- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
És az mégis kit izgat?
@agressiv
Ezt a mikrolaggot hallom ezerféle helyről. Nem tudom felfogni miről is van szó.
De hallottam egy gyereket, aki számára még a 6990 is mikrolaggol.. Szóval innentől kezdve azt hiszem a júzerben a hiba, és nem a hardverben.
A tesztek alapján, és egyszerű logika alapján a legnagyobb Llano nem lesz sokkal lemaradva, a Trinity még erősebb is lesz. A jövőre érkező Kaveri meg már 1 teraflopsot kóstáló teljesítményével, már egyértelműen alázni fog. Ennyi a lényeg.Nem értem mire jó, hogy ennyire fikázzátok az APU-kat, mikor magát a lényegét sem fogjátok fel. Azonnal nem tudnak összeintegrálni egy HD 6970 szintű GPU-t egy i7 teljesítményű processzorral. Türelem... Van aki eddig is elbírt játszani egy HD 5670 szintű kártyával, annak ezután is menni fog. Nem kell ennyire nagyra vágyónak lenni.
Mellesleg ha nem tetszik, vehetsz egy GTX680-at az APU mellé ugyanúgy, és csókolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Sorozatok
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest