponokat, mint anno, mert az nagyon nagy volt. -
BB9000
senior tag
válasz
1stVikman #169799 üzenetére
Ha megérkezett a cucc még a vita lezárása előtt, akkor törlöm a vitát és megírom, hogy megérkezett. Ha csak azután jön meg, amikor már visszakaptam az árát, akkor én már nem bajlódok azzal, hogy az eladó utólag visszakapja az árát. Éppúgy ők se bajlódnak azzal, hogyha megkapom a terméket, visszaigazolom, de pár nap (több mint 15) múlva derül ki, hogy nem működik. Olyankor már nincs refund. Magasról lepipálnak. Nekem az utóbbiból kétszer annyi volt, mint az előbbiből. Ez bennevan a pakliban.
Nem kell feltétlenül ugyanezt a menetet követned, csak leírtam, hogy én hogy szoktam. -
-
citkar
addikt
válasz
1stVikman #169799 üzenetére
Nekem is volt, ami sokat késett. Törölni szoktam a vitát, ha úgy tűnik nem az eladó tehet róla és minden rendben megérkezett. Értékelésbe be lehet írni, hogy mennyi idő volt míg megkaptad.
Nálam az utolsó hasonló esetem: június elején rendeltem, (a magyar posta szerint) június 22-én beért az országba és június 24-től előkészítés szállításra státuszban várt, amíg a múlt héten meg nem kaptam. Szerencsétlen kínai feladta rendben, időben, de kb. két hónapig a közelemben ültek rajta.
Persze olyan is volt, hogy fel sem adta, legalábbis semmilyen jel nem utalt rá, akkor visszakértem a pénzt és a csomag sem érkezett meg soha. -
macilaci78
nagyúr
válasz
1stVikman #169185 üzenetére
Nekem a 20 Ah-s Xiaomi van, QC 2.0 töltéssel kb 100 perc alatt tölti fel a Xiaomi Mi A1-et, mint a fali töltő.
Viszont a Mi Band-et szólóban nem tölti, csak a "lassú töltés" üzemmódban. Ha persze telefonnal együtt dugom a powerbank-re, akkor tölti, amíg a telefon vesz fel töltést. -
jmuranyi
tag
válasz
1stVikman #169185 üzenetére
Huawei: a specifikációja szerint nem tudja, nincs itthon H. telefon,
hogy ki tudjam próbálni. Van a nagyobb változat, arra is csak QC3-at írnak.Szerintem -hangsúlyozottan magánvélemény - ezt nem éri meg kínából rendelni,
lassan ér ide, nehéz bizonyítani, ha valami baj van vele, pl. kisebb a kapacitása,
és a bevállt márkákból (Baseus, Ugreen, stb.) annyival meg nem olcsóbb.Viszont, amit kínából rendeltem, az 18650-es aksikat fogad,
amik egyébként is vannak, a lámpás hobbim miatt
De ezt csak kipróbáltam, és ment a dobozba... -
1stVikman
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz
1stVikman #164512 üzenetére
Nekem is megjöttek a FONKEN 20 db-s csomag de bársonyos felével kifele kell csévélni mert ahol a felirat van ott ragad mindenhez. De még a vágható verziónál is a bársonyos felével kifelé kell kötni mert azok is mindenhez hozzá tapadnak. Így a feliratok nem igazán érvényesülnek.
-
vottokar
senior tag
válasz
1stVikman #164512 üzenetére
Én régebben azt a széles natúr kábelrendezőt vettem, tavaly meg a vékonyabb ollóval darabolható tekercsest. Szélesből kellene szereznem megint mert lassan "elkopnak".
Amit linkeltél is tetszik, de énnekem valahogy nem sikerül a vékony kis "fülecskével" tartósan rögzíteni az összefogandó dologra, és anélkül meg semmivel sem tudom jobban használni.. -
1stVikman
senior tag
válasz
1stVikman #162295 üzenetére
Végül megrendeltem a Blitzwolf bw-sd6 szivargyújtótöltőt.
Hosszas keresgélés után emellett döntöttem. Kuponnal 6,99$ lett az ára, +0,20$ biztosítás.Köszönöm Szoszo94-nek, Imy-nek, + aki segíteni próbált.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
1stVikman #162284 üzenetére
"Meghálálja". :-) De hát nekem töltés nélkül is hálás, hova hálálkodjon még. :-)
Persze akinek eleve nehezen indul az autója, többször kell önindítózni, ott merülhet, de akkor meg a hiba forrását kellene elhárítani, javítani.
Telefon töltéséhez én egy olyan szivargyújtós elosztót használok, amin van USB is. -
Samus
addikt
válasz
1stVikman #160154 üzenetére
Ez nem mostanában van így, hanem minimum két éve, a processing time meg kb. indulás óta.
A Snapshot nagyon jó dolog, az akkori hirdetést látod, akkori paraméterekkel, amikor megvetted. Ha az eladó trükközne, például akkor 5 darabot hirdetett/csomag, Te pedig csak négyet kapsz, mert időközben megváltozott a hirdetés, a snapshot igazolás, hogy akkoriban tényleg az volt a felállás, ami. Vita esetén komoly fegyvertény. Az értesítési link nem változik meg, a termék ugyanúgy a régi linkről érhető el, csak itt nincs verziókövetés, mint eBay-en.
A visszaszámlálás nem azt jelenti, hogy annyi idő múlva fogja feladni, hanem hogy annyi ideje van feladni. Ha ez nem jön össze (lehet hosszabbítani), akkor automatikusan törlődik a rendelés, és megy a refund (ez egyébként pont le van írva a visszaszámlálás alatt).
-
ace22
tag
válasz
1stVikman #148890 üzenetére
Teljesen jó! Az átlátszatlan lap csak az UV fényt engedi át, enélkül van lilás-kékes árnyalata is. A szűrővel 365nm-es "fekete fény" jön csak ki a lámpából.
Elég erős, nappali fényben is használható a szokásos kisüléses csöveken alapuló UV lámpákkal szemben. Éppen ezért nem javaslom, hogy belenézz. Vizsgálandó tárgyról 3-4 másodpercnyi idő alatt visszaverődő fény nem károsítja a szemed (ezalatt megnézel 10 bankjegyet).
A GB-n volt akciós, kb. $14 volt szállítással.
-
sphe
senior tag
válasz
1stVikman #146255 üzenetére
Én ilyet használok évek óta. (Csak jobbosat, hirtelen ezt a balosat találtam)
Sok ergonomikus egeret vettem már, és mindig ennél álltam meg. Van fogása a hosszabb ujjaim számára, a gombok és a görgő sokáig bírják és pontos is. Egyszerű mint a faék és pontos.
Sokféle márka név vagy szöveg alatt hirdetik ezt a designt, vettem már több helyről többet is, létezik belőle jobbos és balos is, bejövős.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
talán egy hónapja használom az enyémet, kicsi a kezem de így is kényelmes, szerintem jó egér, nekem bevált. irodai munkára használom, arra tökéletes, szerintem játszani, fps-ezni a kialakítása miatt nem lenne az annyira nem tudsz vele hirtelen és pontos lenni mint egy hagyományos egérrel.
-
kovisoft
őstag
válasz
Nekem egy ilyen Havit vertikális egerem van, én alapvetően meg vagyok vele elégedve, kényelmes használni. Negatívumként annyit tudnék megemlíteni, hogy a görgő lehetne előrébb is, mert elég hosszúak az ujjaim. Ezenkívül jobb lenne gumírozott borítással.
-
WestBam
senior tag
válasz
1stVikman #140947 üzenetére
Úgy egy évre vetítve mondom a 10$-t. Néha felviszik, hogy kuponos vagy flash sale legyen, de 10$ a "normál ára".
@Dyde
Ez egyel gyengébb mint a legerősebb. De ez sem rossz ám!@hugi0
18650 lítium-ion akkuról megy, 6500-7000K közt van a színhőmérséklete, vagyis hidegfehér.
-engem is megelőztek@HKorn
Na az a 7$-os ár, az igazi akció volt, gondolom pár darab volt csak. -
ace22
tag
válasz
1stVikman #140944 üzenetére
Utorch V8 CREE XPL (Convoy S2+ klón, 5 üzemmód, hiába, ami jó, azt koppintják):
$4.99 kupon kód: GBexhf43
-
jjeahh
nagyúr
válasz
1stVikman #140947 üzenetére
Dresslilyn mostanság gyakran van kupon rá
HKorn: Nincs régi laptopod használaton kívül? Nekem volt egy, az akkuját szétszedtem, 5 vagy 6db 18650 cella volt benne, lemértem és tökéletesen működnek...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
1stVikman #140717 üzenetére
nem gondolom hogy "komoly" telefon kellene neki, én sem beszélgetek soha dosztojevszkijről vagy az empiriokriticizmus korlátairól a telefonommal mégis működik vele a kamera.
de még csak erős telefon se kellhet mert minek, nem unreal4-el renderel kiterjesztett valóságot a kamera 4 képére
-
dugesz77
őstag
válasz
1stVikman #140681 üzenetére
Az Li- 500-as legnagyobb előnye,hogy tud kisütni is. Így elérhető rajta a kapacitás teszt amit regeneráló töltésnek is lehet használni illetve a 4x1A töltés. Kis gyengéje,hogy a NICD és NIMH akkukhoz nem 100%-os . A töltés végén érdemes kivenni belőle az akkukat ,mert bent hagyva csepptöltésre vált és kicsit erőszakosan csinálja.
A kisebb sorozatok nem tudnak kisütni. Mindenki mérlegelje megéri-e neki a többlet kiadás/többlet tudás -
WestBam
senior tag
válasz
1stVikman #140681 üzenetére
Gyere át az Elemlámpa, zseblámpa topikba. Esetleg nézd meg a blogom, az ezekről szól
-
kigyi_23
addikt
válasz
1stVikman #136527 üzenetére
Csak akkor kerül a kártyára, ha refund tehát onnan lett fizetve a paypal-on keresztül. Különben csak a paypal-on jelenik meg adott valutában amiben küldi. Ha ilyen valutában fizetsz valahol paypal-al akkor levonja majd ezt az összeget a paypalról a többit kártyáról. Szerintem ezzek ezt kiveséztük ne offoljunk tovább.
-
Beni2360
félisten
válasz
1stVikman #136518 üzenetére
Igen ahogyan Donki Hóte írta csak számíts arra, hogy a paypal levon a pénzből mert ez már nem vásárlásos visszautalás ha a kereskedő utalja. Én onnan költöttem el a befolyt pénzt. Hogy a bankkártyádra hogyan kerül vissza azt a paypal topikban kérdezd. Én nem tudom.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Jövedelem
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest