Doogee X5 Pro - harapós ajánlat

Bevezető, tartozékok

Bár a Doogee egyáltalán nem számít tragikusan rossz márkának a feltörekvő kínaiak közül, a szerkesztőségünkbe beérkezett készülékeket korábban mindig egy enyhe mosollyal fogadtuk, ennek részben oka az is, hogy a mai napig nem tisztázott, hogy pontosan hogyan kell kiejteni a gyártó nevét. Az X5 azonban kicsit megváltoztatta a vállalatról alkotott képünket, hiszen 24 900 forintért, itthoni garanciával és szervizháttérrel kínál HD kijelzőt, egészen korrekt négymagos hardvert és kellemes összeszerelési minőséget. Ebben a kategóriában eddig ez egyáltalán nem volt jellemző, WVGA kijelzőkkel, kétmagos processzorokkal és 512 megabájtnyi RAM-okkal rendelkező, a használhatatlanság szélén álló telefonokkal találkoztunk eddig 25 000 forint környékén.

Doogee X5 Pro elölről
[+]

Az ár/érték bajnok jött, látott és győzött, gond nélkül bezsebelte az Ajánlott plecsninket, jobbat csak a fordítási hiányosságai és a harmatos kamerája miatt nem kapott. Nemrég került el tőlünk az X5, de az Eustock.hu jóvoltából máris itt a Pro verzió, ami fejlettebb rendszerchippel, 2 gigabájtnyi RAM-mal és LTE-támogatással bír, ráadásul alig kerül többe, mint a normál X5, mindösszesen 29 900 forintot kérnek érte.

Az Doogee X5 Pro doboza
[+]

A doboz gyakorlatilag változatlan, viszonylag jól kinéző fekete csomagolással állunk szemben, amiből oldalról húzhatjuk ki a telefont és a tartozékokat. A dokumentációkon kívül csak egy USB-kábelt és egy töltőfejet kapunk, ez utóbbi 700 milliamperes, nem sieti el a mobil feltöltését. Fülhallgató továbbra sincs a dobozban, a hagyományossá vált 3,5 milliméteres jack csatlakozók korában lehet, hogy jobban is jártunk így, ennyi pénzért nyilvánvalóan nem fért volna bele a keretbe egy normális minőségű headset.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Doogee X5 - kiskutyák olcsón elvihetők

    Meghökkentően jó áron kerül itthon forgalomba a kínai márka készüléke, a specifikációk alapján igen jó vételnek ígérkezik. A kérdés, hogy mit nyújt a gyakorlatban.

Hirdetés