- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vszabcsi
tag
válasz
szaboknak #7958 üzenetére
Megpróbáltam recoweryből feltenni, telepítésnél hibával leállt
Még az IMEI számokat is törölte. Sok olvasgatást követően az Infinix Flash Tool lett a barátom
Először 5.1 R07. Majd *#*#8612#*#* és IMEI visszaállítása. És végül Infinix Flash Toollal felment a 6.R16. Úgyhogy, csak óvatosan a recoweryből telepítéssel.
-
Laslie
tag
válasz
szaboknak #6692 üzenetére
Azért talán mégis van remény!
Felkerült a needrom-ra az X5 6.0 Official. Ha arra kiadták, akkor talán erre is kifogják adni hamarosan a 6.0-t. -
DS39
nagyúr
válasz
szaboknak #6690 üzenetére
megjelent, de azzal és nem arra frissítésként. nagy különbség. főverziós váltás OTA frissítésként csak közép és felső kategóriában elvárható szvsz.
anno vettem egy olcsó huaweit, arra egy deka update nem jött, még csak biztonsági javítás sem.
szóval ez a Doogee így is derekasan teszi a dolgát e téren.
ami egyedül felróható nekik, az az, hogy az OTA frissítési lánc két helyen is megszakadt (egyszer előfordul oké, másodszorra már balf.szkodás) R09-ről nincs feljebb, illetve R14-ről sem, miközben R17 a legfrissebb verzió a telóhoz. és persze biztos jó a 6.0-s droid, de ez az 5.1-es lolli is tök jól megy, az R14-re semmi panaszom, stabil jól működik és az R11-hez képest az érintésérzékelés is javult.
igazából 30-40k-s androidos telók között szerintem ennél több nem várható el, max ha gyári Google support-tal jönne ki egy teló ilyen áron.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
szaboknak #6475 üzenetére
Engem inkább a elmosódás zavar sokkal jobban, ami ahogy néztem sajna a Thor-nál is van jelentősen a képet végigpásztázva 100%ba nézve, ez az egyik ami miatt nem vettem meg a készüléket. X5-ről ne is beszéljünk, kb. olyan képeket csinál mint ha folyton összelenne fogdosva/zsírozva a kamera lencséje. Kamera nálam kizáró ok egy telefonnál. A Max kamerája nekem megfelelő képeket csinál, azért is esett rá a választás. Sajna amikor az X5-öt vettem, még teszt se volt róla, mert Kínából rendeltem a megjelenésekor, így zsákbamacska volt a kamerája, gondoltam nem lesz vészes... hát befürödtem vele. Innentől megvárok minden kinézett telónál pár teszt képet, és azután veszem.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
szaboknak #6435 üzenetére
Egyébként ugyan ezt csinálják a Max Pro megjelenéssel; először Június 20 volt írva az oldalukon, aztán Július elejére mondták nekem az AliExpress-en a megjelenését, tegnap meg már Augusztus 5-10-ről olvastam itt-ott (az előrendelést kiterjesztették Aug. 5-10-ig. a shop oldalakon)...
-
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
szaboknak #5332 üzenetére
Ez megint hitvita, úgyhogy aki nem ért egyet velem, magánba: a wintel világgal ellentétben szerintem a frissítés nagyon kivételes esetektől eltekintve szükséges és egyáltalán nem hanyagolható. Az android világban pedig főleg egy file-átvitellel foglalkozó app frissítéseit mellőzni vagy letiltani erősen öngyilkos hajlamra vall. Már nem évente, nem havonta, hanem hetente, sőt néha naponta kerülnek elő olyan lukak, amik támadhatóvá teszik az eszközöket. És ne tévedjünk: ami támadható, azt támadni is fogják, ha nem a profik, akkor a scriptkiddik. Minél régebbi egy program, annál valószínűbb, hogy hibák, lukak vannak benne, és a védekezés egyik legfontosabb formája a lehető legfrissebben tartani az appjainkat. Aki még megragadt az 'androidon nincs vírus' szinten, azzal persze nincs mit kezdeni, annak úgyis hiába magyarázzuk, hogy ma már a kártevők elenyésző része a klasszikus vírus, pillanatnyilag a legnagyobb veszély a 'hátsó ajtó'.
Megjegyzem ezért is vannak ambivalens érzéseim az R9 'az ön rendszere naprakész' üzenetei láttán...
xenderben nem direkt reklámok vannak, hanem az értesítési sávra javasolgat állandóan érdektelen appokat - ha hagyjuk. root után ugyis kidobom majd, az airdroid imho jobb arra, amire én használnám.
-
ksanc
őstag
válasz
szaboknak #4482 üzenetére
A kamera működik, első-hátsó, pont ma csináltam velük képeket. A kijelző eddig is feléledt hívás után, a probléma az, hogy beszélgetés közben marad sötét, tehát pl. nem tudsz plusz számokat beütni, névjegyeket nézni stb.
Zsoltwader45: Mi a fene az a BOB?
És melyik hardver más?
-
ksanc
őstag
válasz
szaboknak #4443 üzenetére
Akkor ezek szerint komplett partíciómentést csinál? Erre nem is gondoltam, bár ami engem illet, még jobb is
Időnek idő, de ráérekwoodworm: egyedi update.zip készítése
jó, ez igaz, bár egyszer kell megtanulni és utána sok a lehetőség. De persze egyszerűbb a kész dolgokat csak használni, de ez elég kötött dolog, mert ha még senki sem csinálta meg, akkor az ugye nincs. Azt meg én nem szeressem
Viszont TWRP-ben a terminal nem rossz dolog
Milyen menüre gondolsz, amiből nem megy az R11 után? Valami oprendszer alatt futó okosság?hofilaci: hogyan próbálod azt a zipet telepíteni? A zöld droid a recovery- jelenti, a menüt még elő kell hívni a power+hangerő fel kombóval.
Nem akarja senki sem átvenni az irányítást feletted, csak vannak dolgok, amik nem véletlenül vannak úgy, ahogy. Bár hogy egy nyamvadt saját csengőhang meg az SD kártya kezelése miért nem akar egyszerűen működni, az rejtély. -
woodworm
veterán
válasz
szaboknak #4164 üzenetére
Erre voltam kíváncsi. Próbáltad újraflashelni és elfogadni a kérdést? Mindenesetre furcsának találom, a recoveryt kívülről rakod fel, nincs ott az eredeti, hogy gyorsan visszakerüljön. Vagy a rendszer alól raktad fel a rashr segítségével?
A kérdés emlékeim szerint a partíciókhoz való hozzáférésről szól, de nem vagyok biztos benne. Költői kérdésként, miért kerül fel a twrp, ha nem engedélyezed a teljes körű hozzáférését? -
-
peteris
csendes tag
-
woodworm
veterán
válasz
szaboknak #1049 üzenetére
A youtube alkalmazáson belül használom a képernyőmegosztást. Csalóka lehet a 4g, mert a szolgáltatók csomaghoz kötik az elérhető sebességet. A telenornál pl. nemrég törölték el a 7 Mbit-es korlátozást a kisebb csomagokon. Így nem is csodálnám, ha akad az fhd lejátszás.
-
DiskDoctor
csendes tag
válasz
szaboknak #784 üzenetére
Nem a stabilságával van a gond nálam sem, vannak olyan programjaim amiket két másik telefonon használtam eddig, és a mentett adatokra is szükségem van ezen a telón is. Ez root nélkül lehetetlen. Azért vettem a telefont, hogy segítsen a munkámban és meggyorsítsa a kommunikációt remek ár/érték arányon.
@beyruth82:
Nem, ez nem mánia, csak én is mint sokan mások szeretem úgy beállítani a telefont, hogy ne kelljen semmilyen gyártó előre beállított dolgaihoz alkalmazkodnom. Én ilyen vagyok, ti meg másmilyenek, ennyi...
Miért adnám alább, mert a gyártó nem könnyíti meg a dolgom? Saját hülyeségemből sikerült valami elpöckölni, nem a root miatt volt (abban sem vagyok biztos, hogy nem-e a kamerás progik toltak el valamit 1ütt, mert 5 volt fent tesztre). Valószínűleg a gyári önteszt menüben nyomkodtam aksikivétel helyett el valamit. Nem nyavalyogtam senkinek, okulás céljából írtam, ami írtam. Szóval itt akár zárhatjuk is a témát. No offense...Egyébként az nagyon érdekes, hogy kértem egy viszonylag egyszerűen kivitelezhető dolgot (nem kell root hozzá), arra semmi reakció, de amint leírom, hogy én voltam a balfék, jön itt a savazás, meg a "minek rootoltok, jó ez így" hozzászólások...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa EVO
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest