- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
BB9000 #189241 üzenetére
Köszi a választ.
A kapcsolható wireless mód egy kérdés volt, annyit láttam egy videóban, hogy a power gombbal különböző módok közül lehet választani, de nem fejtették ki bővebben, gondoltam hátha ismeri valaki.
Mennyi a kivehető töltés a 10.000-es akkudban, olyan ~6000mAh körül azért lehet kalkulálni vajon? -
w.miki
veterán
válasz
BB9000 #189127 üzenetére
csakhogy az alkony kapcsoló nem a tárolóban van, hanem egy központi helyen, ahol egész estig fény éri. Az ad áramot, utána a saját tárolóba még van egy külön kapcsolója a lámpának, de az semmit nem ér, ha az alkonykapcsoló nem ad áramot.
Amúgy sem kiiktatható, mert a társas házé. -
envagyok
veterán
-
csibe1
addikt
válasz
BB9000 #187761 üzenetére
Nekem már vagy 20 éve egy Roadstar rádiós, világítós órám van.
Ébresztésre nem használom, mert idegesítő hangja van, az antenna meg nem az igazi.
Azért van igazából, hogy éjjel lássam mennyi az idő.
Tavaly elég csúnyán nekiállt búgni.
Ismerős 10 perc alatt megoldotta egy kondi cseréjével.Köszi a tippet, jó kis óra! Fele ennyi tudással is bőven elég lenne!
Ajándékba se rossz, ahogy olvastam a véleményeket fényérzékelő is van benne.
Valaki szerint hetente egy percet késik, az nem a világvége. -
radio11
tag
válasz
BB9000 #187761 üzenetére
Kínai vagy nem kínai?
Jópár éve villanyborotvát használok. Hazai beszerzésűhöz tartalék kést rendelni lehetetlen küldetés, vagy irreális áron van. Három éve vettem egy Enchen (Xiaomi holdudvar állítólag) körkéses borotvát. 5 rugóért. Már két tartalék fejet (1,5 ft) vettem hozzá. Sokkal jobban nyír, mint az előző Phillips.
Elektromos fogkefe Xiaomi T100. Három éves, naponta használom, háromhavonta töltöm. Tartalék fejet lehet hozzá kapni egész jó áron.
Bluetooth füles? Fiamnak vettem vagy öt éve egy Tronsmart fugós fülest. Két év után elcseszte a töltőcsatlakozót, kapott egy másikat. Magamnak megkókányoltam a töltőcsatit, azóta is használom. Igaz már csak a notebookhoz, mert közben a telefonhoz vettem egy Redmi Buds6 play-t. 2345 forintétr, annyiért itthon még egy gagyi vezetékest sem kapok.
Temut még nem próbáltam, de nem is fogom. Régi Aliexpress ügyfél vagyok több száz vásárlással és probléma még alig volt (azok is kultúráltan rendezve lettek). -
válasz
BB9000 #187724 üzenetére
Csak a térdeplő hintaszék! Bármilyen háttámlás kacatba ülök, "megdöglök", fotel no-go, meg alapvetően a klasszik üléspozitúra. Kivéve, ha földön tudsz ülni keresztbetett lábakkal, keletiesen. Az teljesen rendben és kényelmes- "kiszabadító".
De az irodaszékek? Hát ha van, ami erős derékfájást provokál.. : ') Alapvetően a "hátrahajlás"&"hátradőlés" készíti ki legjobban, így vagy előre dőlök vagy nem ülök le : )
-
zsiz
őstag
válasz
BB9000 #187006 üzenetére
Jelenleg is van egy csomagom, ami valahol van... 04.04.-én rendeltem, egy hét alatt beérkezett az országba és átment a vámon. Ez az utolsó bejegyzés 04.11.-én. Azóta semmi hír. Ja és 13 napos szállítással hirdette az eladó. Persze az ali csak azt hajtogatja, hogy várjak, nincs refund. Korábban is volt már pár ilyen csomagom, aminél se a csomagot, se a pénzt nem láttam viszont. Már nagyon keveset rendelek aliról. Többek között ezért is. Ma mondjuk jött egy csomag aliról, amit 9 napja rendeltem. A Temu viszont nagyot megy egyelőre, több pénzt hagytam már ott idén, mint alin.
-
Vérboci
addikt
válasz
BB9000 #187006 üzenetére
én már reklamáltam meg vagy 100 dolgot nem megérkezés, vagy minőségi kifogás miatt (ruhát, műszaki cikket, háztartási kacatokat, még lufit is). mindig elfogadták. egyszer volt, hogy nem teljes összeget kártalanítottak, egy távirányítós autó esetében, ami törötten érkezett (ragasztás után azóta is működik)
mindig lesznek ilyen esetek, mint a tiéd, de ettől még igen, elég jól működik. -
Ixion77
addikt
válasz
BB9000 #186356 üzenetére
Én ugyanennek a 260W változatát vettem, kuponokkal együtt 52 dollárért.
Szállítás:
- Asometech van az oldalára nyomva, nem BlitzWolf
- Rendes, színes, csilivili Asometech dobozban érkezett, nem kartonban
- Bele volt még rakva egy elég vastag légpárnás csomagolóba is, így sérülésmentesen érkezett a doboz isPozitívumok:
- Rendben töltött eddig mindent. Ez az első töltő, ami a Samsung S20FE 5G-met valóban képes 25W-on tölteni, tehát rendesen támogatja a PPS szabványt.
- Az érintőgomb csak a kijelzőt kapcsolja be/ki, tehát "kikapcsolt" állapotban is tölti a rákötött eszközöket.
- A vezetékmentes töltés is rendben működik
- A tápkábel nem fix, hanem cserélhető
- A Smart2 és a PD kimenetek függetlenek, tehát nem áll le egy pillanatra a töltés az egyiken amikor a másikra rákötök valamitKifogások:
- Kis áramfelvételű eszközöknél 0W teljesítményt ír ki. De attól még tölti őket.
- A teljesítménykijelzés nagyon ritkán frissül. Talán másodpercenként egyszer
- Nincs rajta főkapcsoló, ezért a tápkábelt kell kihúzni ha valaki nulla készenléti fogyasztásra vágyik
- A Smart2 két kimenete nem független, tehát amikor rákerül valami az egyikre, a másikon is újra megtörténik a negotiation (esetemben lekapcsolódik az asztali lámpa) -
QbHead
aktív tag
válasz
BB9000 #185441 üzenetére
nézd meg ezt, hasonló ár, kicsit jobb tudás, és nagyon jó minőségű mind az elektronika mind a komponensek
[pinepower]
edit: látom már megrendelted, na mindegy -
edk-
őstag
válasz
BB9000 #185441 üzenetére
Számomra is ismeretlen, én nem kockáztatnék vele.
Ezt próbáltam, 2-3 laptop és 2 telefon egyidejű töltése nem okozott neki gondot. Korábban ment rá a BG588ff3 kupon.
-
st6969
őstag
válasz
BB9000 #184488 üzenetére
Nem visszatéríttetni akarom, a kérdés arra vonatkozik, hogy nálunk világbajnok 27% ÁFA kulcs van, a németeknél pedig talán 19% (?), és a kettő közti különbözetet pl. a német Amazon hozzáadja a vételárhoz, ha magyar címre rendelek. De a csomagtovábbító (mailbox.de) az ugye német cím, viszont ő meg utána Magyarországra postáz...úgyhogy nem tudom, mi van ilyenkor. Hátha valaki csinált már ilyet...
-
BB9000
senior tag
válasz
BB9000 #184252 üzenetére
A videóban ezt használta: 616 tester
-
Breki
veterán
válasz
BB9000 #182381 üzenetére
Ez gyors válasz volt.:-)
Közben már megérkezett a Baseaus és az Acefast töltő is magyarországi garanciával.
Tegnap tesztelgettem is, külsőre és csomagolásra egyáltalán nem tűnik nevenincs márkának, sőt Baseaushoz képest jobbnak minőségibbek tűnik. Persze egy töltőnél nem a külső az elsődleges.
AcefastBaseaus
Egyébként pont most néztem ezt a tesztet
One CHARGER to the RULE them ALL! (ACEFAST PD65W 3 Port Fast Charger Review)
[link]És ott egyik legelső hozzászólásban pont ezt írják:
I was using a lot of Anker chargers in the past but lately they’ve been disappointing. Thanks for highlighting something new!
Egy másik kicsomagolós videó
[link]Egy teszt méréssel + HDMI 4K video projection
[link]Szóval nem az Aukey ellen akaeok beszélni, sőt, de érdekelne mi alapján mondod ezt nekem egyelőre teljesen más a személyes tapasztalatom a márkával kapcsolatban.
tillatrilla által linkelt töltőt mondjuk én se használnám :-)
-
batagy
őstag
válasz
BB9000 #180964 üzenetére
Hello!
TV típusa: Valóban nem írtam, azon meggondolásból, hogy triviális, hogy HDMI bemenetem van rajta (2 db). Panasonic plazma TX-P42UT50E, NEM Android-os!
Wifi-t nem tud, csak vezetékes LAN-t. Van benne néhány app, amiket soha nem használok, de mivel nem Androidos, ezért túl sok okos lehetőség nincs benne. A HDMI-ből kell kiindulni.Számítógép: Win10-et használok.
Egy Edup EP-AC1635 Wifi adaptert használok benne, ami 600 Mbps-ot tud , 5 és 2.4 GHz-en.
5 GHz-en csatlakozok vele a TP-Link Archer C7 V4 routerhez, melyen DD-WRT fut.
A Routeren engedve van a 2.4 GHz-es Wifi is, mert néhány eszközöm csak 2.4 GHz-et tud, pl. Asus O!Play Mini Plus és a SqueezeBox Classic hálózati zenelejátszó.A router viszonylag messze van a TV-től, másik szobában. A PC közelebb van a TV-hez.
Tehát, ebben az esetben mi az ajánlott Miracast megoldás? Úgy hogy interferencia se legyen.
-
BB9000
senior tag
válasz
BB9000 #179676 üzenetére
Biztos áttették az egyik polcról a másikra.
"2021-10-29 08:03 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Submittal for redirecting or returning
2021-10-27 23:11 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Submittal for redirecting or returning
2021-10-27 17:28 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Receive item at office of exchange " -
válasz
BB9000 #179437 üzenetére
Nekem szállítással együtt 54 eurót ír, nincs semmi rejtélyes benne (37.74 eur a cukorka, a szállítás meg 16.36).
Ja igen, azért lett 37 euró a cukorka, mert a magyar áfát kell fizetned, és a kosaradon kívül még csak a német áfával látod (ugyanez igaz a szállításra is, ott is változik az áfa). -
jjeahh
nagyúr
válasz
BB9000 #179033 üzenetére
Elvileg, de ki kéne próbálni, mert én az S2+-ra vettem ugyanilyen bordázott lencsét és azzal is ugyanúgy vakított, cserébe gyengébb lett a fényereje
. Szal én így "vakon", próba nélkül az olyanokban bízok, amilyenek az STVZO lámpák, szal felül van a led, lefele néz és az útra csak egy tükör vetíti a fényét. Láttam márkás drága lámpából olyant, hogy az egyik led távfény, a másik STVZO, de nagyon drága volt. Jó lenne, ha a kínaiak is lemásolnák minőségi ledekkel és cserélhető akkuval olcsóért.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
BB9000 #179028 üzenetére
Ez nagyon jó áron van, kár, hogy nem STVZO, vagy nincs semmi hasonló trükközés, hogy ne vakítson, a Lumintop b01-nél ezt megoldották. Terepen én Convoy S2+ lámpákat használok, de aszfaltra nem az igazi az sem, mert vakít, egyelőre még én is agyalok, hogy aszfaltozni mit vegyek majd. Szerencsére ritkán tekerek sötétben.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
BB9000 #177956 üzenetére
Vannak hazai vállalkozások is (keresővel található), ahol akkupakkok felújításával foglalkoznak, fúrógéptől kezdve laptopig stb. Komolyabb cég igyekszik kitapasztalt, bevált minőségű cellákat használni, hiszen a reklamáció nekik sem jó. Elképzelhető, hogy jobban járnál ilyennel, ami bizonyára drágább, de jobb a garancia, könnyebben vissza tudod vinni, ha gond lenne.
-
Jahno
veterán
válasz
BB9000 #177956 üzenetére
Én lehet idehaza vennék cellákat... Az együtt töltésnél az jutott eszembe, hogy ezek általában elég fixen benne vannak a gépben és magát a gépet dugod töltőre, fele elektronika hol a motorban van, hol nem és ez bonyolítja. Ha kihúzod a pakkot, úgy töltöd majd hátizsákban viszed magaddal a feltöltött pakkor és azt cseréled, akkor sok baj nincs belőle, max. macerás.
-
puritan
csendes tag
válasz
BB9000 #177801 üzenetére
Ez két okból is nagyon rossz ötlet.
1. Ez a pakk 2x16db 18650-es cellából áll. Na most 18650-est 3500mAh-nál nagyobb kapacitásban még nem gyártottak a világon (még a Teslákba se) vagyis legjobb esetben 7Ah-s lehet az akkupak 60V-on. De kétlem, hogy ennyi lenne, jó esetben 2-3Ah-ra lehet számítani. Hacsak nem valami nagyobb cellát használtak, de erre rendkívül kicsi az esély, és akkor is kizárt a 28Ah.
2. A líthium aksit nem töltheted együtt az ólomakkumulátorral, mert túltöltésre rendkívül érzékeny. Most hirtelen nem számoltam utána a feszültségeknek, de ha a töltőfeszültség cellánként meghaladja a 4,3V-ot, hajlamos kigyulladni, és elég jól ég. Plusz még 100 másik kockázat is jelentkezik, de az túl hosszú lenne. -
JoinR
őstag
válasz
BB9000 #177801 üzenetére
Ezt a kérdést lehet előbb megjáratnám a Hobbi elektronika topikban, nekem elsőre elég rossz ötletnek tűnik. Szinte kizárt, hogy együtt merülnének, ekkor pedig változni fog az akksik belső ellenállása, elkezdik majd egymást töltögetni, aminek nem várt következményei lehetnek.
Szerintem dobd ki az AGM akksikat, vagy további AGM akksikat tegyél a csomagtérbe. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
BB9000 #174677 üzenetére
és #174671 Batib
Mostanra lett némi infó az üzemidőről.
Elsőre a felsőrészt (5 fűtőzóna) dugtam USB mérőn keresztül egy 20e mAh-s powerbankba. Maximális fokozatra kapcsolva maximálisan 1,95A felvétellel ez lett a végeredmény:
A nadrágnál (3 fűtőzóna) pedig a maximális 1,45A felvétellel ez lett:
Mindez mondjuk "szobahőmérsékleten" történt (bár a lakás egy hidegebb részén), gyanítom, hogy kint a hidegben azért ennél kevesebbet menne maximális fokozaton.
Mindazonáltal ma a felsőrészt viseltem egy pár órán keresztül, és a második legkisebb fokozaton használva is kellemesen melegítette a hátamat, derekamat, könyökömet. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
BB9000 #174677 üzenetére
Nemrég dugtam rá egy 20000-es szájomi pb-ot, USB-s mérővel maximális teljesítményre.
1,95A a max felvétele a felsőnek (5 zóna). Ki-be kapcsolgatja magát, tehát 0,02 és 1,93-1,95A között ugrál attól függően, hogy éppen milyen hőmérsékleten van. Nyilván maximális hőfokon többet megy 1,95-ön, mint 0,02-n.
A nadrág akár külön pb-re is köthető.
Jelenleg így áll, ennyi áramot "zabált".***
Más.Régi "hagyományos" elektromos fogkefémet lecserélném szónikusra, aminek van töltődokkolója. Nem akarok kábelekkel vacakolni. Mi az ajánlott kb 50$-ig?
-
Janos250
őstag
válasz
BB9000 #173929 üzenetére
Természetesen bármikor bárkivel előfordulhat egy tűzeset.
De! Az elsődleges védelem erre a FI relé! Ha egy USB töltős konnektorban valami gond van, lesz annyi áthúzás a védőföld (zöldsárga) és a fázis (fekete) között, hogy lecsap a FI relé.
Nálam pár hete elkezdet füstölni egy konnektor, egyből el is ment az áram az egész lakásban. Lement a relé. Ez nem csak az életeteket védi, hanem a tűz valószínűségét is csökkenti. Meg persze nem szünteti. Beszerelése nagyon egyszerű, de ha nem szereltél még villanyt, akkor bízd olyanra, aki ért hozzá! -
maestro87
őstag
válasz
BB9000 #173929 üzenetére
"A tüzet egy sz@ros mobiltöltő okozta."
Vagy nem. Nagy divat mostanában sok tűzesetet a töltőre fogni csak azért, hogy fizessen a biztosító.
"a srác a töltőn hagyta a mobilját"
Itt volt a hiba. Ha leég egy töltő, az leginkább terhelés alatt történik meg, de akkor is inkább csak levágja a biztosítékot. Azt hamarabb elhiszem, hogy a telefon LiPo aksija gyulladt ki, minthogy a töltő. -
gyapo11
őstag
válasz
BB9000 #173914 üzenetére
töltőáram nincs megfelelően stabilizálva
A töltőáramot nem a töltőfej szabályozza, hanem a töltött készülék. A töltőfej adja az 5 V-ot vagy más értéket, a maximális áramát tudja ezen a feszültségen adni (1 A, 2 A, 2.4 A, 3 A a jellemző értékek), ha a készülék többet szeretne, akkor leesik a feszültség. Ha a készülék kevesebbet vesz föl, akkor kevesebb lesz az áram, hiába tudna a töltőfej többet adni.
-
válasz
BB9000 #173929 üzenetére
A tüzet egy sz@ros mobiltöltő okozta.
Konkrétan egy töltő volt, ami a tüzet okozta? Milyen töltő volt?
Samsung telefonok, sőt iPhone telefonok is okoztak már tüzet, mégse mondja rájuk senki, hogy sz@ros telefonok
-
-
Laci.M
senior tag
válasz
BB9000 #173914 üzenetére
Te komolyan kihúzod a telefontöltőket a falból ha nem használod?
Ha igen akkor mivel másabb mint mondjuk a router, vezetékes telefon, tévé, set top box, nas, házimozi, rádió és még a többi ezer fogyasztó tápegységéhez képest? Én telefontöltőt nem húztam ki falból legalább 5 éve (kivéve mondjuk ha elvittem valahova), de ha tudok eleve olyan hosszabbítót veszek amiben van alapból USB (xiaomi, lidl). Ebből a szempontból nincs különbség a beépített és a bedugható között.
Jól mondtad végülis, de sajnos a különbség ott van, hogy a fali aljzatok általában nagyon gagyik, ezért nem ajánlottak. Azzal nincs baj, hogy állandóan feszültség alatt van, mert ennyi erővel kéthetente ki kéne gyulladnia minden háznak.
-
Beni2360
félisten
válasz
BB9000 #173914 üzenetére
Hát nekem Májusba lesz 4 éve, hogy beépítettem és azóta is folyamatosan használjuk, az egyikben azóta be van dugva egy időjárás állomás. 1A adnak le és egy átlagos töltésre nagyon is megfelel. Igaz 65 mm-s doboz kell neki.
doddencs - Olyan dugaljom is van igaz itthon vettem a LIDLI-ben és a hálószobában az ágy mögött van bedugva 2.5 éve és egy kis lámpa van rádugva folyamatosan. -
farkas-j
őstag
válasz
BB9000 #169818 üzenetére
Szerintem ha az eladó igazoltan időben feladja a csomagot és szállítási problémák miatt csúszik az átvétel, nem korrekt a terméket ingyen eltenni! Már többször jártam úgy, hogy dispute után visszakaptam a pénzemet ám a termék később mégis megérkezett. Ilyenkor felveszem a kapcsolatot az eladóval és megegyezünk, hogy hogyan fizessem ki a vételárat. Volt akinek PayPal-on, de legutóbb egy 0,1$-os szolgáltatást kellett megvennem, aminek a kifizetése előtt módosította az eladó az árat a korábban vett termék árára. Szerintem ez így korrekt, és így nem kerül Magyarországra szállítás tiltólistára.
-
HKorn
veterán
válasz
BB9000 #159805 üzenetére
A powerbank tető alatt lenne, ez egy fedett beálló, tehát sem eső, sem napfény nem érné, így nem gondolom, hogy évente meghalna. Tulajdonképp csak az esti beállásnál lenne jó, ha automatikusan felkapcsolna a lámpa.
Lengőhosszabbítós megoldás is működhetne, de azért az nem az igazi. Nem akarnám a terasztól kerülgetni a hosszabbítót. Beásni nem tudom.
-
betyarr
veterán
válasz
BB9000 #159702 üzenetére
hasonló a helyzet,karácsonyra/szülinapra lenne a gyereknek.az eredetit már nem kapni itthon,de mind1 is,mert 130-140k között lenne.az eredeti valami 2-3000 darabos (hirtelen nem tudom),de mindegy,mert annyit úgysem adnánk érte.ezt megmutatom neki és ha tetszik neki,akkor ez lesz.
köszi a válaszokat és a segítséget! -
macilaci78
nagyúr
válasz
BB9000 #156083 üzenetére
A dioptriás szemüvegek árát nagyon sok dolog befolyásolja. Milyen rétegek vannak rágőzölve, karcállóság, anyag, súly, vastagság, dioptria, cilinder, sötétedik-e, stb. A mostani dioptriás szemüvegem 150 k volt (ebből a keret 30 k), Hoya lencse majdnem minden létező extrával, mellette a munkavédelmi szemüvegembe rakható keretbe sima alaplencse 10k volt. -3D, -3,5D, egységesen 2,5-es cylinder, 60°.
-
-
asdf_
veterán
válasz
BB9000 #148810 üzenetére
Dioptriás napszemüveget rendelnék,
De miert nem csinaltatsz? Egy szemuveg nem csak annyibol all, hogy bal szem ennyi dioptria, jobb szem meg amannyi oszt kesz. Vannak ott meg fokok, pupillatavolsag, esetlegesen cilinder. Az ilyen abc-ben arult, eloregyartott olvasoszemuvegek is tobbet artanak, mint hasznalnak, konkretan be kene tiltani a p-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest