- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Nem, én nem mondtam olyat, hogy nem támogatják már a Haswellt.
De ne tapsikoljunk azért, mert még támogatja.
Pofa kell ahhoz, hogy NE támogassák.(#66) palacsa: Tök mindegy, hogy hogyan fogom föl, jár hozzá, támogassák. Vagy akkor inkább tiltsák le a p*csába és adják olcsóbban pár ezresért. Mindenki jól jár. Az emberek nem reklamálnak, mert sz*r/nincs driver, és még olcsóbban is kapnak.
-
MongolZ
addikt
Persze, hogy értem, viszont a párhuzam katasztrófálisan rossz. Egyetlen szériával ezelőtti procikat miért ne kellene támogatni? Ja, mert intel. Ő megteleheti, hogy most jön ki a proci, de már megmondták, hogy nem támogatják. És az emberek veszik, mint a cukrot.
De a legjobb, hogy ugyanazok az emberek, akik driver probléma miatt szapulnak más gyártókat, azok éppen szemet hunynak pl. e felett. -
westlake
félisten
Szerintem lépjünk túl rajta. Az Intel oldalán valóban az van írva, hogy ez a driver csak a Skylake-hez jó.
"4th and 5th Generation Intel Core and related processors are not supported with this driver but will be supported in future drivers."
Vagy hanyagok voltak, vagy lusták. Vagy mindkettő. A lényeg, hogy a többi processzorral is működik. -
sb
veterán
Sajnos vannak normál használatban is bugok. Nekem anno HD3/4000-rel még Outllook is bugzott. Scrollnál egymásba folyt a levél és menü. Köv driverrel kijavult. Vagy amikor fél évet kell várni egy olyan driverre ami elküldi a monitort standby-ba... stb...
Azért ezek olyan hibák amikre nem a 3-4 havonta kiadott javításokkal kéne reagálni. Főleg mivel több generációban is vissza-visszatért 1-2 hiba.
Ettől függetlenül azt sem mondanám, hogy használhatatlan egy IGP-s gép. Általános célra megfelel. Még kis játékra sem rossz. De a fenti, nagyobb hibákat kiiktatva sokkal jobb lenne a helyzet. És ehhez nem kéne driver budget-et duplázni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest