- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
Hát ma én is megtapogattam a Győri Árkádban, nem estem hanyatt...Mellé tettem az S8+ t és hát az szerintem szebb és valahogy annak kerek ez a forma. A Note-nál még jobban kijön a túlnyújtott kijelző, ami szerintem már túlzás. A kamera körüli feketeség minden színverziónál, hát szerintem az sem passzol valahogy..
És hát rettentő mód gyűjti az ujjlenyomatot, nem elegáns...A hozzá adott ceruza szerintem túl vékony és gagyi műanyag hatása van.
-
babosmiki
addikt
Nagyon nehéz..a rakat üveg meg fém az S8+ ban is benne volt, nehogy már az a két grammos második kamera meg a pen annyit számítson! Az akksin sokkal többet spóroltak..Én az S8+ hoz hasonlítottam nem a többi gyártóhoz.
Összességében nem győzött meg, és nekem igen is számít az a + méretnövekedés amikor már az is aránytalan volt..Senki sem írta, hogy csak a súly és a méretnövekedés a döntő..
-
babosmiki
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #216 üzenetére
-
babosmiki
addikt
Hát vártam ezt a mobilt de hát.., hogy ez még az S8+ nál is hosszabb 3mm-vel! Nekem már az is aránytalanul hosszúkás volt.
Szeretem a nagy mobilokat, de ez a súlyával együtt már durva szerintem. És, hogy miért ilyen nehéz amikor csak ekkorka akksi van benne.
Hát így marad az LG V30 majd egy 100-al olcsóbban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest