- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Köszi mindenkinek a segítséget, elsősorban a takarítás miatt akartam írni (tudom, hogy van csalós topik is, de mivel megkaptam azt a terméket amit rendeltem, ezért semmi esetre sem mondanám az illetőről, hogy csaló, bár eléggé felhúzott, mert én soha az életben nem küldenék el másnak ilyen állapotban valamit még akkor sem, ha használt...)
Azt, hogy nincs benne sok tapasztalatom nem is tagadtam, mert eddig nem igazán volt szükségem rá (pár gépet már összeszereltem, de a 10 évig használt tápegység sem nézett ki így, aminek a helyére ez kerül) és tápot nem nagyon néztem még át belülről, de ennél most muszáj volt és igazából ezért is kértem itt tanácsot (és egy másik helyen is).
Még egyszer köszi mindenkinek a segítségetmég meglátom lesz-e türelmem átsikálni, vagy küldöm vissza a francba az egészet...
(Arra a kérdésemre, hogy őszintén mondja meg, hogy működik-e, még nem kaptam választ az eladótól és nincs kedvem fölöslegesen takarítani + egy gépet sem akarok tönkre vágni ezért.) -
-
rbalint88
addikt
Haveromnak volt egy törött Audija, megkért, hogy adjam el. Meghirdettem facebookon Audi adok-veszekben és hahun. Hívtak hahuról, komolytalan, hagyjuk. írtak többen facsén, ott is volt kevésbé komoly és tényleg komolyan vehető érdeklőső. Aztán volt az a srác, aki felhívott, bemutatkozott rendesen, mondta, hogy másnap eljönne érte és tényleg viszi, rakjam félre neki. Le is szedtem annak rendje és módja szerint, pedig volt olyan érdeklődő, aki 2,5x annyit kínált volna a roncsért, mint ők. DE! a szavam/szavunk többet ér annál, hogy elkezdjünk cigánykodni, hasznot lesni ilyeneken. Ha az ember odaígérte X pénzért, amivel elégedett, de ráígérnek, akkor ne legyen egy trú f*szszopó, hanem legyen gerince, vállalja. Végül HÁROMezer forintért adtam oda a kocsit nekik, de rendes srácok voltak, nem sajnáltuk, a lényeg az, hogy ne legyen vele több gondunk. 20-ért volt meghirdetve a kocsi, csak az új akkut kiszedtem belőle és annak az ára lejött, meg a targoncást is én fizettem, a magas ajánlat meg 50 volt. (a sztorihoz a háttér, egy herkás kis görény ellopta a kocsit és kivitt vele egy fát, tűzcsapot és villanyoszlopot.)
-
patomi
őstag
Igaz, de azért a 16-ért 2év garival,számlával,komplett dobozosan,ddr3-as lapot kapod.
Pár éve,hoztam be ide a céghez egy komplett gépet(saját régi masina), ha tudom, hogy ennyit ér, szét bontom. Én hülye meg ingyen adtam oda
.. No persze szüksége volt rá az illetőnek..
(#3139) 5teve Az az ár amit kiírt nem is alku alap. Komolytalan.
-
-
patomi
őstag
Talán valamiféle teszthez kéne kötni a hirdetési feltételeket. Aki nem ugorja meg menjen vaterázni..
Múltkor,,: Samu Galaxy s3 t-függő horpadt,karcos,viharvert. 48E. Csere csak iphone 4s-re szőrén.
Ember másik hirdetése: 4s eladó, mert neki nem jön be az iphone szoftvere.. Nóóóórmális? -
Ed3r_X_
nagyúr
Hagyján, tőlem 4-ért nem akartak elvinni egy 8800GT-t. Igaz 256MB, de össze vissza pofozza az összes 8600GT-t, amit olyan áron adtak
A kártyához pedig adtam molex-6 pin átalakítót, és DVI-VGA átalakítót is, és mégse
Hirdettem vagy 3 hónapig
Bezzeg az 512MB-os 9500GT-t elvitték 4-be, csak mert több a VRAM. Az már nem számított, hogy DDR2, és kb megfeküdt minden masszívabb játéktól
-
Sőőőőt, most nézem, boltban olcsóbb az új, ráadásul független, hivatalos garral.
-
MR_Joe
senior tag
Nem, csak az itteni aprós közösség szeretné elérni, hogy mindenkinek új és garis cuccai legyenek, ne pedig használt és megbízhatatlan termékeket vegyenek. Ők csak jót akarnak
-
oriic
HÁZIGAZDA
A 71 elírás.
Itt a lista miket olvas:
1.6 Memory Cards Supported
Slot 1: CF I, CF I Pro, CF I Elite Pro, CF I Ultra, Shoot & Store CF, CF II, CF II Magic Star, CF II Ultimate, CF-Digital Film,
CF 3.0, CF 4.0, Extreme III CF, Extreme CF, Ultra II CF, HS CF, XS-XS CF, CF Elite Pro, CF Pro, CF Pro II, IBM MD,
Hitachi MD, Magic Star MD. Slot 2: SD, Extreme SD, Extreme III SD, Ultra SD, Ultra II SD, Ultra II SD Plus, SD-Ultra-X,
Ultra Speed SD, SD Pro, SDHC, SD Elite Pro, HS SD, MMC, MMC 4.0, MMC 4.2, HS MMC, HS RS MMC, RS MMC, RS
MMC 4.0, MMC Mobile, MMC Plus, Mini SD, HS Mini SD. Slot 3: M2. Slot 4: MS, MS Pro, MS Duo, MS Pro Duo, MS MG
Pro, MS Pro MG High Speed, MS Pro MG Extreme III, MS MG, MS MG Duo, MS MG Pro Duo, Extreme MS Pro, MS
Select, Extreme III MS Pro, Ultra II MS Pro, HS MS MG Pro, HS MS MG Pro Duo, HS MS Pro, HS MS Pro Duo, MS Rom,
MS Pro Magic Gate, MS Duo Magic Gate, MS HG. Slot 5: xD. Slot 6: SIM. Slot 7: Micro SD. -
MR_Joe
senior tag
Már belinkeltem a saját oldalát (Beex, ott úgyis fel van tüntetve hogy szupergyors proci, meg készíts lenyűgöző képeket, stb..
http://www.beexmobile.com/termekek/beex-m1g.html ). Különben is a beex (méhecskék?) szeretik a rágott almát
-
Bjørgersson
félisten
"elvileg hozzáértő, nagy múlttal rendelkező tagja"
De hol van ezek és a rang között az összefüggés?! Hol?! Ennyi erővel akkor nekem is értenem kellene mindenhez, ami IT, csak mert nagyúr van a nevem alá írva(, holott a "szakmai" hozzászólásaim legalább háromnegyede játékos topikokból van)?
-
-
-
Prémvadász
tag
Működő gépekből frissen bontva. Jó állapotban eladóvá váltak a fent és alább említett CPU-k.
Elég ritkaszámba mennek a működő darabok, gyűjtőknek ajánlom!
Celeron hűtővel, adapterrel: 5000Ft
Am486 hűtővel: 3000Ft
Ha elviszed mindkettőt hatalmas engedményt adok!
Szükség esetén alaplappal, táppal, házzal, szóval kompletten tudom adni alacsony felárral!Na itt a haverja.Lehet,hogy rokonok
..
-
-
Hintalow
senior tag
Ilyen létformák mindenütt vannak
Árulok dvd-ket máshol, 1000Ft-os kikiáltási ár, 2000Ft-ért vihető, (újpesti átvétel) jó sok érdeklődő.
Jön az emberünk, hogy ő elvinné 1000Ft+postáért, zárjam le most, de igazándiból a postát sem akarja kifizetni, és újpest nagyon messze van neki, nem tudom el elvinni NAGYTÉTÉNYBE!!! ESTE KILENCRE!!!, mert akkor személyesen átvenné.
Azt hittem valami netes üzemmódú kandi kamera, de nem, halál komolyan gondolta.
Azt is csak gmapsel tudtam, hogy hol van nagytétény (azt hittem valami falu)
Ha neki eléggé kiesik újpest, akkor nekem vajon nem esik ki "kicsit" Nagytétény? este kilenckor -
Ed3r_X_
nagyúr
Na ez az. Én Apróddal jártam így, Xperia SP telefonom adtam volna el, erre linkelgettek nekem mindenféle, kép nélküli hirdetéseket, hogy itt is olcsóbb, ott is, és hogy 30-ba vinnék, ha elviszem. Mondom azt el lehet felejteni, se nem lopott, se nem hibás, hogy annyiért adjam.
Taat:
Na igen, túl sok szabadideje van valakinek
-
MR_Joe
senior tag
Bocsánat az offért.. asszony kiköpte a fagyit, mikor felolvastam neki az akkumulátoros hirdetést
De hogy on is legyen- még egy nagyon megéri...
mező érték???.. igen tudjuk.. a föld érték, de most hogy jön ide a mezőgazdaság?
-
mod: most látom, nem tevékenység, hanem képesség (illetve annak gyenge volta) miatt lett tiltva
=====
üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
Gépház kategória. Nem hiszem
Házat lesek magamnak, mert ami van itthon, abba csak csavargatva tudom berakni a VGA-t, a fene vinné el.
-
TaaT
nagyúr
Szerintem ez akkor is csak a gépház lesz, de írni kell neki hogy mit tartalamz az ár.
Mondjuk árultam egy 3000ft-os szgépházat anno a számítástechnika -> számítógép alkatrészek -> számítógép házak kategóriában és lakatos elemér mégis megkérdezte hogy milyen proci és VGA van a gépben.
-
-
Dany007
veterán
Hát nem tudom mért növelné meg az árát az, hogy egy régi elavult foglalatba való...
Aki ilyen régi gépet használ az már nem akarja "játékra" használni... egy intergrált vga is bőven elég lehet.
NAS-nak vagy netezős gépnek bőven jó.De tényleg eszembe se jutott ilyen szögből nézni. Amúgy meg az 5200 a saját idejében is egy rakás kaki volt. Meg úgy az egész FX széria... : )
-
800.henrik
senior tag
intel pentium 4 2000mgh proci
alaplapon 4 memoria hej 2 ide csatlakozo 1 flopi agpés video kártya jár bele
alaplapi 5.1 hang jelenleg 512mb video kártya van bene
de alapit,128,256 mb video karit tudok beleteni igy változik az ára!
200gb vinyo
2gbmemoria
windovsz 7 néro7 van rajta
évédé iro olvaso
zene halgatás,film nézés,bármijen játékok netezés tökéletes fulos gép
kiprobálhato 512 videokártya 10000f.t
hétköznap 17-00-orátol telefonáljon elvihetö,kiprobálhato hétvégén bármikor
kártya olvaso is van rajta
alapként is elado sokal olcsoban!!!!!
szép ház irj és küldök képeket! -
Bjørgersson
félisten
Miért, mi a különbség egy 40 napos újonc és egy 400 napos őstag vagy 4000 napos PH! félisten között? Rangtól függetlenül mindegyik lehet egy utolsó senkiházi csaló vagy maximálisan megbízható. Mi a francért kell mindig összekeverni a rangokat a Hardverapróval? MIÉRT?!
Arra gondoltál esetleg, hogy véletlenül lehagyott egy nullát a végéről?
-
-
Különben meg ha nem írtam volna hsz-t, simán lelevelezném vele hogy érdekel ez meg az, aztán rájönnék hogy mégsem kell, mert huszad áron hozzá lehet jutni, és megkérdezném hogy akkor jól látom-e hogy megpróbált lehúzni.
Addig a pár napig meg hagy higgye hogy madarat fogott, és költse el a pénzt előre, simán ráfér az ilyenre egy kis nevelő célzatú törődés.Valamint, a cím szándékos megtévesztés, haszonszerzési céllal ("olcsón").
-
-
És vaze ilyenekkel van tele a Hardverapró. Lassan Vaterán érdemesebb lesz vásárolni...
Ehhez a hsz vs privát dologhoz annyit tennék hozzá, hogy én mindig privátot írok az eladónak, sosem a hirdetés topikjában kérdezek rá, akár oda van írva az, hogy csak PÜ-t küldjenek, akár nincs.
-
Dany007
veterán
Igen, az rendben van, ha tényleg mindenre kiterjedő a hirdetés. Akkor igazából tényleg nincs mit kérdezni, egyből lehet írni privátban hogy viszem a cuccot ekkor és ekkor így és úgy...
De valljuk be, igen kevés az ilyen jellegű hirdetés.Mondjuk SSD-nél nem kiírni hogy mekkora méretű? S: Ezt nem is tudom hogy gondolta az illető. Abszolút nonszensz. Mintha azt írnám ki, hogy proci eladó... Teljesen fölösleges időhúzás és hsz generálás az eredménye, mert úgyse fogja senki megvenni anélkül hogy tudná egyáltalán mit vesz meg.
Ugyanez a képeknél. Ez tud kiakasztani a legjobban. "Képeket kérésre küldök."
Mi a lóf...ért nem lehet akkor egyből berakni azokat a nyamvadt képeket? Mért kell külön kérni? És ha kérésre amúgyis tölt fel képeket mért nem lehet egyből azzal kezdeni megspórolni egy rakás időt mindenkinek? Miből gondolja hogy képek nélkül bárki is megvesz bármit?
Az "ár privátban" dolognak az az egyetlen oka, hogy megversenyeztesse, licitáltassa a vásárlókat. Ritka nagy bunkóság, mert ez nem a Vatera. Itt ne akarjon versenyeztetni senki.
Simán megcsinálják, hogy írsz neki privátot, hogy adsz érte 10 ezret... ő meg visszaír, hogy várjál, mert a kovács pista már ajánlott érte 12-t. És így tovább... Semmi más oka nincs ennek mint a lehúzás.Természetesen az olyan termékeknél, mint az ezeréves magnó, ahol tényleg nem állapítható meg reális érték, ott elfogadom az ár fel nem tüntetését. De ott sincs értelme privátozni az árat.
-
Dany007
veterán
+@cskamacska
Na igen, ezért kéne épp a szabályokon változtatni. Már én is sokat "vitáztam" régebben az "üzletrontás" szabályozásán. De ahogy mondod sokszor kibeszélt téma, nem változott semmi.
Megvan rá a sablonszöveg, hogy minden annyit ér amennyit fizetnek érte. Ami rendben is van, de ha meglenne egy apró lehetőség - ahogy te is leírtad korábban - javítani a helyzetet, akkor miért ne?Na mindegy. Csak engem nagyon felhúzott a dolog az elmúlt hónapokban... Alapvetően ritkán vásárolok apróról cuccokat, ezért nem követem a trendeket, változásokat. De az elmúlt pár hónapban egy csomó mindent vehettem volna az apróról ha megéri, ezért sokat is nézelődtem. És nem kicsit felhúzott az, amit láttam. De tenni nem lehet ellene.
@kovy29:
Föccer kollegával értek egyet. Ha valaki tényleg elakar adni valamit, akkor az tegyen meg annyit, hogy nézi azt a nyamvadt hirdetést meg az alatta lévő hsz-eket. Lehet valaki csak épp kérdez valamit, vételi szándékot megelőzően és nem kap rá választ. Az lehet érdekelne később mást is és akkor nem kell minden szarért privátot írni.
Plusz jó ha van látható nyoma ezeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest