- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
w.miki #189129 üzenetére
Ezt a problémát egy társasházban is meg lehet oldani. A különbség csak annyi, hogy a lakóközösség egyetértése szükséges a változtatás véghezviteléhez.
A jelenlegi félresikerült alkonykapcsolós megoldás valószínűleg a többi lakónak is hasonló kellemetlenséget okoz. Közgyűlésen megbeszélitek és megszavazzátok. Ha nem ér rá a következő közgyűlésig, akkor aláírásgyűjtés és a közös képviselő megkeresése vezet el a megoldáshoz.
Ha ez elérhetetlenül nehéznek tűnik, akkor veszel egy ilyen lámpát. -
azbest
félisten
válasz
w.miki #189133 üzenetére
A ledek száma és mérete. Napelemesek, de fel is lehet tölteni őket.
Van egy nagyobb méretű 42 ledes fajta már sok éve (2018 óta) és még működik. Csak ilyen félárnyékba tettem, mert ha nagyon direktben tűz rá a nap, akkor a forróságtól eldurranhat az akku. Pár éve vettem csomagban több kisebb méretűt is, azok is kb működnek, de lehet némelyik akkuja már gatya, mert nem minden nap kapcsolnak be éjjel mozgásra.
Ki van téve a ház körül, melléképületnél pár, hogy akár az ottlakók akár, ha idegenek lopni mennek, akkor felkapcsoljon mozgásra éjjel. Nappal a fény tölti, ha kevés a fény, akkor reagál a mozgásra, szokott rajtuk lenni valami funkcióválasztó kapcsoló.
-
azbest
félisten
válasz
w.miki #189126 üzenetére
ha nem sok fény kell, csak valaki kis lámpa, akkor ilyen asztali lámpákból is van, ami akár egy telefontöltőről tud tőltődni, de amúgy akkuról világít. [link] [link]
Vagy szimplán leviszel magaddal egy akkus lámpát. Léteznek lampion vagy más letehető fényforrásként is ("szerelőlámpa").Olyan nem hiszem, hogy lesz, aminél a becsavart lámpában lenne elem, mert a meleg tönkreteszi az akkut és eleve túl kicsi a hely. Alin ahogy látom csak villanykörte alakú, de usb-ről tölthető hordozható lámpát árulnak.
Az egyéb rákötést meg lehet nem szeretnék a házban, mert gondolom közös költségből megy az az áram. Esetleg a közgyűlésen vesd fel, hogy állítsanak az alkonykapcsoló fényérzékenységén.Hát e27 -> aljzat átalakító létezik, ha mondjuk abba dugnál egy akkus asztali lámpa usb töltőt [link] Azért kissé khm fajta.
Bár igaz, ha szivargyújtós usb töltő van, akkor lehet létezik e27-es usb adapter is -
attiati
veterán
válasz
w.miki #188623 üzenetére
12 USD-s kuponra ezt írja. Ez mit jelent?
Sorry, the coupon code you entered is based on a first come first served basis and has been used up by other shoppers. Please enter a different coupon code or explore other discounts on AliExpress.
Érdekes, mert a 8 USD-set elfogadja.
Rendelési érték alapján beleférnék a 12 USD-be is.Vagy elfogyott a kupon?
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
w.miki #188346 üzenetére
Szerintem, ha bemész a Napsugár nevezetű boltba a pályaudvaron, vagy az áruházi kínaiba, találsz bőségesen 1-2 A-os töltőket. És nem egy "vagyon", mint az áruház aljában az Euronics. De a Korall-al szemben ott van egy telefonszerelő, nála is lehet elfekvőben lassú töltő
-
zolikaDB
veterán
válasz
w.miki #188346 üzenetére
Ez engem is érdekel.
Elmondom, miért:
- kis USB-s olvasó lámpa
- macskajáték
- LIDL biciklilampak,
amik bár USB-C-sek, de meg se mukkannak, ha egy modern, "mai", nagy árammal tölteni képes töltő bmelyik portjára dugom...
Van itthon 67W-os Toocki, az nem tölti ezeket egyáltalán.
Emiatt kellene nekem is pár "lassú, kisáramú" töltő. -
csuzda
aktív tag
válasz
w.miki #188346 üzenetére
Ikea SMÅHAGEL 2000 forint. Egy porton 2,4A (12W), több porton 3,4A (17W)
Néztem róla tesztet, az árához képest meglepően jó minőségű. -
cigam
titán
válasz
w.miki #188241 üzenetére
Előveszed a sublert, a milliméter papírt, esetleg a készülék dokumentációját, megkérded a gyártótól.
Ha nem a dugónál szakadt a vezeték, egy műszerész, pillanatok alatt levágja a régit, és ráforrasztja az újat.
Plusz nagyon nem mindegy hogy a belső, vagy a külső pólusa a pozitív! -
spileraaa
senior tag
válasz
w.miki #185745 üzenetére
Ezt nem teljesen értem túl lassan sötétedik be vagy mi a gond vele? ép most adtam 92000 forintot csak a lencsékre de ezek szerint hiba volt? szerdán megyek utána
akkor lehet ez a mágneses megoldás kell majd helyette vagy van más lehetőség is helyette?
Fényre sötétedő lencsének semmi értelme.
vettem kínait, és méregdrága itthonit is, pont akkor sötétedik be, amikor nem kéne (felhős időben is), amikor kéne, akkor meg nem, cserébe lassan világosodik vissza.
-
Ciccuka
veterán
válasz
w.miki #188125 üzenetére
Nyugodtam megveheted ezeket
Ózon generátor 11-13e szokott lenni
60-ast vedd legalább, a tizedét se fogja tudni valószínűleg, de mégis megéri
Kb. 2 éve megvan még jó működik, több mindenre is lehet használni. -
Janos250
őstag
-
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki #188118 üzenetére
Best Buy akciók Kínából · 3 ó
Általános kuponok:
19$/3$ - BFBB3
39$/6$ - BFBB6
89$/12$ - BFBB12
139$/20$ - BFBB20
209$/30$ - BFBB30
399$/60$ - BFBB60
499$/80$ - BFBB80 -
w.miki
veterán
válasz
w.miki #188035 üzenetére
AliExpress-en szinglik napja
05AED11 = $5 off $39
12AED11 = $12 off $89
25AED11 = $25 off $169
40AED11 = $40 off $269
60AED11 = $60 off $359
80AED11 = $80 off $499
krbb5 = $5 off $39
krbb12 = $12 off $89
krbb25 = $25 off $169
krbb40 = $40 off $269
krbb40 = $60 off $359
krbb80 = $80 off $499#188037-secret-: Nem tudom, én ezt vettem anno 40 USDért, valahova tettem róla videót is.
Multifunctional Mini Powerful Blower, High Speed Duct Turbo Violent Jet Fan, 110,000 RPM High-Performance Brushless MotorMa meg akciósan ezeket:
QOOVI Powerbank Ultra-Thin 10000mah - 12 USD
SOOCAS W3 Pro Water Flosser Teeth 4 Type Nozzle - 39 USD -
w.miki
veterán
válasz
w.miki #187996 üzenetére
Új kuponok
IFPRQUN - $5 з $39
IFPDYJS - $10 з $79
IFPBLLQ - $15 з $119
IFPQK2V - $30 з $229
IFP9A9X - $50 - $349
IFPO83Z - $5 з $39
IFPPNKO - $10 з $79
IFPZJUA - $15 з $119
IFPSYPU - $30 з $229
IFP4NQY - $50 - $349
IFPXIXZ - $3 з $24
IFPML33 - $6 з $48
IFPCA2Z - $30 з $26
IFPI1SP - $60 з $419
US$5 off $39 code: AECD05
US$10 off $79 code: AECD10
US$15 off $119 code: AECD15
US$30 off $229 code: AECD30
US$50 off $349 code: AECD50
Kuponok december 31-ig!
$2/$20 code: IFPNTTC
$2/$20 code: IFPW59P
$2/$20 code: IFPGMCI
$2/$20 code: IFPCSEI
$5/$50 code: IFPJSBH
$5/$50 code: IFPCFMG
$5/$50 code: IFPD2XL
$5/$50 code: IFPSYJU
$15/$150 code: IFPMOQU
$15/$150 code: IFP2W4L
$15/$150 code: IFPXQNL
$15/$150 code: IFPXTA8
$25/$200 code: IFPVRRV
$25/$200 code: IFPHLWX
$25/$200 code: IFPEQWM
$25/ $200 code: IFPXWCS
$40/ $500 code: IFP82ZS
$40/$500 code: IFPGC9F
$40/$500 code: IFP0TYU
$40 /$500 code: IFPQERQ -
Breki
veterán
válasz
w.miki #187959 üzenetére
Igen csak nekem pont ez a szín tetszik legjobban esetleg a fehér.
Én meg pont dícsérő kommenteket olvastam, méghozzá képekkel.
"Order received within the time, very good quality, is as described on the photo. I recommend this supplier. Thank you very much. Thank you."
"The quality of the fabric looks good. It is not the typical thin sweatshirt that is only valid for halftime. Fits well."
"I’m glad I ordered the 3xl cause it’s fits me just right. No holes in any of the pockets. Warm and comfortable "
94 öt csillagos értékelés
21 négy csillagos
6 három csillagos
1 két csillagos
4 egy csillagos -
spileraaa
senior tag
válasz
w.miki #187717 üzenetére
a kuponok közül működik meg valamelyik? vagy mikor lesz újra kupon?
vagy mikor lesz nagyobb akció?
jó lenne ezt KINHANK G1 bestbuy áron kifogni
-
nimfas
addikt
válasz
w.miki #187560 üzenetére
QOOVI PD 100W Power Bank 20000mAh - 30 USD
A 30$ (kb 10-11 000 forint) ár titka:
Elsőkörben adjuk hozzá a terméket a kosárba. Ezt követően nézzük meg (HOL????) a coin dealeket és ott meg kell jelennie egy 20% dealnek, amivel nagyjából 8$ nyerhető.
Következő lépés ellátogatni a store-ba, ahol 5$/5$ kupon begyűjthető (Nekem 28USD fölött 2 USD-t ajánl fel).
És végül az utolsó lépés a 25$/4$ kupon használata: IFP5MXK
Így a végösszeg kereken 30$ lesz, ami több mint fele annak, amennyiért a hasonló 100W powerbankeket szokták árulni.42,80 alá nem tudtam vinni.....
-
BB9000
senior tag
válasz
w.miki #187404 üzenetére
Powerbankból a Baseus Adaman-t ajánlom. Nekem több is van belőle. 10 K-s és 20 K-s is. Jól bírja a strapát mindegyik. Van összehasonlítási alapom, mert elhasználtam már többféle powerbankot is, Xiaomi-t, Asus-t és noname gyártók termékeit is. Az Adaman magasan veri a többit. A 65W-os változatot még nem próbáltam ki, mert nekem kicsit drága és elegendő a 22.5W-os töltés minden eszközömhöz.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
w.miki #187215 üzenetére
Mi volt a gond, Miki?
Nem kényelmes a keret, vagy a dioptria, vagy csak szokatlan volt? A keret méretei is fontosak, hasonló méretűt kell keresni, mint amit használunk és kényelmes (az elvileg rá van írva, pl. 52-16-140), és ne legyen sem szűk, sem túl széles, mert az zavaró, és feleslegesen nehezebb lesz az egész. A Bridge mérete is fontos együtt az oldalankénti szélességgel.
Vagy talán az, ami szinte mindenkinek, hogy ez volt az első multi szemüveg, és ugyanúgy akartad használni, mint egy egyfókuszút. Sajnos az nem egy, mert hozzá kell szokni, hogy ez már fejfordítós, nem csak úgy elnézünk a közepe mellett, bal vagy jobb oldalon. Nekem is kellemetlen volt az elején. Van egy bizonyos sáv a közepén, annyi. Van ugyan széles, szélesebb, és ultra széles csatorna is a nagy márkáknál, de azt meg kell fizetni rendesen, de még akkor is lesz fejfordítás. -
w.miki
veterán
-
Vérboci
addikt
válasz
w.miki #186997 üzenetére
egyre több szolgáltató nem fogadja el, nem tudsz vele fizetni.
akkor ott nem veszünk semmit.pont mint a pékségben, ahol nem lehetett kártyával fizetni. (ez szerencsére ma már nem téma).
amúgy mondhatnál konkrét példát, mert aktív kártya és webshop használónak tartom magam, de ilyenbe még nem futottam bele. -
válasz
w.miki #186908 üzenetére
Kár érte hogy nem figyeltem. Bár elég jól korulirt, mit kell vennem, és az egyik opció kb 27 USD, a másik 50 körül.
Csak még nincs eldontve (360 mm "széles" országúti kormányt néznék, a karbon kiszemelt 50 dollár körül van, az alumínium meg 27 körül. Csak nem tudom, mennyire érdemes kockázatot vállalni, igaz, a karbon mellett szól a komfort, rezgéscsillapitas is). Jó lenne ha lenne újra valami jó kupon v learazas még a hónapban
-
-
-
OberMotz
aktív tag
-
bbmt
senior tag
válasz
w.miki #186632 üzenetére
Attól függ, hogy mire kell. Aludni pl a DM sajátmárkás füldugója a legjobb, 8 pár 1299.-Ft
-
WestBam
senior tag
válasz
w.miki #186609 üzenetére
Jogos, ráadásul nem is Rowenta, rosszul emlékeztem.
Electrolux ES52CB18SH -
w.miki
veterán
válasz
w.miki #186483 üzenetére
Alldocube iPlay 50 Pro Max Helio G99 Octa Core 8+8GB RAM 256GB ROM 4G LTE 10.4 Inch 2K Screen Android 13 Tablet - CZ / EU raktárból
Kupon: BGNY023 + $10 allowance kupon
Ár: $170,99 ~ 61.400Ft -
-
st6969
őstag
válasz
w.miki #186148 üzenetére
Azt sajnos nem, de hozzá való tv most épp kapható
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest