Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Bár én már túlléptem a dolgon, fussunk neki megint:
Ismét megjegyezném (mint ahogy már megtettem), hogy a cikkben szereplő letöltési linkre nem kattintottam, mivel a cikkben a 15.40.10.4352-es verziószám szerepelt, nem pedig a 15.40.14.4352-es. Az fel sem merült benned, hogy időközben a cikkben ki lett javítva a verziószám? Ezek szerint nem. Örülök neki, hogy az Intel oldala szerint kizárólag a Skylake processzorokat támogatja a driver, de leírom még egyszer, hogy a Haswell és a Broadwell processzorokkal is működik. Ennek melyik részét nem érted? Arról már nem is beszélve, hogy a readme-ben az van leírva, amit én is írok. Elolvastad egyáltalán a readme-t? Nem, nem olvastad. Vagy elolvastad, de nem sikerült megérteni. Gondolom a #36-ban leírtak is elkerülték a figyelmegyed. Ja, és egyáltalán nem érdekel, hogy az Intel oldalára mi van írva, ha egyszer nem igaz. Leesik végre, hogy miért írtam eredetileg ehhez a hírhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PLC programozás
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest