- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Igen,ami újan egy tizesbe sem kerül.Utána esett le nekem is,hogy ez a múltkori tápos kolléga
Át fogom írni a tartózkodási helyemet valami másra,engem ne emlegessenek egy lapon ilyen droidokkal
(#4515) patomi
Lehet,hogy KÁPosztát nagy tételben beszámol,éhesek a nyulak meg a kecskék
Két fej kelkáposztánál nem is ér többet az a táp
-
Dany007
veterán
Dehát akkor is, hogy lehet ilyen gyökér valaki? :S Odaraktak valami 6 osztályt végzett orkot, hogy nesze gépeld be és nyomtasd ki? :S
Még azt is eltudom képzelni, hogy elfogadja a felajánlást, de nem tűnik fel? Okés, nem tűnik fel neki... De mikor kinyomtatja, akkor se tűnik fel? :S Másnak se?Csak a vásárlóknak?
-
-
MK VII
veterán
A téglalap is négyzet nem? Ergo az is négyzetrácsos..
És a kockás füzet meg nem helyénvaló tehát négyzetrácsos. A francia kockás füzet megnevezés sem jó akkor az előbb leírtak szerint,hanem a francia négyzetrácsos lenne a megfelelő viszont miért francia? Miért nem simán téglanégyzetrácsos?? -
Dany007
veterán
"video kari eladó megbirkozik az újjab játékokkal is elég pöpec kis kártya."
Na ezt mondjuk tényleg nem tudom megérteni sose... Miért kell a saját kártyáját még külön sztárolni? Hogy "pöpec kis kártya". Hát a ki f...omat érdekel, hogy ő Random Jóska mit gondol a saját maga által árult kártyáról? Meg egyáltalán... Rogyásig a net tesztekkel, bárki megnézheti hogy milyen a kártya, majd aztán ő ad rá egy jelzőt magának. Főleg hogy sajátjára mi mást mondana az ember...
-
seniman
veterán
Csak 12Ft,mert ennyi terméket hirdet 1Forintért
Okos kis gyerek,volt hozzá szerencsém a múltkor az egyik kiemelt topikban.Betoppant köszönés nélkül,előadta a zavaros terveit,aztán amikor kulturáltan elmagyaráztuk neki,hogy baromságra készül,mindenkit lehülyézett és persze köszönés nélkül távozott.
-
csibe1
addikt
Tehetséges a csajszi.
-
seniman
veterán
Elég elrettentő volt ez csak idézve is
Kis taknyos iskoláskölyök,volt munkatársam ismeri.Azt mondta ilyen szellemi színvonalat képvisel az egész família
Ilyenkor visszasírom a Taigetosz intézményét,legalább a keselyűknek jó napja lenne
Volt egyszer neki valami kőkorszaki laptopja,talán Bill Gates azon írta még a diploma munkáját,60ezerért hirdette,amikor én a C2Q gépemet árultam.Erre rám írt,hogy ha ráfizetek elcseréli velem.
-
seniman
veterán
Majd rákérdezek,mitől lett olcsóbb a világverő 5970
Lehet ez már egy másik,a 60ezres már tényleg a postán van.Ha tényleg talált egy akkora barmot,aki 60ropit kicsengetett érte,akkor azzal kéne összekötözni
De van ám nálunk overkill vízhűtés is
Anyám,hova sikerült költöznöm
Lassan olyan lesz az ajkai olx,mint a totalcar-on a jajj de csúnya blog
-
-
-
Speed®
titán
Hubakker..erre most néztem rá komolyabban. Rendesen fáj
Mi az az ÁTMENETI ruha? Hová lehet vele átmenni vagy mivan?
A fél számítógép, amit csak össze kell rakni hozzáértőnek aucs.
Mondjuk a DX2 "gép" is komoly..ház már le van adva a méhbe..
Hogy is mondta valaki nemrég? És ezeknek szavazati joga van. -
-
-
djculture
félisten
Használt ruhát én se vennék de nagy divat egyeseknél ez a anglia ruhák használtan turi stb és ismertek rengeteg olyat is aki nincs rászorulva erre még is onnan vesz mindent.
Régen különben a 90-es években BÁV is bevette a fejhallgatókat én behozattam a sógoroktól a pioneert technics és egyéb itthon nem fellelhető márkákat használtam őket és eladtam ott nagyon jó áron. Kirakták kétszer ennyiért másnap már nem volt meg egyik sem. Walkmannal cd játszóval magnós deckkel ugyanez. -
Dany007
veterán
Azért minimálisan illik utána nézni...
Én nem foglalkozom hivatásszerűen PC-vel, de így is rendszeresen figyelem az új híreket, teszteket. Amiben ma már alap a fogyasztásmérés.Ja, egyébként az is lehet, hogy a noname-ek nem bírják. Fene tudja.
A 620W így is, úgyis túl méretezett.Igen az is lehet, hogy egy régi konfigból maradt, no de oda is csak akkor kellhetett ha valami SLI konfigot tartott fen.
Volt nekem is c2d-m meg 9800gtx-em mindegyik egy 20% OC-n, de mérés alapján a 360-380W-ot sosem lépte túl. -
Ed3r_X_
nagyúr
Végül is akkor nem tippeltem olyan rosszul azzal, hogy valami stikli van a dologban. Ha már újonnan akarok venni valamit, akkor azt boltból teszem, és ahol kapok rá rendes garanciát.
Emlékszem még itt is zargattak aprón, hogy tudnának szerezni nettő árért VGA-t, mikor kerestem. Pár száz napos újonc, 0 pozitív, csak postai út. Aztán rá 3 hónapra kiderült, hogy csaló, és ban.
-
-
proci985
MODERÁTOR
a lokharito nem veszelyes, a lyukas jobbelso is max jelzeserteku. hatul a haromszog megint nem szep, de ezek nekem annyira nem tunnek problemasnak... viszont a jobb elso felfuggesztes betegnek nez ki, ami az elso lokossel es a defekttel egyutt azt jelenti, hogy a kocsi valszeg annyira padkat fogott, hogy a felfuggesztes is elszallt.
a felni nem torott (ez lehet mazli is), de tippre ez a sajat laban nem menne sehova jobb esetben, rosszabb esetben (kiszakadt a felfuggesztes es mondjuk par dolog meg serult a kornyeken) siman gazdasagi totalkar.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én mondjuk még úgy vagyok, hogy ha nekem kell valami, elmegyek érte.
Talán 1x volt olyan, hogy hoztak egy monitort, de Szárligetre kellett volna mennem, nem ismerek ott senkit, és az eladó amúgy is bejött Tb-re.
Az más, ha éppen járok arra, akkor persze bedobom. De most külön ezért a saját pénzemen nem fogok elmászni oda.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hagyjad őket. Én a következő ilyet elküldöm a francba.
Hirdetem a GTX 460-at 16.5k-ért, 15k-ba még én vigyem fel Pestre
Felejtős, jó hogy nem 13-ért adjam el neki az 1GB-os, full dobozos GTX 460-at.
UI: Többi cuccost megnézted?
(#3357) kovy29
Annyiért adtam a hibátlan 8800 GT-m
-
ViZion
félisten
Erre nem tudok mit írni. Szavakat látom, értem. De egy mondatot nem lehet kihámozni belőle, vagy azt, h kb. mit akar... Nem vagyok gugli barátja, de ennyire még a fordító sem ratyi, hacsak nem próbálta minden lehetséges nyelvre fordíttatni, majd utána magyarra az egészet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Asustor NAS
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest