Új hozzászólás Aktív témák
-
Dean92
csendes tag
válasz
guriga1234 #792 üzenetére
És ki mondta, hogy a te hozzászólásodra válaszoltam? Képzeld valamelyik külföldi oldalon (talán phonearena) a hozzászólások között olvastam olyat, hogy az s7/s8 kamerája is tud ilyet. Amúgy meg nem arról beszéltem, hogy az előzö gen-es telefonokkal nem lehet úgy fényképezni, hogy csak az éles amire fókuszálsz, hanem arról, hogy elmossa a hátteret..és neked ez akármennyire fáj (mert úgy látom fáj, hisz egyből nyelvtan náci lettél...) az s6 (sem) mossal el a hátteret csak szimplán nem éles. Tudom miről beszélek voltam s6-om most meg s7edge-et használok...
-
Dean92
csendes tag
hmmm....én meg annyira megörültem annak, hogy ki van téve és megnézhetem, hogy megfogtam a feketét és azt nyomkodtam
...annyira belemerültem, hogy az arany színűt meg se néztem
de már több embertől hallottam itt a fórumon, hogy az arany milyen szép, úgyhogy mindenképp megnézem legközöelebb azt is
-
Dean92
csendes tag
Na kipróbáltam egy fekete színűt az MM-ben...hát lehet ennek előrendelés lesz a vége
azért ez az Infinity display tényleg nem kispályás ...meg kipróbáltam a live focust is...hát aki azt mondja hogy az S7/S8 szelektív fókusza ugyan ilyen az hazudik 😀 tényleg nagyon szépen elmossa a hátteret, baromi jó portré képeket lehet így csinálni
-
Dean92
csendes tag
Bocs nem válasz akart lenni
-
Dean92
csendes tag
válasz
Swinegod #739 üzenetére
tehát ha jól értem akkor a fenti szituációban netezés közben nem tudnának elérni a másik simen, a hívónak azt jelezné mintha ki lenne kapcsolva a telefonom....pedig reménykedtem hogy van valami prioritás benne ami a hívást előbbre veszi és ha hívnak akkor csak lecsatlakoztatja az internetre használt kártyát a hálózatról...de ez így akkor számomra nem sokat ér
-
Dean92
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki arról, hogy a független készülékek dual simesek lesznek-e?
Nem volt még ds-es telefonom ezelőtt, úgyhogy valaki felvilágosíthatna, hogy ha dual simes akkor két külön szolgálató kártyáját bele tudom tenni egyszerre? (pl a hívásokhoz telekomos a mobilnethez telenoros). Illetve mivel gondolom egyszerre csak az egyik sim aktív, ezért ha épp a kék kártyán netezek és a magentán hívnak akkor kicseng netezés közben és tudok hívást fogadni? Megköszönném ha valaki erről felhomályosítana
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged