Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tama2000
tag
Sziasztok!
A 388-as kérdéshez hasonlót kérdeznék én is.
Ugye a tesztben az van, hogy mindkét sim hely alkalmas az LTE kapcsolatra.
Az egyik kártyahelybe sima sim-et raknék, a másikba pedig egy csak netes sim-et. A kérdésem az, hogy a második adat-sim netét tudja- e folyamatosan wifin keresztül osztani ez a telefon egy másik telefonnak? Tehát pl. a viber menne -e erről a wifi jelről folyamatosan? Vagy az email szinkronizáció működne -e folyamatosan? (Az rendben van, hogy hívás közben nem menne. De egyébként igen?)
Köszönöm a választ! -
Tomikaa.
tag
Eurostock Facebook oldalán megtalálod a kódot, amit a megrendeléskor kell majd beírni, így ingyenes a házhozszállítás, de hogy meddig érvényes, azt nem tudom.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha a telefont és a tokot együtt megrendelem, akkor is ingyenes a házhozszállítás a kóddal?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leejtést tok nélkül és esőt mennyire bírja?
Mennyi tárhely és RAM szabad?
Ha gariztatni kéne a telefont (Eustock), annak mi a menete? Én fizetem a postaköltséget? -
bigmen55
csendes tag
Csak ,hogy visszataláljak. Most rendeltem 2 db-ot. Kíváncsi vagyok milyenek lesznek.

-
woodworm
veterán
Aki nem rakott be emlékeztetőt, újra készleten a telefon. Innen rendeltem hozzá most tokot is, majd meglátom.
-
mzso
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Csak flip tok van. Én meg nem olyat mondtam. Meg a jelek szerint nem is illeszkedik normálisan.
-
bostone
addikt
Kupon az eustock-ra? Milyen kupon? Hogyan?
-
-
atthany
aktív tag
sziasztok,
kicsit faramuci a helyzet, de Ti biztosan tudjátok majd a gondomra a választ:
szóval adott 2 SIM kártya, az egyik csak netforgalomra, a másik szimpla SIM kártya, sajna a szolgáltató nem tudja „összerendelni”!
Egyszerre a kettő ugye nem aktív, folyamatos netkapcsolat mellett ha hívnak, akkor foglaltat jelez vagy mi van ilyenkor? -
Geller72
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
3 rugó..
-
-
mzso
veterán
Tud valaki valamilyen jó/olcsó tokot/tasakot amibe ez befér és könnyen, zsebből való kivétel nélkül kicsúsztatható. Valami merevítés is kéne két oldalt, hogy ne törjön a kijelző.
-
woodworm
veterán
Vajon az eustock új szállítmánya marad azonos árban vagy követi a dollár változását, mert észrevehetően drágult.
-
Ren Hoek
veterán
Hölgyek/Urak!
Valaki próbálta már a Bluetooth 4.0-t rajta? Esetleg valami sport kütyüvel, karkötővel stb...
Pulzusmérőt akarok majd rákötni, kb csak ezért venném. Elvileg ilyen low energy cuccokat kéne támogatnia 100%, ugye?Köszi!
Eustock-ra ráugrunk holnap
Remélem működik kuponnal.
Ja és 2. kérdés:
Most nem vágom, gyárilag van rajta egy fólia, meg egy másik fólia is? -
DrangHun
csendes tag
válasz
ctvagyok
üzenetére
A kérdés az volt, nincs-e az X5 pro-nak nagy testvére.Az F5 paraméterei alapján van, csak a kérdésre válaszoltam
.
Ha az X5 Pro árban pöpec 30K-ért, akkor arányait tekintve az F5 is pöpec kellene, hogy legyen.Cirka két hete kérdeztem az EUstock-on, hogy tervezik-e forgalmazni a kütyüt, sajnálattal vettem a negatív választ.Magam is jobban szerettem volna, ha nincs "világkörüli garanicamacera", különös tekintettel arra, hogy még egyetlen ilyen jellegű telefonom sem volt.Az X5 pro-t is egy kollégának rendeztem egy hónapja, és a kislányomnak szeretnék egyet, saját részre nem.Az F5 már sokkal inkább érdekelne.
Ami a B brandet illeti jogos lehet a kétely, nem is vagyok a doogee fogadatlan prókátora, de talán nem is olyan rég a ma már "kipróbált márkákat" is hasonló kétely övezte.Ha mindig mindenki maradt volna a már kipróbáltnál, most alighanem egyetlen márka létezne
-
Geller72
veterán
Megjött és egyből elkezdtem ...sztatni..
. Még itthon sem voltam, a sógornál volt az unboxing..
. Mire beállogattam, lefrissítettem, telepítgettem eléggé leszívta az akkut. Hazajöttem és rátettem töltőre, reggelig. Amúgy sem vagyok az a kapkodó idegbeteg, hogy meg sem várjam, míg feltöltődik. Pedig a Sony sem sokáig töltődik, de azt is fent hagyom reggelig. Talán azért is bírja még mindig ugyanolyan jól az is. Alapból nem mindig matatok a telón, a Sony van úgy, hogy 4 napig is megy. De legtöbbször a harmadik nap este rakom töltőre. Staminával egy hét..
. Ok, GPS-t használva nem.
. No meg aztán koromnál fogva akár lehetek egy régimódi, szentimentális fax is...belefér..
. -
Geller72
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
Megnéztem. Egy nem üres, másik droidos eszközből kivett 64-es samura azt írta, hogy üres, vagy nem támogatott kártya, szeretném e formázni. Mivel vannak rajta adataim, így inkább most nem formáznám. Én megmondom őszintén, alapnak gondoltam a 64-es kari kezelését.
. Akkor 32-es kari megy bele. Francba..
-
halmat
újonc
Sziasztok! Abszolút hülye vagyok a telefonokhoz, tegnap leejtettem az S3-am, azt mondták szervízben hogy teljes kijelző csere 30.000. Ez a telefon specifikáció alapján kb. ugyanannyit tud. Mivel munkakészülék (nem játszom rajta, PDF nézegetés, Skype/Viber/FB messengerben kimerül az egész használat) nem tudom, mekkora váltást jelentene, ha inkább ezt venném meg újonnan?
Másik: tinydeal/gearbest-ről láttam rendeltek mások (EU stock kifogyott, de időközben a Gearbest EU raktára is ki lett fosztva). Mennyi volt a vám rajta? A garanciát a Wayteq bolt ugyanúgy állja/állná?
-
Ferike81
senior tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Szia
A háttérvilágítás nélküli gombokat kb mire beállítod a saját igényedre a masinát addigra megszokod. Valljuk be soha az életben rá nem nézel a gombokra, pár nap használat után benne van az ember kezében. Picit furcsa lehet először, de nem összekeverhető a három érintési pont.
A gps-t én már többször is próbáltam kíváncsiságból, de nekem tökéletesen muzsikál. Bekapcsoláskor rögtön van jel, és nekem nem is veszítette el egyszer sem (Debrecen-T.füred- Bpest-Békéscsaba-Debrecen). A hangszórót én mindig leghangosabbra veszem a telókon, de ennél nem kell mert jó hangos. -
Geller72
veterán
Nos, megjött, meghozta a futár. Kellemesen csalódtam. Vannak gyenge pontjai, de ebben az árban ez főnyeremény. Korrekt csomagban jött, garral, magyar nyelvű kézikönyvvel, ami nem is annyira könyv, de legalább van..
. Nekem is frissített egyből. Korrekt, gyors a droid rajta, nyelvi hibákkal, de nem vészes. Szerintem teljesen vállalható és használható darab. Nekem egy Sony Xperia Z1 kompaktom van, ami lényegesen erősebb hw annak ellenére, hogy két éves darab, de nem is ennyibe került és még most is a duplája, vagy több, mint ez a készülék. Arra, hogy külföldön két kártyát használjak, sokszor mobilnettel, natív gps-t futtatva, normális méretű kijelzőn, nagyon faja kis tella. Toltam bele egy 64-es sd-t, ezzel elleszek egy darabig. Nekem kellett az 5" kijelző szinten, mert bár a kisebb jobb telefonnak, de lassan mindent telón intézek el, a banki ügyektől a netezésig, mail küldésig és nekem az 5" alatti méret egyre inkább kényelmetlen. Viberen, skype-on sokat melléütök, nem jön annyira jól ki a bill kiosztás, vagyis inkább a kijelző mérethez viszonyított klaviatúra méret. Lányom Huawei 630-asán próbáltam, az is 5"-os, az már sokkal jobban fekszik. Egy kicsit nekem vastag a készülék, főleg egy Huawei után, ami majd a fele, de kompromisszumokra hajlamos egyén vagyok..
. Kösz a cikket, bár pont előtte napokban nézegettem kínai oldalakon, és legalább megerősített abban a hitemben, hogy ráéreztem a tellára.
. Ezt kell megvennem. -
tpeter77
addikt
sziasztok
A készülék tartósságáról, hibáiról van már tapasztalat?
Opendott készülékkel összehasonlította már valaki az X5 vagy X5 Pro telefonokat?
Azt látom a specifikációból, hogy az X5 Pro nagyobb akksival bír, van benne 4G (még B20 is) és Glonass is.
Ha árulnák a teszkóban, összehasonlíthatnám őket, de igy ez nem lehetséges.Nyár óta használok egy Opendottot, de nem sokat fotóztam vele, leginkább a makróját használtam, arra jó.
Sajnos a Dottból alig találni tényleg hibátlanul működő példányt, sokban rossz az akksi jelzés/töltés, villog a képernyő, nálam pldául akadtak gondok az érintőképernyővel, a beszédhangszórója halk,
de a rendszer jól fut, nem fagy, és aki szerencsés és feltesz egy jó MIUI vagy CM Romot, a hibák nagy része megszűnik.
Legnagyobb hibájának a halk hangszóróját tartom beszéd közben nem túl erős, ebben az X5 Prós cikkben azt írják, hogy elég hangos, ha nem is a legjobb minőségű. Már előrelépés lenne számomra.X5 legfőbb hiányosságának pedig a háttérvilágítás nélküli gombokat tartom, ezért kár, mivel többnyire este szoktam mobilozni...
GPS-ről nincs sok infó, használta már valaki hosszabb ideig?
Opendot simán elvitt és hazahozott Miskolc-BP-Miskolc menetben, nem fagyott, nem vesztett holdat, és jól mondta mikor mit kell csinálni. -
Rekureku
tag
Sziasztok!
Itthoni viszonylatban nézve 37-ért is megéri még? , mert pl az edigitálban annyiba kerül. Én kizárólag a waze miatt vennék egyet mert a mostani windowsos mobilomon sokszor nem megy. Vagy arra elég a sima x5 is 25 ért? -
-
ctvagyok
őstag
válasz
DrangHun
üzenetére
Az x5 pro tényleg pöpec 30k forintért. Azt nem vitatom.
De azért én nem gondolkoznék, hogy a DOOGEE F5 vagy egy Redmi Note 2-t vagy esetleg egy Meizu m2 Note-ot válasszak. Ujjlenyomatolvasó ide fémház oda.
Nem támadásképp mondom. Nem tűnik rossznak specifikációk alapján ez is elismerem. De azért a szoftverben én nem bíznék annyira egy B brandben. Bármi gond van mehet vissza Kínába, ami megint szívás. Ezért nálam az általam említett kettő készülék biztos előnyt élvezne a dogeeval szemben. specifikációban és árban sem maradnak alul igazán. És kipróbált márkák.
Nem tudom a te általad linkel készülék tudja-e a 800MHz-et például, sokaknak ez nagyon fontos.Tudom másnak más a prioritása, de ettől még nekem biztos nem jön be áfával az általad linkelt készülék.
-
bostone
addikt
Lehet, kár volt feltenni a kérdést.

A végén döntésképtelen leszek. -
DrangHun
csendes tag
válasz
ctvagyok
üzenetére
Ha csak az árat nézzük, akkor úgy már valóban nem aprópénz, legalábbis az X5 pro-ért kiperkálandóhoz képest.
Amennyiben nem csak az árat, hanem a tartalmat is nézzük, szerintem ott van a toppon.Annak fényében különösen, hogy a hasonló specifikációkkal rendelkező kütyükért mennyit is kell legombolni. -
DrangHun
csendes tag
Kukkantsd meg ezt: http://www.banggood.com/DOOGEE-F5-5_5-inch-4G-LTE-3GB-RAM-MTK6753-Octa-core-Smartphone-p-993187.html
Fém ház,3 GB ram, 8 magocska, 5,5 full HD, 13 MP Samsung (!) hátsó kamera, bónusznak egy ujjlenyomat-olvasó..Igaz, "csak" 16 GB a háttértár
.
Elnézve az árát, minden szempontból tökéletes "Nagytesó"http://mobilarena.hu/hir/ujjlenyomat-olvasoval_erkezik_a_doogee_f5.html
-
Geller72
veterán
Holnap megjön. Mellérakom majd az öreg, két éves Xperia Compact 1 mellé és megnézem, mi a difi..
. -
woodworm
veterán
válasz
Snakeiboy
üzenetére
Pont valamelyik nap írtam, hogy nem nagy előrelépés az x6 pro ehhez képest. Ez a leírás nagyon pontatlan, az x5 prociját örökölte, tehát gyengébb, mint ez. Erősebb kamera (ha az is tuningolt nem sok értelme van), nagyobb kijelző és majdnem elfogytak az előnyei.
Korábban kérdés volt, megérkezett a szilikon tok. Rátakar a kijelzőre, de nem túl magas a pereme és alul feszül, így egy kicsit laza nem passzos a telefon körvonalához.
A flipes tok is alul szűk, bele sem pattan rendesen a telefon, a flip egy kicsit felfelé áll. -
fornettisuti
veterán
-
^Clown
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Jaja, oké hogy olcsó, de 5,5"-os a HD hogy néz már ki...
-
majcsika
csendes tag
Háát az szerintem tök egyértelműaz írásomból, hogy csak céges dokumentumokat fotózok vele!
Fuvarokmányok, CMR-ek stb. Azt pedig ne haragudj de nem fogok feltenni! Innen a természetesen!Másra nem használom! Írtam is, hogy aki családi fotózásra ezt használja az magára vessen!
Befotózni pedig nem szoktam!
-
-
beyruth82
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Fotózásban,kijelző minőségében és sok dologban nem de nem lehet ma már egyértelműen összehasonlítani.Az s4 egy elavult,régi lapkakészlettel rendelkezik míg az x5 pro egy újabbal,modernebbel hiába tartozott anno a snapi 600 az élvonalhoz míg az mt6735p messze van a jelenlegi élvonaltól.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
majcsika
üzenetére
"Természetesen nem teszek fel fotókat de szerintem igenis lehet megfelelő fotókat lőni vele." -ezt csak én nem értem? Miért természetes hogy nem teszel fel fotókat, hogy bebizonyítsd amit állítasz? Most akkor nem igaz amit mondasz? Én csak gondolkodom a telefon megvételén de sajnos kipróbálni nem tudom úgyhogy innen tudnék tájékozódni, és jól jönne ha látnám hogy milyen minőségben lehet oldalakat befotózni vele.
-
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Jó, kicsit túloztam, de azért érthető volt szerintem

-
-
prime77
aktív tag
válasz
üzenetére
Dehogy vicc.Tavaly óta van okos telefonom.Sosem érdekeltek a telefonok.Nem mélyedtem el sosem a tudásukban.A Young egy céges ingyen telefon.Azelőtt egy Nokia 2700 volt ami nekem szuper volt.
Csak ezt folyton tölteni kell.
Na mindegy.Ahogy írtad olyan mint egy S4 tudásilag.
Köszönöm az infót. -
bostone
addikt

Valóban rosszul tettem fel a kérdést.
Van nagytestvére az x5 pro-nak, ami szintén ár-érték bajnok esélyes?
A xiaomi redmi note 2, amivel szemezek megjelenése óta. Ajándéknak szánom, de felemás véleményekkel találkozni a fórumon. Sosem volt még kínai logóval ellátott telefonom az y300-at kivéve, de az nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, nem is ajánlottam senkinek. -
bostone
addikt
Hasonló árban, 32GB belsőtárral, 5,5-ös kijelzővel, legalább ilyen soc-vel létezik olyen csoda?
-
tescodr
aktív tag
Ha már játékok nekem ugyanezen a soc-on igaz a nem butított variánson,semmi gondom nem volt.Vajsimán futott a legrisebb asphalt 8 és a dungeon hunter is
Az új mtk procik már felveszik a versenyt a a qualcomm megoldásaival 
-
prime77
aktív tag
Ne haragudjatok!
Nem nagyon követem a telefonos dolgokat.Ergo én azt sem tudom ,hogy az én telóm mit tud.Nálam az van,hogy naponta kell tölteni a készüléket és nem tudom jó lenne egy újabb dolog.
Szürkébe is kaptam mert ez egy ilyen céges teló.
Szóval csak ezért kérdeztelek benneteket.
Elnézést még egyszer!
Az olcsóbb helyet meg tudnád írni?
Köszönöm azért nektek a segítségeteket!
Nem zavarok itt ígérem tovább!
Sziasztok! -
-
prime77
aktív tag
Már nem azért de milyen 29.990 forintról beszélnek az interneten a tesztelők?
37-40 ezer az ára ennek a telefonnak.
Illetve inkább 40.000. -
guyver
senior tag
na a doogee valencia y100 pro telefonnak behangyásodott a képernyője, meg le is fagyott. restart óta jó.
-
guyver
senior tag
Egy pofára esést kibírt a telefon, mondjuk gyári flip tokban volt, de pont úgy esett a járólapra, hogy kinyílt esés közben a tok.

-
bostone
addikt
Ami a játékokat illeti, első keresésre ezt dobta fel.
Szerintem elég meggyőző.
A felbontás és az fps kérdéses ugyan, viszont használhatónak tűnik, vékony pénztárcával rendelkező hc gamer-eknek.
-
törölt tag
válasz
libamajas
üzenetére
Ami tuti elmegy rajta:
Asphalt 8 meg az alatt.
Blitz Brigade
Respawnables
PSX emulator
GTA 3/VC/SA
Oddworld's Stranger
Real Racing 2/3
Modern Combat 5
Talàn Gangstar Vegas
Dead Trigger 1/2
Shadowgun
Shadowgun: DeadzoneElső nekifutàsra lb ennyi. Ha eszembe jut még valami vàlaszként pótolom.
-
majcsika
csendes tag
Asphalt 8, kipipálva!
Számomra mind a a betöltés mind pedig a játék élvezhető, játszható minőséget produkált. Alap beállításokkal( megjelenítés -HIGH- módban). A verseny és az esetleges csattanások, is jó minőséget mutatnak.Viszonyítási alapom csúcskészülékkel nincs(és soha nem is lesz mert nem veszek) de folyamatosnak, játszhatónak látom a játékot a hardveren.
Írtam már, hogy giga ram-os snapi200 as winphone-on nem ütötte meg a szintet mert szinte el sem indult.
A giroszenzor érzékenysége is megfelelőnek érződik de ez némi megszokást igényel!
190-200Mb Ram kellett neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. GLS=990 ft..

.
..nyugtasd meg..

. Akkor 32-es kari megy bele. Francba..
.
)