- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
agressiv
addikt
Látom, lényeges infókat lehagytam.
Szóval a Crysisről beszéltem. Az alapról. XP alatt. És dx9be.
DX10 patch-csel win7 alatt lehet, hogy lassabb.Ez már a szánalmas kategória. Ha valaki annyira igénytelen, hogy 20FPS-el sem játszik annak csak gratulálni tudok.
Szóval még mindig rossz a hozzáállásod! Az APU igenis vásárlóbarát megoldás, végre pár év múlva a boltosok nem a gagyi kiherélt GeForce 4 MX440-nel szerelik a gépeket, hanem modnjuk egy A4-es Llano-val, ami még ígyis sokkal jobb, és erősebb annál.
Milyen MX440?
Úristen előbb mozdulj ki a szobából az ég szerelmére.
Ez eddig is így volt, és ezután is így lesz, csak most már a gyártók sokkal költséghatékonyabbak, környezetkímélőbbek, és olcsóbban adják mindezt.
Aki egy picit is kompetens az mind tudja, hogy nagyon messze van a környezetbarátságosságtól az, hogy olómentessel forrasztanak és kb 4x annyi szemét termelődik, mint amikor még értelmes anyagokat használtak.
Akinek meg kell a fullhd, meg egyéb efektek, vesz Dual Graphics-be egy másodlagos kártyát. Aki meg fps-b**i, az meg vesz egy felsőkategóriás kártyát 100ezerért.
Nem kell hozzá 100 ezer, elég egy GTX 460, vagy 6850 amikkel minimum közepes grafikán el lehet játszani és egy korosabb PC valami 2 magos processzorral és ilyen kártyával többet ér mint az APU, mert a rendszer ram sávszélessége nagyon kevés a full HD-hoz és a 22"-os monitor már szinte alapnak számít és annak már 1920x1080 a felbontása. Nagyon jól tudom, hogy milyen igényük van az embereknek, és nem az APU-az az biztos.
-
agressiv
addikt
Nem nem, a te példád nagyon jól mutatja, hogy egy játékhoz inkább VGA kell mint processzor.
PH teszt is van arról, hogy milyen VGA mellé milyen processzor passzol és a legértelmetlenebbek azok az összeállított gémer gépek amikben ott feszít a 2600K és mellette egy 5750.
A te példádból is az jön le, hogy nagy 3D-s videó teljesítmény kella népnek, nem nagy processzor és nagy számítási teljesítmény!
-
törölt tag
Volt rá kísérlet. Anno az intel a Celeronokat akarta leváltani egy hasonló rendszerrel, annak Timna volt a neve.
agressiv: Egyszer a 3D teljesítmény, máskor a nyers számítási teljesítményt hozod fel lényegesnek, mindkétszer alázási szinten. Mind a kettőről bebizonyosodott, hogy nem igaz, nem kell 60k-s VGA-t venni, hogy elérjük vagy akár túl is szárnyaljuk a 8800GT szintjét. Ergo az eredeti állításod minden szempontból meg lett cáfolva.
Ha félvezető szinten fő el valami, akkor ma sem lehet javítani. Amire neked szükséged lenne az a diszkrét elemekből felépített rendszer, csak azt lehet minden esetben javítani. Pech, hogy ilyen megoldással nem férne el a lakásodban még egy I/O vezérlő sem, és fogyasztana párezerszer többet, mint a mostani megoldások. De legalább javítható.
Löncsi: Mint minden, ez is erősen alkalmazásfüggő. Pl sokat számít, hogy az adott alkalmazás mennyire akar DP számolni. Ha sokat, akkor azonos számítási teljesítmény mellett jobb lesz egy nV GPU. Legalábbis eddig ez volt, most az nV ezt önmaga fordította meg. Sőt, a Kepler-ek már alapból gyengébbek cGPU-ként, mint a közvetlen vetélytárs AMD-k, de még az előző generációs nV-ktől is.
-
agressiv
addikt
Ezt a mikrolaggot hallom ezerféle helyről. Nem tudom felfogni miről is van szó.
Ezt el is hiszen, rég nem az apu-król van szó.
daa-raa Nem is a számítási teljesítményükkel van a baj, hanem a 3D-ben nyújtott teljesítmény nem valami jó.
És nekem az integráltsággal van bajom.
-
agressiv
addikt
A FarCry2 egy érdekes sztori, mert jól mennek benne az AMD-k egészen egy necces helyzetig amikor is nagyon durván beszaggatott a 4870 azon a beállításon amin a 8800GT-vel végijátszottam annó nem is egyszer. És direkt ezért is volt a teszt, mert a 8800 után vettem egy 4870-et és gyakori jelenség volt, hogy több FPS-t produkált az esetek nagy részében, viszont amikor nagy volt a nyüzsgés a játékban beszaggatásig lassult ami erősen rontotta a játékélményt és az idegeimet is.
Konkrétan a 8800-al volt 40-50FPS, de az mindíg meg volt és nagyon jól lehetett játszani, a 4870-el volt akár 100FPS is, viszont előfordult 15 is nagyon ritkán, de pont akkor amikor oda kellett figyelni és lőni a népet..
Ugyanabban a gépben volt a próba egymás után 20 perc különbséggel.
Az ATI féle mikrolaggról nem is beszélve, amitől szintén megőrülök.
-
agressiv
addikt
Az viszont, hogy az 5670 hozza a szintjét egyenesen nevetséges.
Erre ezt írtam, semmiféle rommáverést.
Most mit mondjak már erre?
Ha ennyire gyenge képességű vagy, hogy nem fogod fel amit írok, akkor tényleg semmi értelme az egésznek.
Inkább vitatkozok a hűtőszekrénnyel sokkal több érte lenne az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest