- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Ja, jól passzolt volna a 2-magoshoz... Mintha nem tudnád, hogy nem erre gondoltam...
(#163) agressiv: Tőled idéztem, kisgyerek. Erre a célra te ezt ajánlottad.
A személyeskedésedre lenne egy jó válaszom, de inkább megtartom. Mindenesetre a következő ilyen trollkodásodhoz nem leszünk partnerek. De tőlem is ez volt az utolsó hozzászólás feléd.
-
törölt tag
Persze, hogy nem véletlen. Így energiahatékonyságban fel tudott nőni az AMD megoldásaihoz, ráadásul nem kell feleslegesen nagy és nem feltétlenül jól gyártható GPU-kat tolni a nem éppen erősen jövedelmező felhasználói piacra. A professzionális felhasználók meg úgyis kifizetik a sokkal összetettebb és drágább cGPU-t és arra épülő kártyákat. Kérdés, hogy tényleg jövedelmezőbb-e két termékvonalat gyártani emiatt. Minden esetre ezzel végérvényesen odavertek a softQuadro-nak, most már szinte semmiféle olcsóbb megoldás nem lesz a kínálatukban, amivel kiváltható lenne a professzionális vonal akár komoly kompromisszumok árán is.
-
SylverR
senior tag
És az mégis kit izgat?
@agressiv
Ezt a mikrolaggot hallom ezerféle helyről. Nem tudom felfogni miről is van szó.
De hallottam egy gyereket, aki számára még a 6990 is mikrolaggol.. Szóval innentől kezdve azt hiszem a júzerben a hiba, és nem a hardverben.
A tesztek alapján, és egyszerű logika alapján a legnagyobb Llano nem lesz sokkal lemaradva, a Trinity még erősebb is lesz. A jövőre érkező Kaveri meg már 1 teraflopsot kóstáló teljesítményével, már egyértelműen alázni fog. Ennyi a lényeg.Nem értem mire jó, hogy ennyire fikázzátok az APU-kat, mikor magát a lényegét sem fogjátok fel. Azonnal nem tudnak összeintegrálni egy HD 6970 szintű GPU-t egy i7 teljesítményű processzorral. Türelem... Van aki eddig is elbírt játszani egy HD 5670 szintű kártyával, annak ezután is menni fog. Nem kell ennyire nagyra vágyónak lenni.
Mellesleg ha nem tetszik, vehetsz egy GTX680-at az APU mellé ugyanúgy, és csókolom...
-
-
No ezen jót mosolyogtam.Vedd úgy,hogy a gyártók,akiknek a termékét a polcról leveszed A-DATA,Kingston,Kingmax,Geil....ezek nem a tényleges memóriachipeket gyártják,csak abból legózzák össze a modult.
Volt 1333-as CL9-es Elpida chipes Kingmaxom.
Röviden 2GHz@CL9-en ment gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple Watch
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest