- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chebbie
tag
Miért van az, hogy Playből nem tudok letölteni semmilyen játékot? NFS No limits-et szeretném, de csak a vonal megy ide-oda, meg kiírja, hogy letöltés, de nem csinál semmit. Megpróbáltam egy Angry Birds játékot is, azzal is ez a helyzet... Reboot is volt, semmi nem változik.
Szerk.: az angry birds most már elindult tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Ren Hoek #504 üzenetére
Nem de ha a kijelző érzéketlen lenne bizonyos részeken akkor biztosan.Egyébként meg a pixelhibát nem minden esetben fogadják el garanciális hibának.A működést nem zavarja és ha olyan kismértékű mint a tiéd akkor semmit nem csinálnának max a vásárlástól állhatsz el mert másik készüléket nem küldenének.
-
fornettisuti
veterán
nekem nimcs pixel hibam, wifi is jo.
aki uj tulajdonos, annak par tipp:
a fules foliat erdemes levenni, alatta van a rendes folia.
r08-as frissitest ra kell engedni telora
aruhazbol egyes appok pl facebook letoltese/telepitese a megszokottnal tobb idot vesz igenybe (csak megy a telepito csik, de teszi a dolgat, r08 frissites elott pl nem engedte letolteni a mav vonatinfo appot)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
atike
nagyúr
válasz fornettisuti #506 üzenetére
Egy tippet én is adnék... A Facebook appot le se töltsék, mindjárt rendben is lesz a telefon...
-
g1szabo
csendes tag
Nekem is megérkezett ma délután a ketyere. Eddig csodálatos. Kaptam egy sms-t a vodától, hogy indítsam újra a készülékem és élvezzem a 4g sebességet, de itt a melóhely környékén úgytűnik nincs 4g, mert csak 3g-t ír mindíg. Majd kiderül.
Lehet, hogy volt már, de hogy tudnám az akku töltöttségi jelző mellé százalék kiírást rittyenteni? Nem találtam a beállításoknál.[ Szerkesztve ]
Hát na!
-
-
mzso
veterán
Nekem egy becszúsztatós tok kéne olyan aminek merev(ített) az oldala, hogy ha valami keménynek a sarkába is ütöm be ne törjön össze a kijelző/hátlap.
Emellett az az elképzelésem, hogy könnyen kicsúsztatható legyen, úgyhogy akár lehet 5,5-6 coloshoz való is és akkor simán befér két ujjam a két oldalánál.
-
xylevi
tag
válasz Ren Hoek #504 üzenetére
"Egy kicsit nekem szerintem a folia miatt jobban oda kell tapigatni gepeleskor amugy."
ezt en is igy erzem...a fules, kulso foliat levettem, amivel erkezett, also folia van most rajta...eustockrol rendeltem tempered glass foliat, esetleg lehetseges, hogy azzal jobb lesz? vagy felesleges kicserelnem, jo ez ami rajta van, nem javul az erinteserzekenyseg? mik a tapasztalatok? Lenovo A820-am erzekenyebb volt, ahhoz szoktam hozza...most gepeleskor neha egy karakter kimarad ha gyorsan potyogok...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én le fogom venni róla a fóliát.Volt gorilla glass 4-el védett telóm ami a semmitől is karcolódott és volt mindenfajta védelem nélküli sima karcálló üveggel amit berakhattam aprópénz,kulcs bármi mellé mégsem keletkezett rajta egyetlen karc sem.Ennyit erről...
-
woodworm
veterán
Érdekes, hogy a most rendelt telefonnal együtt hozott flipes tok tökéletesen passzol rá. A másik tok ugyan a bangoodról jött, de ugyanaz a kettő és az eustocknál sem remekelt az előző széria.
-
RBJ
addikt
Ha valakinek van szilikon tokja rá tegyen már be fényképet.
Nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogja körbe a telefont. Ha ráér az üvegre kb akkor úgy áll rajta mint tehénen a gatya. Mivel kiugró szerűen van az üveg furi nekem.
Lelkizek rajta, hogy ez vagy xiaomi legyen.
Azért a rom hegyek még sehol.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
eustock
tag
válasz Ren Hoek #480 üzenetére
Szia!
Mindenki új készüléket kap vásárláskor, az akkumulátort a gyártó helyezi el a készülékben, a lemerülést meggátolandó ezért ragasztják le az érintkezőit is.
(#481) beyruth82
Biztos vannak ilyen webáruházak, de az eustock soha nem küldd ki használt, vagy visszaküldött készüléket vásárlónak.
-
FRENK1988
veterán
Videohivasnal kihangositva titeket sem ert a masik fel?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Ren Hoek
veterán
Üdv!
Dícséretes, hogy itt is válaszoltok.
Többiek is megerősítették az akksis dolgot, illetve [ebben a hsz-ben] korrigáltam is az érszrevételeimet.Ezúton kérnék elnézést a tévedésem miatt.
(Csak sajnos eléggé sokszor tapasztaljuk üzletektől az újracsomagolást - bár valamilyen szinten érthető, hiszen sokszor ép terméktől állnak el a vásárlók.)
Újabb pirospont a hozzáállásotokért, már ajánlottam is a boltot pár ismerősnek + minden flottul ment a szállítással és a telefonnal is eddig.
[ Szerkesztve ]
-
SárkánySzív
aktív tag
EU Stock !
Szerdán este rendeltem meg a telefont, és ma hozta a futár.
Szerintetek mikor lesz hozzá tok, és fólia ?
Nem rég rendeltem tőletek egy xiaomi redmi pro 2 telót is, annak a szállítása is ilyen gyors volt.
[ Szerkesztve ]
Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
Wesder
félisten
Megnéztem a tesztképeket, és nem tünnek rossznak, de lehet hogy csak én vagyok vak
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mdanee
tag
Nem vagy vak. A kamera nem jó,de tökéletes fényviszonyok mellett,egy kis állítgatással esetleg lehet egész tűrhető képeket csinálni. Persze mihez képest,mert egész dúrva kamerákat tolnak már bele telefonokba. Egy fényképező gépről nem is beszélve 😃Amire nekem kell bele a kamera,elég.
-
törölt tag
sziasztok
ugy próbáltátok már, hogy a gyári kamera app-ot letiltjátok és felteszitek Google play -ről
a google kamera alkalmazást ?az én félelmem mindig az, bár gondolom csak be van csomagolva rendesen, hogy jo lenne ha a gls futárt lehetne kérni, hogy a kis csomagokat mint ezt a telefont is, a kesztyűtartóba tegye, mer ugye a raktérben főleg ha az "üres" egy kanyarnál úgy nekicsapódik a kisteherautó oldalának hogy csak na. Egy ilyen ütés szerintem nem nagyon használ egy ilyen készüléknek.
Vagy lehetne kérni a glst (ha valaki beszél velük szóljon nekik) hogy olyan rekeszekbe tegyék mint amilyenekben a gyógyszereket szállítják, csak ez mondjuk ki lenne frankon bélelve.[ Szerkesztve ]
-
mdanee
tag
válasz #12612096 #536 üzenetére
Korrekt a gyári alkalmazás, az optika szar
A GLS pont tenni fog rád, viszont nem kis doboz, az Eustockosok becsomagolják rendesen, mosolyogtam is rajta.
Egy nagyobb karton doboz, jól kibélelve újságokkal. Nem a legszebb megoldás, de a telefont bevédték rendesen. Respect! -
fornettisuti
veterán
igy ejszakas muszak utan, majdnem bef*stam, ezt olvasva a rohogestol
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
tpeter77
addikt
Telenornál azonnal és ingyen cserélték.
kék szinű az új kártya, ami már 4G képes, a régebbi feketék CSAK a 3G-re képesek.
bediktáltam a tel.számom a csajnak, kezembe nyomott egy kártyát, 10 perc múlva hazaértem, már inaktív volt a régi.
még az igazolványom/irataim/anyám nevét sem kérték el.kicserélésnél eleve olyan méretű SIM-et adnak amilyen a telefonodhoz jó.
kitöröd a keretből, készülékbe be, gyí, hajrá, kész ennyi volt.
(na jó, ha a régi SIM-en volt névjegyzék, azt importáld először a teló memóriájába nehogy meglepetés érjen).az új kártya netes beállításait tessék ellenőrizni, más gond nem szokott lenni.
-
tpeter77
addikt
-
törölt tag
a doboz földhöz vágását még sosem próbáltad ugye, ugye....tehát ez az állítás csak fikció
nem beszélve arról, hogy még sosem hallottál olyanról, mivel hogy nem lehet egyértelműen megállapítani egy hibáról, hogy az gyári összeszerelés, vagy "földhöz vágott cucc" a vízbe ejtést már azt tudják bizonyítani.a kínai mobilrendelés meg lutri, pont e miatt, mikor szilánkosra törve kapod meg, bontod ki a kínai telefont,
meg amikor nem is azt küldik amit kértél....
a futár meg mivel szolgáltatói cég.... igenis adjon pöttyös labdát... akkora a konkurencia harc, hogyha nem a fogyasztókért vannak akkor becsődölnek.az élet mindig produkál helyzeteket.....mikor a csávó visszaviszi a winchestert (tudom mozgó alkatrészek vannak benne) mert szar... aztán újra és újra visszaviszi, aztán kiderül hogy leborult a polcról az összes cucc és
hiába cserélik ki egyik sem lesz jó.az viszont jó hallani, hogy ez a cég frankon becsomagolja, biztos van már rossz tapasztalatuk az ilyen dolgokban.
vagy az a történet is jó mikor a pikk pakk ponton a nő. csak úgy lazán bevágja (újságárus) a fél nemzetméteres
raktárba a cuccot. na oda se kérem többet az árút."Korrekt a gyári alkalmazás, az optika szar "
a tesztben az volt hogy mintha a vaku csúszna egy kicsit, ebből gondoltam hogy egy google camera ezen szoftveres tudna segíteni... vagy, mi egy másik forumon ace3 nál nem működött a kamera elég jól, na ott
ajánlottak egy másikat, már nem tudom mi volt a neve az alkalmazásnak, és azzal frankon ment minden
mer ugye ott cm12 került fel a telefonra és alapból nem ilyen "buherált" kamera szoftver volt rajta hanem a gyári 5,1 es google play na azt lett lecserélve.fornettisuti: az éjszakai műszak árt az egészségednek, a mellékhatásokról kérdezd meg kezelőorvosod.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Akkor elmondom, nekem ugy jott ki, hogy a csomag bal felso éle 2-3 cm-re be volt gyurodve durvan... majdnem nem vettem at. mintha egy kocsi athajtott volna rajta. Szerencsere telo doboz teljesen ep volt. Jol becsomagoltak.
Az tuti, hogy valaki odab..ta a falhoz. Kezzel se tudnam behorpasztani igy.
-
Ren Hoek
veterán
De ettol meg semmi baja nem lesz. Kompakt gep ez es a sracok jol becsomagoltak. Plusz a telo is egy karton mereviton ul, ugyhogy a futarok focizhatnak is vele, minimalis az eselye, hogy baja lesz. Megsugom, mire az LCD tv-d ideer, mostohabb korulmenyeket kell kiallnia.
Ilynenkor a futar elott kell bontani.
[ Szerkesztve ]
-
Chebbie
tag
Valaki le tudná írni, hogy hogyan tudok képernyőfelvételt készíteni a telefonnal?
-
válasz #12612096 #543 üzenetére
a futár meg mivel szolgáltatói cég.... igenis adjon pöttyös labdát... akkora a konkurencia harc, hogyha nem a fogyasztókért vannak akkor becsődölnek.
Nincs konkurenciája a GLS-nek. 1000 Forintért szállít. Mondj még egy futárcéget, ami csak megközelítően ilyen olcsó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ren Hoek
veterán
Milyen launchert ajánlotok Doge-hoz? Kb 3-at kipróbáltam, de túl csicsásak nekem... Valami letisztult dizájn és funkcionalitás kéne, mint a Launcherpro... csak az nem túl jó erre a felbontásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest