-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ugyanez a felállás, de a saját élesem egy T430, a céges meg 450 (most éppen, gyakran változik).
@csicso82 : Fusizás mellé megfelel
Majd ha lesz valami bagóért vehető, hibás monitor, amit meg tudok javítani, akkor cserélődik (meg az a tesztmonitor is, van rajta DVI pl.)
-
-
-
BiP
nagyúr
Hd Sentintelt állítólag lehet 100/100-osítani valami HDD regenerator vagy valami ilyesmi nevű progival.
Viszont mivel ez főleg csak kozmetika, átb@szásra jó csak.(#63131) qnadam: Lehet, hogy összehozott a sors egy korrekt eladóval. Mondjuk a vinyó egy kényes cucc, ha normál használat mellett derül fény arra, hogy mégsem olyan az állapota, mint hittem, én is visszavenném. Lehet, hogy ő sem akart ezen problémázni. Benézte. (Persze az is lehet, hogy trükközött, hátha működik a dolog. De amint kiderült, hogy nem működik a valós gyakorlatban, nem kezdett el szarakodni)
-
KROK640
nagyúr
Fél garancia mifelénk :
Ha valami apró baja van, amit megtud a haver barkácsolni/taknyolni, vagy valami szoftveres elállítódás amit hamar meglehet csinálni, akkor van rá garancia; ha komolyabb baja van, akkor nincs.
gyakorlatban ha a user nem volt teljesen hülye (tehát az elállítódásokat és ilyeneket maga is tudta javítani) azt jelentette, hogy inkább nincs garancia mint van. Egy időben felénk elég sok hardver elem és komplett számítógép cserélt gazdát itt a faluban fél garanciával.(néhány külsős egyébként úgy gondolta, hogy félgarancia = lifetime support)
-
Trailblazer
veterán
Minap nézelődtem jófogáson. Ugyanaz van, mint fb marketplace-en: címsorba beírva a lakcím (pl. típusszámokra rákeresve rendre tömegével dobja ki az irányítószámokat, melyeket a nagytudásúak beírtak, és persze a keresett áru totál más - pláne, ha nincs kép, vagy krumplival fotózták, akkor találd ki, mit is akar az illető eladni), valamint rendkívül kicsi a választék (bizonyos cpu-kra és vga-kra kerestem), az is irrealisztikusan drágán. Totál nincs képben az itt hirdetők java a használtpiaci árakkal.
-
-
kenwood
veterán
Reszben igaza van,elvegre lehetett volna valami normalis magyar forditast csinalni a CPU-ra.
Ehelyett csinaltunk beleole gy hunglish torz hibrid formedvenyt.Mondjuk az operating system meg durvabb.
Mit jelent az, hogy operációs rendszer ?
Valami korhazi cucc , vagy mi a 'szom ? -
KROK640
nagyúr
Igen, erre vonatkozólag én is írtam egy postot, hogy usernév, termék, konkrét körülmények, stb, de sajnos törölve lett
így maximum dicsekszik, hogy ő milyen okos, mert nem lehet átverni. Nesze semmi, fogd meg jól! Tegnap engem sem vert át senki... igaz h ki sem mozdultam itthonról, és semmit nem is vettem ... de ez részletkérdés. -
Gyuri27
félisten
-
törölt tag
Ilyenkor mindig azon gondolkozom, hogy ha az ilyen fosokba ténylegesen egykori csúcshardverek lennének, Q9650, 8GB 1066CL5, HD6970, mai követelményeknek megfelelően SSD stb. Akkor érne-e ennyit.
Egyébként nem rossz kis gép, maga idejében ez frankó volt, csak az árral van gond. Vagy az időgépet kéne feltalálnia az eladónak. -
KROK640
nagyúr
És itt vajon mi az elképzelés? Hogy a +1GB DDR3 majd bekerül a 2×4 mellé, elvégre 9GB RAM csak több mint 8? (na jó, tartaléknak jó lehet ha kimegy az egyik 4-es vagy tesztelni valamit).
A GeForce 9500 az szerintem konkrétan gyengébb mint a CPUba integrált HD4600-as, vagyis jobban jár a kedves user ha inkább bele sem teszi azt a VGA-t. Na meg az eladó ezért inkább árat csökkentsen, hogy ezt is elviszem.
Codegen 400W ... látszik h a VGA-t meg a tápot átmentette egy új gépbe az eladó. Az is aggasztó, hogy se HDD-t se SSD-t nem említ ennyiért...50K? ha ez annyi, akkor az enyém 120-at is megér xD (Giga B85M, Core I3 4330, 16GB RAM, GTX950, Corsair CX500)
-
BiP
nagyúr
Lehet, hogy adótartozás miatt lefoglalták. Így adóvá vált
Elvesztette hardver jellegét
Így 50k-ért sem a vid.kártya, sem a +1giga ram (háhá) nem ajándék, hanem kőkeményen feláras.
Új intel procis hírnél pont ez a téma, hogy pár éves i7 ma már egy friss i3-asnak felel meg, ez meg egy ezeréves i3 alapból.
-
-
-
-
törölt tag
Az a kemény, mikor netről letöltött képpel hirdet valaki, de azon a képen az új, szalon állapotú készülék van. Esetleg OLX.pl, vagy más külföldi vízjellel ellátott képet rak be, majd szövegben leírja, hogy kérésre küld képet, ha van rá igény.
Természetesen ilyenkor lepukkant, sufniban tárolt termékről van szó valójában.
(általában)
-
-
-
mpo
veterán
A lényeg a láthatóság, az, hogy ne rontsa a szemed és másokét sem.
Divat a blog.hu-n is szürkével írni, meg az áruházak reklámújságjaiban is nem összeillő háttér és előtérszíneket használni, világoskéken fehér vagy barnán halványsárga betű. Írtam már a Lidlnek is.
Annyi szín van, hogy van rá megoldás.
Ha weboldalt készítesz erre figyelni kell, van szabvány. -
-
-
KROK640
nagyúr
Most miért? Lehet jól működik (nem azt írta kiváló gép).
A CPU már a maga korában sem volt a leggyorsabb CPU az egyszer biztos, de legalább 8GB a RAM, van benne merevlemez is, még ha csak jelképes 500GB is, (SSD minek? - bár szvsz jobb mintha 64-120GBos SSDvel árulná) van egy ókori római tápegység, és még két hűtő(szekrény)t is kapunk hozzá. Ha így nézed nem is olyan rossz ez. Persze nem ennyiért.
De legalább tuningolható a CPU ...és kiváló az ár, mert kivált a tömegből, észrevetted és beraktad ide!
-
-
Gyuri27
félisten
Hát én kérek elnézést, hogy néha kitakaritottam és 10 pók és egér család nem költözött be.
Ettől most én lettem a heró?
Mert 63 éves édesanyám nem takaritja az ugye evidens.
De egy srác, fiú, férfi, pasi azért néhanap fogjon már egy ecsetet egy porszivót és dzsuvázza már ki.opr: kénytelen voltam. Mert a prescott magában is cudar volt. Tuningolva meg pláne. Oszt izzod a ház oldala.
Speed(R): amd-s pályámon egyszer volt, hogy nehezebben jött le. De akkor csak simán húztam. Aztán nem vetettem be egyből férfias állatias tiszántúli erőmet. Hanem kicsit tekertem rajta.
Trailblazer: te is birjál már a nagy természeteddel bástya.
-
envagyok
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged