- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
"kipróbáltam a live focust is...hát aki azt mondja hogy az S7/S8 szelektív fókusza ugyan ilyen az hazudik" - én írtam szelektív fókuszról, de nem S7/S8, hanem S6E+ telefont említettem. Azt meg nem írtam, hogy ugyanilyen (egy szóba írandó!!!). Tehát, ha valaki hazudik, az te vagy, mert valótlant állítottál. Mindenesetre, S6E+ telefonnál, ha szelektív fókusszal csinál az ember képet, akkor utólag is ki lehet választani, hogy az elöl, vagy a hátul lévő képtartalom legyen éles és a másik elmosódott, vagy mindkettő legyen éles. Mindezt 1 db kamerával készítve.
"tényleg nagyon szépen elmossa a hátteret, baromi jó portré képeket lehet így csinálni" - biztos, de én szeretem, ha egy képen minden éles, másrészt PS-ot használva utólag bármit elmosódottá lehet tenni, egész biztos sokkal hatékonyabban, mint a Note8 2 kamerájával készült kép esetén. Továbbra sem látom értelmét a 2 kamerának. 2 kamerának 3D-s kép készítése esetén látom csak értelmét.
A nevetséges kétszeres optikai zoom erőltetése helyett inkább adhatnának egy kiegészítő tartozékot, amit a kamera elé felhelyezve lehetne zoomolgatni, mint a komolyabb fényképezőgépekhez utólag megvásárolható különböző objektívek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Épp ma fogtam én is, az MM-ban, egy fekete és egy arany. Háááát....
Lehet, hogy változtatok aranyra, mert feketét rendeltem, nem gondoltam volna, hogy ennyire szép a gold.
A leginkább akkor tetszene, ha a fekete hátlapja lenne és ezzel az aranyszegéllyel.
Viszont, ha arany lesz belőle, megfelelő és elegáns tokkal, ami hagyja láttatni az oldalát, akár még ezt a hatást is elérhetem. Holnap szerintem első dolgom lesz, hogy a feketét kukázzák és helyette arany kell. -
Swinegod
őstag
"ha dual simes akkor két külön szolgálató kártyáját bele tudom tenni egyszerre?"
Hát enélkül sok érelme nem lenne a DualSimnek, szóval igen."ha épp a kék kártyán netezek és a magentán hívnak akkor kicseng netezés közben és tudok hívást fogadni?"
Akkor, ha DualActive a telefon, ami eléggé ritka, max 10%-a a dualsimes telefonoknak akkor tud 0-24-ben mind2 kártya azt csinálni amit akar. Minden más Dual Standby ahol igen, ha az egyik kártyával netezel, telefonálsz vagy valami akkor a 2. lecsatlakozik, mintha ott sem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest