Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtollasodik a középkategória
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Roland8622
aktív tag
válasz
1stVikman #173681 üzenetére
Szia. Nekem van valami OLAF nevű QC 3.0-ás töltőfejem. Úgy örültem neki, hogy 2 dolcsi volt. Tölt rendesen, de időnként sivító hangot ad
Szóval inkább valami jól beváltat javasolnék.
A Ventionnak jó cuccai vannak. Hangkábelt rendeltem és bevált.
Vagy esetleg egy 2-est 4.80-ért ? ORICOJó válogatást és boldog új évet
-
Roland8622
aktív tag
válasz
Dluinet #71773 üzenetére
Szia. Nekem csak 2db usb3.0-ás portom van az alaplap hátulján,így engem is érdekel az ilyen HUB.
Viszont ahogy néztem az eladó kínálatát, soknál fel volt tüntetve, hogy VIA chip-es. Na már az én alaplapom ASMedia vezérlős. Tehát lehet ebből kavar ? Ill. egy láma kérdés: több usb-s eszköz egy időben való használatánál gondolom eloszlik a sebesség, magyarán nem tudja majd hozni mindegyiknél a teljes írási sebességet ha pl. pendriveokat dugok rá ? -
Roland8622
aktív tag
válasz
trol75 #71682 üzenetére
Szia. Valami tuti van a dologban, mert pl. DDR3-as RAM-ot nézegettem az előbb és megint olyan árban van pl. a 8GB-os mint mikor vettem 3éve
Pedig azóta vettem mellé még 1db-ot, hogy párban dual-channel és akkor 5e Ft-al olcsóbb volt ua. Most megint feltornázták az árát
Szóval helytálló a meglátásod a drágulással kapcsolatban, de az okát én sem tudom sajna.
Max. tippelni tudnék a dollár/euró/forint árfolyamra, de mikor ennyi volt mint most, akkor hogy tudtam olcsóbban venni ?
Itt ilyen világpiaci árak alakulását mutatják összeszedve: világpiaci árak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest