- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
jogos az unroot-tal valo eszrevetel, bele sem gondoltam...nekem a root azert volt csak fontos, hogy lecsereljem a bejovo hivaskezelot, hogy ne legyen ott a gyorsuzenettel elutasitas lehetoseg felfelehuzasnal...ha ez valakinek nem fontos, akkor root nelkul is kiralyul hasznalhato a keszulek
-
-
Igen ezt én is így gondolom.Nyílván nem lesz több mega egy oldal csak mert gyorsabban tölti be a teló de azért megkérdeztem,hátha...
Budapesten lakom itt mindenhol van 4G így keresgélnie nem nagyon kell a hálózatot.Egyébként a hívás minőségét befolyásolja,hogy 3 vagy 4g-s hálózaton van a teló? -
-
Tom51
csendes tag
Én átttértem a NoLed -ről a NoLedNotifications-ra.Ez üzeneteknél,nem fogadott hivásoknál beállitható intervallumban-1,2,5,10,30 percenként beállitható hangjelzést,rezgést,képernyővillogást tud produkálni-az összeset együtt vagy bármelyiket külön-külön is.De csak ezt a két dolgot tudja jelezni-legalábbis nekem.
-
Tomikaa.
tag
Google Playen vannak appok, amik a hátsó kamera melletti villanót használják értesítési lednek, pl. ez, de jobb oldalon vannak alternatívák is.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha a telefont és a tokot együtt megrendelem, akkor is ingyenes a házhozszállítás a kuponkóddal?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leejtést tok nélkül és esőt mennyire bírja?
Mennyi tárhely és RAM szabad?
Ha gariztatni kéne a telefont (Eustock), annak mi a menete? Én fizetem a postaköltséget? -
woodworm
veterán
Használj olyan programot ami hangjelzést is tud, pl meghatározott időközönként, meghatározott ideig. Egy ideje sikerül mindig olyan telefont kifognom, amin nincs értesítő led.
(#400) wesder
Hívás közben nem lesz net, mert csak egy rádió van a dual stand by készülékekben. De szerintem alap esetben sem folyamatos a net, bár gőzöm sincs, hogy az újabb technikák csomag- vagy vonalkapcsoltak. -
Szoftverfrissítés után is borzasztó a kamera? Az nem lenne rossz, gyermekeim azért sokat fotózom.
#403: A legutolsó "drága" telefon, amit vettem, az az S4 Minim volt, 120k-ért. Akkora csalódás (kamerája az jó), hogy én többet nem adok ki komoly pénzt telefonért. Ebben az árkategóriában keresek épkézláb vételt. Akkor ezt nem fogom megbánni ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- NBA és kosárlabda topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest